Přejít na obsah

music

steel

Doporučené příspěvky

K novým RHCP...dal jsem jim šanci. Anthony asi chodí na hodiny zpěvu, zpívá čím dál čistěji...Flea stále frázuje jako bůh...ale nemůžu si pomoct, ten hlavní mi tam prostě chybí. A přitom třeba One Hot Minute, kde Frusciante nehrál, bylo parádní. 

http://youtu.be/Cmcp2JBfqLs

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bohajeho dvacet let to uz je... :blink:

Tohle vystoupení jsem viděl v přímem přenosu, mám to někde doma na VHS :)

K novým RHCP...dal jsem jim šanci. Anthony asi chodí na hodiny zpěvu, zpívá čím dál čistěji...Flea stále frázuje jako bůh...ale nemůžu si pomoct, ten hlavní mi tam prostě chybí. A přitom třeba One Hot Minute, kde Frusciante nehrál, bylo parádní. 

Pravdu díš, specielně u posledního alba jsem nového kytaristu mlaďocha nebyl schopen zkousnout až do takového dvacátého poslechu alba. Tonymu chybí ten herák, co do sebe rval 15 let, od té doby, co je čistý a chodí na lekce zpěvu tam neslyším tu surovost jako třeba na Blood Sugar Sex Magic nebo Mother's Milk. Pro fanoušky doporučuju knížku "Scar Tissue", napsal ji Tony s nějakým novinářem a je to o RHCHP vzniku až do Californication, možná i dál. Už je to dlouho, co jsem to četl.

Upraveno uživatelem organic
Odkaz ke komentáři

Pravdu díš, specielně u posledního alba jsem nového kytaristu mlaďocha nebyl schopen zkousnout až do takového dvacátého poslechu alba.

Asi prostě málo fetuje :) on se otříská, ale bude to trvat, než se najde...a nevím, jestli se dopracuju až k dvacátému poslechu, spíš ne

Dneska si libuju v exotech

Odkaz ke komentáři

http://youtu.be/Cmcp2JBfqLs

mě se zase líbí to jak vyzráli a dokáží se posouvat tam kde by je člověk před 10 lety nečekal

Odkaz ke komentáři

organic-tak vono nastoupit do kapely,kde před tebou hrál na kytaru Frusciante není zrovna záviděníhodná situace:-)Já RHCP měl dřív rád,ale už deset let je nemůžu ani cejtit,prostě mi ten Tonyho zpěv leze krkem.Teď jsem koukal jak vystupovali při finále superbowlu a zse jsem to nemohl rozdejchat.Všichni křepčili,skákali jak praštěný a ve finále sound,kterej se blížil zvuku v mý zkušebně,kde jsme v 17 mlátili do škopků:-)

Odkaz ke komentáři

Kiedis je podle mého hrozná lulina, která nechce stárnout. Jeho věc, vytáhl Fruscianteho z největších srabu a to se určitě počítá. Ale dnes jsem si je sám od sebe pustil po dlouhých letech a zřejmě to zase pár dalších let neudělám. Až ten mladej najde sám sebe a přestane čerpat z toho, co mu A. diktuje, tak tak to bude zase dobrý. Takhle mi to přijde jako navoněný revival sebe samých.

A sem fakt rád, že si Frusciante jede svoji lajnu. 

http://youtu.be/P5GBEDdYEpg

Odkaz ke komentáři

každej to máme s RHCP jiný koukám,ale prostě 100lidí 100chutí jako ve všem

já teď dávám u kávy oddychovku  :photo:

Tak to je a je to tak dobře :)

...a bo na mě leze rýmečka, popíjím čaj a dávám už jen klidné kusy...

Upraveno uživatelem Ondoni
Odkaz ke komentáři

Tak standardní to bylo...Mě potěšily věci z Black Celebration jako Behind the Wheel, Question of Time ..etc M.L. Gore byl v sóloých vystoupeních o třídu lepší než Gahan.

Neskutečně mě iritoval "zpěvák" předkapely The Soft Moon. Kapela instrumentálně docela fajn, sound jako když zkombinuješ ranné The Cure a Joy Division, ale vždy když do toho začal sténat ten umělec, chtělo se mi odejít. Nejlepší byla stejně ta číča v tílku co trsala přede mnou :)

No vidis a ja tam byl za 1590,- v podstate na Soft Moon. :) Daval jsem je sem nekdy na jare, po skvelym koncerte v Meet Factory. Vasquezuv ujecenej projev mne vyhovuje a z klasickyho "bedroom" muzikanta se dostal, podle me zaslouzene, konecne do povedomi. Ale proti gustu zadny disputat. :) Jinak samozrejme jsem si, jako starej DM pes, uzil i hlavni program :), ale jelikoz jsem na nich byl i v lete v Edenu, tak jsem ani nic jinyho nez kvalitni zazitek necekal. Snad jen zvuk byl lepsi.
Odkaz ke komentáři

No vidis a ja tam byl za 1590,- v podstate na Soft Moon. :) Daval jsem je sem nekdy na jare, po skvelym koncerte v Meet Factory. Vasquezuv ujecenej projev mne vyhovuje a z klasickyho "bedroom" muzikanta se dostal, podle me zaslouzene, konecne do povedomi. Ale proti gustu zadny disputat. :) Jinak samozrejme jsem si, jako starej DM pes, uzil i hlavni program :), ale jelikoz jsem na nich byl i v lete v Edenu, tak jsem ani nic jinyho nez kvalitni zazitek necekal. Snad jen zvuk byl lepsi.

Soft Moon mě bavili hudebně. Ale ten vokál jsem fakt nedával. Možná to bylo i blbým nazvučením, fakt nevím.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...