Andrew Odesláno 5. května Nahlásit Odesláno 5. května Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1 1
Harwey Odesláno 7. května Nahlásit Odesláno 7. května keby ste sa v sobotu nudili Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
African Odesláno 15. května Nahlásit Odesláno 15. května Dnešní dávka muziky Ve sbírce soundtracků samozřejmě nesmí chybět další Tarantino, LP velmi vydařený. Jinak poslední dobou ujíždím na Quuens of the Stone Age, no a famózní Amy po které stále smutním.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Humanzero Odesláno 15. května Nahlásit Odesláno 15. května před 9 hodinami, African napsal: Dnešní dávka muziky Ve sbírce soundtracků samozřejmě nesmí chybět další Tarantino, LP velmi vydařený. Jinak poslední dobou ujíždím na Quuens of the Stone Age, no a famózní Amy po které stále smutním.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Dnes stylově shlédnuti Gauneři od QT...Queens Of....skvělá volba
African Odesláno 16. května Nahlásit Odesláno 16. května 11 hours ago, Humanzero said: Dnes stylově shlédnuti Gauneři od QT...Queens Of....skvělá volba Jop, Reservoir Dogs mám také soundtrack, Tarantino umí vybrat hudbu do filmu 1 1
Humanzero Odesláno 17. května Nahlásit Odesláno 17. května (upraveno) jeden z vás mě nakazil Upraveno 17. května uživatelem Humanzero 1
maama Odesláno 17. května Nahlásit Odesláno 17. května před 39 minutami, Humanzero napsal: jeden z vás mě nakazil Tak to me tesi:) nasel jsi dobrej zaznam. nenabazil jsem se jich. prave hsem doposlouchal tohle - atmosfera predevcirem ve Strasburku musela bejt paradni, a mozna jeste o trochu lepsi zvuk. ta jazzova Ababa Hotel zni skvele https://youtu.be/8xV20ZJf2Ks?si=LtmEhwDWSlf9OX-T&t=1507
Humanzero Odesláno 19. května Nahlásit Odesláno 19. května V 18. 5. 2026 v 1:19, maama napsal: Tak to me tesi:) nasel jsi dobrej zaznam. nenabazil jsem se jich. prave hsem doposlouchal tohle - atmosfera predevcirem ve Strasburku musela bejt paradni, a mozna jeste o trochu lepsi zvuk. ta jazzova Ababa Hotel zni skvele https://youtu.be/8xV20ZJf2Ks?si=LtmEhwDWSlf9OX-T&t=1507 https://www.youtube.com/watch?v=CDkhwiX4BbE&list=RDCDkhwiX4BbE&start_radio=1 Tady to už je skoro metal
EpsteinBarr Odesláno 27. května Nahlásit Odesláno 27. května Zurich Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
warann Odesláno 27. května Nahlásit Odesláno 27. května @EpsteinBarr trochu zavist, uzij si to a pak poreferuj
patprom Odesláno 29. května Nahlásit Odesláno 29. května Dárek od kamaráda vždycky udělá radost. Já teda na ty kompilace moc nejsem, ale tahle mi dává smysl Sent from my iPhone using Tapatalk 1 1
Harwey Odesláno 29. května Nahlásit Odesláno 29. května V 27. 5. 2026 v 20:08, EpsteinBarr napsal: Zurich ako bolo? este si tam?:)
EpsteinBarr Odesláno 29. května Nahlásit Odesláno 29. května Chalani, neda sa to hodnotit inak, len slovami, ze po pici. James Hetfield vo famoznej forme aj fyzickej aj hlasovej. Aj ked teda 63 rokov, a to, cim si vsetkym presiel sa na tvari svojim sposobom podpise. Zvysok kapely rovnako. Boli sme v snake pit, cize miestami som ich mal snad meter a pol pred sebou. Myslim si tiez, ze Metallica ma jednych z najlepsich zvukarov na svete. Stadion v Zurichu sice nie je najväcsi, ale samozrejme kompletne vypredany. Organizacia koncertu, v zmysle vyssej kategorie listkov dost biedna (na svajciarov), vsetko podla mena, ziadne citacky qr kodov...no proste ...ale na taketo drobnosti za zabudne rychlo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 2
African Odesláno 29. května Nahlásit Odesláno 29. května Jsem objevil tady tu skladbu od Nicka až teď na soundtracku Amy 1
Horhe Odesláno 30. května Nahlásit Odesláno 30. května Jsem se vrátil z dlouhýho výletu na moto, otevřel flašku hrušky, jeden kácov a k tomu asi nejoblíbenější trashový album. Lombardo je fakt déémon! 1
Harwey Odesláno 30. května Nahlásit Odesláno 30. května Bude radost, veselost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se