instant Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2014 ...kto nekýve hlavou je hnilé vajco!
instant Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2014 Myslis tym aj lavy rozdiel aj pravy rozdiel?
Návštěvník LukeD Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2014 (upraveno) ...kto nekýve hlavou je hnilé vajco! Nevidím ji poprvé a zcela určitě ani naposled. Ale teda klobouk dolů před ní. Dává si to solidně... Mě v odkazech zaujala tahle sličná slečna s cover mé oblíbené skladby: Myslis tym aj lavy rozdiel aj pravy rozdiel? Přesně z těchto rozdílů jsem nemohl spustit oči - hudba mi byla ukradená (něco jako šum na pozadí). Upraveno 23. prosince 2014 uživatelem LukeD
instant Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2014 Nevidím ji poprvé a zcela určitě ani naposled. Ale teda klobouk dolů před ní. Dává si to solidně... Mě v odkazech zaujala tahle sličná slečna s cover mé oblíbené skladby:Přesně z těchto rozdílů jsem nemohl spustit oči - hudba mi byla ukradená (něco jako šum na pozadí). hudba? pockaj, to mi nieco uslo potom... ahaaaa
Návštěvník LukeD Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2014 M.A.Z.E.C.!!! https://www.youtube.com/watch?v=LpMeebtwXB4
McStinger Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2014 hudba? pockaj, to mi nieco uslo potom... ahaaaa Nuž, mrchavá emancipácia, fušujú tie ženské do remesla hocikomu. https://www.youtube.com/watch?v=o3p9-IqBu_k
Návštěvník LukeD Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2014 6, 5, 4! 3, 2, 1? Ježišikriste, řekněte mi, prosím, že se mi to jen zdá.
OndraPod Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2014 Yawning Man/Yawning Sons - idealni muzika na dlouhe zimni vecery
instant Odesláno 24. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2014 Aspon je jasne ze Lars bubnuje ako sestrocne decko..
McStinger Odesláno 24. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2014 Aspon je jasne ze Lars bubnuje ako sestrocne decko.. Nuž, kolujú o ňom všelijaké historky, fámy a videá na Youtube. Plus čo som s ním bol chvíľu osobne, tak buď mal iba svoje dni, alebo je to namyslenec, na rozdiel od Hetfielda.
instant Odesláno 24. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2014 su taki co maju svoje dni stale. a potom je este Lars..
OndraPod Odesláno 24. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2014 (upraveno) Tak oni to nikdy nebyli zadny extra muzikanti, az na Trujilla, toho je tam vylozene skoda, protoze v Metallice akorat mrha svym talentem... Upraveno 24. prosince 2014 uživatelem OndraPod
instant Odesláno 24. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2014 a to si predstav ze nastastie tam na konkurze neuspel Les Claypool (Primus)...
McStinger Odesláno 24. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2014 Tak oni to nikdy nebyli zadny extra muzikanti, az na Trujilla, toho je tam vylozene skoda, protoze v Metallice akorat mrha svym talentem... Ťažká téma, extra muzikanti. U mňa kapela hlavne musí byť vyvážená, mať nápad a šťavu. Extra muzikanti ešte nemusia urobiť dobrú resp. skôr zaujímavú hudbu, mraky kapiel sú toho príkladom. Ale fakt je, že Trujilla je tam škoda, to je práve o vyváženosti.Nič, to len taká malá úvaha. Mám skrátka radšej pár hudobne pologramotných chalanov, ktorým to šlape, než borca drviaceho stupnice odpredu-odzadu s nudným podmazom . Konkrétnym príkladom sa vyhnem, sú Vianoce.
F.B. Odesláno 24. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2014 Foo Fighters mi snáď neskritizuješ :-)...keď už sú tie Vianoce. Dostal som od sestier DVD-koncert.... F.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se