Juraj11 Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 po delší době si pouštím Smahing Pumpkins a je to prostě moje srdcovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 já si teď dal toto výborný album Monster Magnet,kdo nezná doporučuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2013 odpoledne u kávy poslední album Serje,je to prostě borec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PNS Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2013 (upraveno) Trocha historie nikoho nezabije: INXS http://www.youtube.com/watch?v=Xvo-bfaVsg0 http://www.youtube.com/watch?v=hv_zJrO_ptk Upraveno 18. října 2013 uživatelem PNS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PNS Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2013 (upraveno) A ještě jedna archivní: M/A/R/R/S/ - Pump UpThe Volumehttp://www.youtube.com/watch?v=eGPhUr-T6UM Upraveno 18. října 2013 uživatelem PNS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2013 Vítkovo kvarteto - Pražskej démonNedávno někde v rádiu. Nevím jek dát video na tabletu sry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PNS Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2013 Vítkovo kvarteto - Pražskej démonNedávno někde v rádiu. Nevím jek dát video na tabletu sry.jj, to byla asi Gama tam to hrajou celkem často Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PNS Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2013 Vítkovo kvarteto - Pražskej démon ... Nevím jek dát video na tabletu sry. http://www.youtube.com/watch?v=B9nXN8rBt2U Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 19. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2013 nový klip v pořadí č.2 z nové desky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2013 dnes si dávám asi jejich nej album Break the Cycle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2013 ...dnes jsem oprášil CD kapely Výlet -Tančím tak rychle, jak se mi chce - z roku 1992, když už tady je Vítkovo kvarteto...a pak tam dám Kokrment - Na samém pokraji štěstí....pak vzpomínaám na raný Oceán. Krásná doba, vycházelo mraky věcí. jj, souhlas...tady jedna z těch věcí, na kterých jsem si (stejně jako na Výletech) ujížděl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2013 nostalgické odpoledne,prostě staré rovná se lepší http://www.youtube.com/watch?v=sSLqeZzTU8I Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2013 ...a opravdu staré se rovná ještě lepší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PNS Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2013 Trocha blues před spaním.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 tak pěkně po ránu něco živější ze Švédska,má to koule Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 25. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2013 The Best of Montreux Jazz Festival ...zajímavě poskládaná přehlídka...a B.B. je King, o tom žádná! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 25. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2013 Po čase něco ze stáje vydavatelství Sub Pop. Tahle oregonská parta definitivně obsadí pár míst v mým "car music setu" The Thermals - Sunset (z výbornýho aktuálního alba Desperate Ground) a živák z mého oblíbeného seattleského rádia KEXP: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 25. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2013 (upraveno) A ještě vzpomínka na vynikající koncert, na kterým jsem byl před čtrnácti dny v pražském klubu Pilot. Oldskůlová psychedelika a šlapalo jim to skvěle. Hlavně černovlasá slečna byla kouzelná... Skvělá ukázka současné typické scény v New Yorku. Psychic Ills - Mind Daze: Upraveno 25. října 2013 uživatelem Kalifx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 25. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2013 Kurnik ja vám tyhle akce v klubech,co jsou v Praze tak závidím....tady u nás není prostě kam jít na koncert(kluby nejsou). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 25. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2013 Ty jo,tak na Pilota si budu muset posvítit...mám to kousek za zadelí a kousek do Krymské chodím na Unětické...pamatuju si ještě, jak jsem kolem Pilota chodil a bylo to chátrající kino. Docela jsem čuměl, když před časem kámoška v hospodě zahlásila, že právě byla na Blixovi u Pilota... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se