Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kurňa, a já tam v ten den přiletím až pozdě večer... To je pech

Ja tam pre istotu priletim vecer predtym.. odlietam v sobotu vecer. Dohodneme pivo ked budeme vladat.

Pripadne pod s nami o den skor. potom zacinam trojmesacny detox a budem protivnejsi nez Frantik :)

Odesláno (upraveno)

Dyk na colours more. Kup jednodenní lupen a máš to...za rohem

Howno, voe? Do chandži! Toho jsem si nevšimnul, že tam bude. Planta jo a ostatní mě míjí a kvůli tomu Coloursům skoro vůbec nevěnuju pozornost.

Dík za tip.

Upraveno uživatelem marosh
Odesláno

Není to taková pecka jako Meteora, ale tak 3-4 kousky se mi tam líbí. :)

no poslouchám právě už po několikáté a je to pro mě stejný jako předchozí 3 alba....na každém je pár písní které mám rád,ale ostatní mě neberou,prostě Hybrid a Meteora jsou the best :notworthy: 

jinak je neskutečný to čekání na desku od Scars On Broadway :frusty:  :frusty:  :frusty: jsem zvědavej kdy to vlastně vyjde a jesli to bude taková pecka jako debut

Odesláno

Howno, voe? Do chandži! Toho jsem si nevšimnul, že tam bude. Planta jo a ostatní mě míjí a kvůli tomu Coloursům skoro vůbec nevěnuju pozornost.

Dík za tip.

Nenechaj si to ujst, je to unikatny exemplar cloveka.

Odesláno (upraveno)

no poslouchám právě už po několikáté a je to pro mě stejný jako předchozí 3 alba....na každém je pár písní které mám rád,ale ostatní mě neberou,prostě Hybrid a Meteora jsou the best :notworthy:

jinak je neskutečný to čekání na desku od Scars On Broadway :frusty:  :frusty:  :frusty: jsem zvědavej kdy to vlastně vyjde a jesli to bude taková pecka jako debut

Člověče, toto je dost dobré. :)

Dík za tip a už to jdu hledat.... :D

Upraveno uživatelem VintageLover

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...