Přejít na obsah

music

steel

Doporučené příspěvky

...dnes jsem oprášil CD kapely Výlet -Tančím tak rychle, jak se mi chce - z roku 1992, když už tady je Vítkovo kvarteto...a pak tam dám Kokrment - Na samém pokraji štěstí....pak vzpomínaám na raný Oceán. Krásná doba, vycházelo mraky věcí.

jj, souhlas...tady jedna z těch věcí, na kterých jsem si (stejně jako na Výletech) ujížděl...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Po čase něco ze stáje vydavatelství Sub Pop. Tahle oregonská parta definitivně obsadí pár míst v mým "car music setu" :) The Thermals - Sunset (z výbornýho aktuálního alba Desperate Ground) a živák z mého oblíbeného seattleského rádia KEXP:

Odkaz ke komentáři

A ještě vzpomínka na vynikající koncert, na kterým jsem byl před čtrnácti dny v pražském klubu Pilot. Oldskůlová psychedelika a šlapalo jim to skvěle. Hlavně černovlasá slečna byla kouzelná... :) Skvělá ukázka současné typické scény v New Yorku. Psychic Ills - Mind Daze:

Upraveno uživatelem Kalifx
Odkaz ke komentáři

Ty jo,tak na Pilota si budu muset posvítit...mám to kousek za zadelí a kousek do Krymské chodím na Unětické...pamatuju si ještě, jak jsem kolem Pilota chodil a bylo to chátrající kino. Docela jsem čuměl, když před časem kámoška v hospodě zahlásila, že právě byla na Blixovi u Pilota...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...