Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Skalmold a islandsky symfonicky orchestr

Toto je muj osobni hudebni objev sezony. Koncert v Meetfactory byl fenomenalni a to, co je na tomto videu, se uz asi nikdy na zivo nezopakuje. Island rulez!!

Abych nezapomnel, neni to pro kazdeho :D ... tento ctvrtek Bratislava - Skalmold, Arkona, Eluveitie

Upraveno uživatelem vojtano
Odesláno

o tohle se taky musim podělit

jak ta muzika, tak i klip je super

Lamplighter - Inflight

Aha, všetky glitche, ktoré som za život odstránil z nahrávok, niekto zrecykloval :)

Samozrejme žartujem, len to nie je hudba pre mňa, ale proti gustu :cheers:

Odesláno

a na zaver pracovneho dna jednu vypalovacku..

Super!! Laughlin a Hammer, moji velcí oblíbenci. Birds if Fire si čas od času s chutí pustím v autě. Přes Laughlina jsem se dostal třeba i k Joey DeFrancesco. To jsou nářezy.
Odesláno

Super!! Laughlin a Hammer, moji velcí oblíbenci. Birds if Fire si čas od času s chutí pustím v autě. Přes Laughlina jsem se dostal třeba i k Joey DeFrancesco. To jsou nářezy.

Skus este toto ak nepoznas, vyborna kombinacia Laughlinovej gitary a orchestra. DeFrancesca nemam napocuvaneho, mrknem na to

Odesláno (upraveno)

Dík. Zítra v autě, mám výjezd. Jsi mi ho připomněl, takže jsem si na Spotify hned stáhnu Promise a Love Devotion Surrender. Už jsem to neslyšel léta. Live in Tokyo a Passion Grace and Fire Si sem tam dám.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno

Dík. Zítra v autě, mám výjezd. Jsi mi ho připomněl, takže jsem si na Spotify hned stáhnu Promise a Love Devotion Surrender. Už jsem to neslyšel léta. Live in Tokyo a Passion Grace and Fire Si sem tam dám.

Promise je jeden z mojich najoblubenejsich albumov, pre mna vynikajuca zmes Laughlinovho sirokeho hudobneho zaberu. Passion G&F som dlho nepocul, diky za pripomenutie. Od pondelku mam dovolenku, uz vidim, ako ju budem doma travit :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...