Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  mechano napsal:
Tádo, když hodináři neměli Vibrograf (komparátor) dělali to, kurva, jak ti napsal miša. To dá rozum. :D

Áha, tak von ten hodinář byl vlastně komparátorem sám sobě. U levýho ucha měl zdroj signálu, ty přesně vyregulovaný a u pravýho ty, co s tím měl ...... komparovat? To je děsně mazaný, i kdyby se japonci posrali, tak takovouhle vyfikundaci by určitě nevymysleli icon4.gif

Odesláno
  Josef01 napsal:
Už by se mohly na TYMC objevit předobjednávky, celá ČR čeká, doufám, že toho přivezeš vagon :)

no můj do kanclu mi už přišel :) ale narážím na problém dosti tlustých návodů..

Odesláno

Já myslel, že to je na úrovni jednotlačítkových digitálek :) No já dávám přednost ANG návodům, český je čitelný pouze od odborníka, jinak se dozvíme že " tlačte dvakrát na knoflík až se na dipleji zjeví ustanovení odchýlené možnosti" :)

Odesláno

hodil jsem je v rychlosti na web, fyzicky k dodání do 2 týdnů, cena je vyšší než jsem anoncoval, neb jsem se přepočítal :) když se připomenete při objednávce, že jste z chronomagu a hodláte si vlastnoručně zprznit hodinky :) poskytnu menší slevu.

Odesláno

Já si říkám že ty ceny jsou z nějakou moravskou přirážkou :D Přemýšlím jen jaký model, když už to kupovat líbí se mi ten 3000, ale možná je to zbytečné?

Odesláno
  kubson napsal:
hodil jsem je v rychlosti na web, fyzicky k dodání do 2 týdnů, cena je vyšší než jsem anoncoval, neb jsem se přepočítal :) když se připomenete při objednávce, že jste z chronomagu a hodláte si vlastnoručně zprznit hodinky :) poskytnu menší slevu.

A nebyla by možná i nějaká slevička také na už dnes vystavenou proforma fakturu (0199) ?

Odesláno
  Josef01 napsal:
Já si říkám že ty ceny jsou z nějakou moravskou přirážkou :D Přemýšlím jen jaký model, když už to kupovat líbí se mi ten 3000, ale možná je to zbytečné?

i tak jsou nižší než doporučené ceny.. tak zbytečné, jak na co.. 3000 je už profi přístroj používá například Nick Hacko

Odesláno (upraveno)

Tak objednáno, model 500 :) Je fakt, že 3000 nic nepřináší, je to naprosto stejná přesnost, akorát lepší ovládání. Model 500L je u opravdu lite s 2x horší tolerancí.

Upraveno uživatelem Josef01
  • Po letech...
Odesláno

Tak chlapci, po delší jsem pořídil další hračku, vibrograf 5000A v barvě a např. celkový test hodinek je dobrá věcička. Dal jsem na ně neseřizované Rolex 1675 50 let staré - mrkněte na beat error a není co dodat.

post-11110-0-09056800-1366832850_thumb.jpg

post-11110-0-02863000-1366832860_thumb.jpg

Odesláno

Když už se toto vlákno oživilo, přidám trochu svých znalostí.

Pro přístroje na seřizování hodinek existuje český výraz -časový komparátor-, ale z dob dávno minulých kdy jsme jezdili trabanty, moskviči a škodovkami, se vžil výraz vybrograf, protože to byla jediná značka časových komparátorů, která se dodávala do tehdejších dílen. Takže když kluci (a semtam holky) přišli do práce měli před sebou nápis Vybrograf a proto mu tak i po desetiletí říkali a novým generacím to vštipovali, což zůstalo do dneška i když nám na stole leží už úplně jiné značky "vybrografů".

post-27007-0-55894000-1366960473_thumb.jpg

Odesláno
  V 26. 4. 2013 v 7:18, Wimpi napsal:

Když už se toto vlákno oživilo, přidám trochu svých znalostí.

Pro přístroje na seřizování hodinek existuje český výraz -časový komparátor-, ale z dob dávno minulých kdy jsme jezdili trabanty, moskviči a škodovkami, se vžil výraz vybrograf, protože to byla jediná značka časových komparátorů, která se dodávala do tehdejších dílen. Takže když kluci (a semtam holky) přišli do práce měli před sebou nápis Vybrograf a proto mu tak i po desetiletí říkali a novým generacím to vštipovali, což zůstalo do dneška i když nám na stole leží už úplně jiné značky "vybrografů".

attachicon.gifimage.jpg

Kurna, jak jsi prisel na ten vybrograf? To to nedokazes ani opsat z obrazku, co jsi prilozil? :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...