Karlos Odesláno 2. května 2009 Nahlásit Odesláno 2. května 2009 Nějak jsem se zaposlouchal do písniček mýho mládí a poprosím o pomoc. Nepozná prosím někdo kdo to hraje v tomhle mixu: http://www.youtube.com/watch?v=S3NeWHNi-nk...feature=related v čase zhruba 2:10 až 2:30 ??? Děkuju.
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 2. května 2009 Nahlásit Odesláno 2. května 2009 Karlos napsal: Nějak jsem se zaposlouchal do písniček mýho mládí a poprosím o pomoc. Nepozná prosím někdo kdo to hraje v tomhle mixu: http://www.youtube.com/watch?v=S3NeWHNi-nk...feature=related v čase zhruba 2:10 až 2:30 ??? Děkuju. klik
Karlos Odesláno 2. května 2009 Nahlásit Odesláno 2. května 2009 Super, dík za pomoc. Mezitím jsem si všiml, že seznam písniček je napsanej pod tím. Jsem trouba
PhoeniX Odesláno 21. května 2009 Nahlásit Odesláno 21. května 2009 Na čem dlouhodobě ujíždím: Jorn, Allen - Lande.
Alessio Odesláno 3. června 2009 Nahlásit Odesláno 3. června 2009 A pro všechny, kdo mají rádi kvalitní rock , je zde OPĚT legendární Radio Luxembourg...už ne na vlně 208 metrů ,ale nově na internetu. A hrajou moc pěkně http://www.radioluxembourg.co.uk/audioPlay...RLAudioHigh.php Bez reklam, minimum keců, super písničky jak staré, tak nové (nebojí se ani nových dobrých věcí, i když těžiště je spíše u staré dobré klasiky) V etheru to chytí bohužel jen v Lucembursku, snížili výkon testovacího vysílače...ale i tak, stejně všichni pořád sedíme u PC
frista Odesláno 6. června 2009 Nahlásit Odesláno 6. června 2009 brazilsky rock hudba Raul Seixas / text Paolo Coelho - Ave Maria da Rua:
Návštěvník Snow Odesláno 6. června 2009 Nahlásit Odesláno 6. června 2009 (upraveno) Alessio napsal: A pro všechny, kdo mají rádi kvalitní rock , je zde OPĚT legendární Radio Luxembourg...už ne na vlně 208 metrů ,ale nově na internetu. A hrajou moc pěkně http://www.radioluxembourg.co.uk/audioPlay...RLAudioHigh.php Bez reklam, minimum keců, super písničky jak staré, tak nové (nebojí se ani nových dobrých věcí, i když těžiště je spíše u staré dobré klasiky) V etheru to chytí bohužel jen v Lucembursku, snížili výkon testovacího vysílače...ale i tak, stejně všichni pořád sedíme u PC Radio mi nehraje, nevíte co s tím ? Edit - už hraje . Upraveno 6. června 2009 uživatelem Snow
Šimon Stoklasa Odesláno 6. června 2009 Nahlásit Odesláno 6. června 2009 já jedu opět na vlnách klasiky The Kinks, nebo Velvet Underground...
