Návštěvník LukeD Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 tak když šly ty Kmeny, tak jednu s tím spojenou...a Hoša nekecal, pokaždé, když jdu do Sudu, je tam...jak to kua dělá nechápu Půlnoční rebel byla pro mne svého často naprosto zásadní deska. Měl jsem ji na kazetě. Tu jsem pak po letech prodal, nicméně časem mi to nedalo a stejně jsem si ji zase znovu pořídil, tentokrát na CD. A i po těch ukrutných letech má pořád svoji sílu. Dnes mám ale náladu na jiné věci: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 Šmarjá, zastavte to někdo dřív, než se z toho stane lavina!netvár sa tu!umenie je umenie! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 Šmarjá, zastavte to někdo dřív, než se z toho stane lavina!jj ale mě to naštěstí zabloknul AVG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 a ještě jeden kousek pro milovníky Béček dobře ty EM hodně dávám na biku,moc dobře se mi při nich jezdítotálně pekelnej text Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 Něco pro příznivce beatboxu. Libo německé techno? Nebo raději jazzovou kapelu? Žádný problém. Kulervoucí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 na spineshankov vkus mali skarede masky a bolo tam malo toho "skrím skrím matafakaa" toto je mimo vnímání a rozlišování....i kdyby tam bylo cokoliv ,já teď při práci QOTSA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 Elbow ma potesil, roky som to nepocul, super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 POM dobře ty maxigabrielg já teď pustil klasiku všech klasik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 super!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 Na toto je dobre mit velke bedny ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 Svého času jsem styl Nu breaks žral jako nic jiného. Hlavně tedy takřka vše, co vycházelo pod anglickým labelem Botchit & Scarper. Tahle kompilace je výbornou připomínkou oněch časů, kdy jsem po ulici chodil s diskmanem Sony za pasem a sluchátky Koss Porta Pro na uších. Před 15 lety! Přijde mi to, jako by to bylo před rokem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 http://youtu.be/v9Z6cxNqA_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 Marcus je genius! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se