Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nějak mi nefachčí zvuk na you tube,přitom písničky z komplu šlapou normál.Mají s tím něco nebo je chyba někde mezi klávesnicí a židlí?

nemáš vyplej zvuk v youtube??občas se to stává

já dnes toto dávám,klasika a nadčasovka :clap:

Odesláno

Díky Aldo, můj oblíbenec Bruce v osmdesátkách...

Víš, že je Ti tady Boss dost podobn?(trocha té anální turistiky...)

Abych tady jen planě neplkal.

Tak já dva dny jedu v Pink Floyd, live 2CD Pulse z jejich posledního turné. V září 94 jsem měl tu čest je vidět na Strahově, jsem rád, že jsem je stihl na živo. Sice jsem koncert viděl jen na jedno oko, lilo a kapuce mi sjížděla přes jedno oko.

P.S. David Gilmour se údajně chystá natočit desku.

http://www.youtube.com/watch?v=2eraVXLPgD4

Odesláno

Tak jsem to pustil a žena řekla jen: Ohul to!

Faithy máme moc rádi a jejich koncert mám hodně hluboko zarytý pod kůži.

jj FNM jsou taky moji oblíbenci a velká škoda toho že jsme se od roku 1997 nedočkali něčeho nového a Mike se ukájel ve svých projektech,ve kterých se toho tolik poslouchat nedá,ale toto mám od něj moc rád

Odesláno

Když jsem před pár lety viděl záznam Hurricane festivalu a na něm Fantomas, tak jsem jen valil oči :D "There´s no improvisation in Fantomas" - tuhle větu si pamatuji :)

FNM jsou generačně mimo mě, ale naposlouchaný to mám. Patton umí neuvěřitelný věci, těžko hledat všestrannějšího zpěváka.

Lionel Richie se může jít zahrabat :D

Odesláno

je to tak,Mike je prostě mimoň... instant to napsal trefně,pro mě je tvorba FNM jeho top vrchol,z ostatních projektů poslechnu jen něco

já teď večer u kávy kromě poslední alba KoRn pro změnu dávám teď toto

Odesláno

Když jsem před pár lety viděl záznam Hurricane festivalu a na něm Fantomas, tak jsem jen valil oči :D "There´s no improvisation in Fantomas" - tuhle větu si pamatuji :)

FNM jsou generačně mimo mě, ale naposlouchaný to mám. Patton umí neuvěřitelný věci, těžko hledat všestrannějšího zpěváka.

Lionel Richie se může jít zahrabat :D

Easy.. no, tuto skladbu som si nechal zahrat pri svadobnom "obrade". teta uradnicka ci co to bolo, bola z toho normalne dojata :) zeny..

ste ma naladili na mladé letá, kua

http://youtu.be/v09d6RC4jPM

v tomto klipe ma na ruke Corum Bubble, tipujem na rohatu limitku 666 kusov...

Odesláno

Pěkně to tady sázíte :) Cokoliv Mike udělal je parádní, dokonce i ty jeho italské serenády čas od času rád poslechnu :) Třeba k Fantomasovi nebo Mr. Bungle jsem si tu cestu musel hledat dýl, ale našel a furt to stojí za to...

Odesláno

Trendu "Rockova kapela + slacikova banda" som nikdy neprisiel na chut, ciastocne asi preto ze to malokedy stalo za pocutie, a tiez ze som si nevedel nechcel predstavit ako by to urobili AC/DC keby museli.. Kazdopadne, su vynimky, a niektore su nedotknutelne ikony, vlastne realny kus historie:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...