Diamondking Odesláno 7. června 2009 Nahlásit Odesláno 7. června 2009 Amorphis-Skyfoger, jejich poslední počin, ale na LP "Tales From The Thousand Lakes" to nemá. Tales měl ve své době 10/10 bodů myslím v Kerrangu. Ukázka AMORPHIS - "Black Winter Day" z Tales.. Ukázka AMORPHIS - Skyforger:
Alessio Odesláno 7. června 2009 Nahlásit Odesláno 7. června 2009 Snow napsal: Radio mi nehraje, nevíte co s tím ? Edit - už hraje . Když nehraje, mají v háji stránky...ale stream pořád běží http://s8.mediastreaming.it:7050/listen.pls
Návštěvník Snow Odesláno 7. června 2009 Nahlásit Odesláno 7. června 2009 (upraveno) Abych se u PC trochu uklidnil, poslouchám Fusion Radio Chicago. Hádám, že mě s ním pošlete do hajzlu, protože jste všichni nebo se tak alespoň podle odkazů statečně tváříte, hudebně na výši. Pokud by se našel podobný změkčilec posílám odkaz. Když tak předejte dcerkám . Fusion Radio Chicago Upraveno 7. června 2009 uživatelem Snow
Diamondking Odesláno 7. června 2009 Nahlásit Odesláno 7. června 2009 (upraveno) Co to je hudebně na výši. Hudebně na výši může být snad jenom dobrý hudebník, ne? Já myslím, že je každého věc co poslouchá. Na mě se taky blbě koukají když si pustím třeba Debauchery Debauchery: Edit: pravopis Upraveno 7. června 2009 uživatelem Diamondking
Návštěvník Snow Odesláno 7. června 2009 Nahlásit Odesláno 7. června 2009 (upraveno) Diamondking napsal: Co to je hudebně na výši. Hudebně na výši může být snad jenom dobrý hudebník, ne? Já myslím, že je každého věc co poslouchá. Na mě se taky blbě koukají když si pustím třeba Debauchery Debauchery: Edit: pravopis No, snad to někdo pochopí. Když jsem kdysi dávno, snad v roce 2006 v tomhle vlákně napsal, že rád poslouchám taneční hudbu z 80.let, tak jsem byl hned za hošana v růžovém tričku . Nikdo, kromě New X-Boba nepřiznal, že si takovou odpočinkovou muziku třeba jen občas poslechne v autě. Možná je to tím, že je na chronomagu valná většina členů, kterým teklo v 80.letech mléko po bradě a tuhle éru znají leda tak z doslechu. Upraveno 7. června 2009 uživatelem Snow
Diamondking Odesláno 7. června 2009 Nahlásit Odesláno 7. června 2009 Já vím jak jsi to myslel, třeba ten kdo poslouchá vážnou hudbu je tak nějak výše a na úrovni než ten co si poslechne třeba ABBU..Mě je 47 a líbí se mi strašná spousta muziky, ale metal je mi tak nějak nejblíže. Co fakt nemusím je třeba Eva a Vašek Vždycky jsem miloval tvrdou hudbu, ale klidně si poslechnu třeba Vivaldiho...jenom na to opravdu musím mít náladu.
Návštěvník Snow Odesláno 7. června 2009 Nahlásit Odesláno 7. června 2009 (upraveno) Diamondking napsal: Já vím jak jsi to myslel, třeba ten kdo poslouchá vážnou hudbu je tak nějak výše a na úrovni než ten co si poslechne třeba ABBU.. Což je blbost, že ? Edit - je mi stejně, vážné hudbě jsem nepřišel na chuť, Eva a Vašek mě teprve čeká, už se chystám do domova důchodců a tam to prý frčí, určitě si koupím Bílou orchidej . Jo, ještě k rocku, poslouchal jsem jenom AC/DC, proto jsem mimo mísu. Upraveno 7. června 2009 uživatelem Snow
Diamondking Odesláno 7. června 2009 Nahlásit Odesláno 7. června 2009 Jasně že je to blbost, každý poslouchá to co se mu líbí..... a AC/DC jsou moc dobří......
Olda Odesláno 7. června 2009 Nahlásit Odesláno 7. června 2009 Snow napsal: No, snad to někdo pochopí. Když jsem kdysi dávno, snad v roce 2006 v tomhle vlákně napsal, že rád poslouchám taneční hudbu z 80.let, tak jsem byl hned za hošana v růžovém tričku . Nikdo, kromě New X-Boba nepřiznal, že si takovou odpočinkovou muziku třeba jen občas poslechne v autě. Možná je to tím, že je na chronomagu valná většina členů, kterým teklo v 80.letech mléko po bradě a tuhle éru znají leda tak z doslechu. Okolo mě se proháněl androš, punk a nová vlna (samozřejmě se starým obsahem) a 80.léta mám spojena s diskotékou v klubu SSM. Takže z mé strany žádné nadšení.
Návštěvník Snow Odesláno 8. června 2009 Nahlásit Odesláno 8. června 2009 Olda napsal: ........................80.léta mám spojena s diskotékou v klubu SSM............ To jsi žil v hodně smutném městě . To já si nemohu stěžovat, žil jsem na plné pecky. Možná si to s odstupem let idealizuji, ale doba to nebyla vůbec špatná.
Diamondking Odesláno 8. června 2009 Nahlásit Odesláno 8. června 2009 Disko SSM byly super, hlavně když tam přišel dozorující komouš podívat se vlastně co děláme a kamarád-svazák měl na krku německý Železný kříž a zvedl pravou ruku k nacistickému pozdravu...to byl potom mazec
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se