VintageLover Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 (upraveno) Právě teď na je na ČTart koncert Florence and the Machine. Skvělá zpevačka. No a večer jsem v autě po dlooouhé době slyšel Crystal Waters - Gypsy Woman. V roce 1991 to bylo jedno z mých prvních setkání s taneční hudbou. Později přišli Dee Lite, Shamen, FSOL, Prodigy. To už je fakt skoro čtvrt století..tvl edit: anebo takto Upraveno 20. listopadu 2015 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník enrico156 Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 (upraveno) Coldplay jedou Upraveno 25. listopadu 2015 uživatelem enrico156 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník enrico156 Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 Nejde mi vložit odkaz.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 (upraveno) pro fanoušku Foo Fighters nová EP zdarma zdehttp://www.saintceciliaep.com Upraveno 25. listopadu 2015 uživatelem spineshank Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2015 objevil jsem je před časem a výborná deska ,to samý i letošní kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j3ykobim Odesláno 27. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2015 (upraveno) když se blíží slavík...., tak přilejem trochu oleje do ohně Upraveno 27. listopadu 2015 uživatelem j3ykobim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2015 Insania má novej kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2015 (upraveno) za pár dní vychází živák od Placebo,malá ochutnávka Upraveno 3. prosince 2015 uživatelem spineshank Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 za pár dní vychází živák od Placebo,malá ochutnávkaTěším se. Jsem se na wiki dočetl, že to je britská skupina, původem z Lucemburska, přičemž zpěvák se narodil v Belgii, basák ve Švédsku a novej bubeník v Californii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2015 Těším se. Jsem se na wiki dočetl, že to je britská skupina, původem z Lucemburska, přičemž zpěvák se narodil v Belgii, basák ve Švédsku a novej bubeník v Californii. a to ještě nevíš že zpěvák byl počat v Německu na posteli švédské spol.Ikea vyrobené v Maďarsku album už je venku tak naposlouchávám https://www.youtube.com/watch?v=8LwgZuK-pkQ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2015 (upraveno) Dobrá sestava...Alice Cooper ? vocals, harmonicaJohnny Depp ? guitar, backing vocalsJoe Perry ? guitar Upraveno 8. prosince 2015 uživatelem VintageLover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2015 Dnes mi přišlo CDčko od Dragonforce, tak si říkám, aby se mi z toho nezrychlily hodinky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 zajímavej kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 Tady se muzete podivat na svoji statistiku ze spotify za rok 2015 https://yearinmusic.spotify.com/en-GB Ja jsem naposlouchal 28 dni cisteho casu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2015 tak dnes jsem se dozvěděl že umřel Scott Weiland Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 Dobré ranko Scotta je škoda, jeho hlas jsem měl rád... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 dnes MSP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 dneska jsem slysel par pisnicek na zivo aurora a super a tadle je taky dobra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se