Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

dnes rano cerstva novinka

ja neviem, trosku by som bol kriticky kym sem nieco dam. ved to je strasny brak.. a to video, chvilu som myslel ze si niekto robi p*del.. klise na kvadrat. este sekery a nirvana.

jedna specialne pre teba na rano. pozerat sa na to tiez neda, ale pozor, melodia je chytlava.. :)

Odesláno

ja neviem, trosku by som bol kriticky kym sem nieco dam. ved to je strasny brak.. a to video, chvilu som myslel ze si niekto robi p*del.. klise na kvadrat. este sekery a nirvana.

uznam ze klip nic moc nakoniec ako vacsina metalovych klipov ale album je super, proste moonspell je moonspell nech si kazdy hovori co chce  :punk:

...a dnes dame klasiku

Návštěvník LukeD
Odesláno

instant: Ta Blondie je v těch svých pokusech o vilné taneční kreace opravdu mimořádně křečovitá. K tomu ten pokus o vyzývavý výstřih... k prsům, která jsou možná menší než ta vana pod nimi. Věru, nemají to lehké, tyhle zašlé hvězdy, kterým došla vata...

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno (upraveno)

Luke, ale no tak.... Blondie!

ta pani je fakt uzasna, ze este vo svojim veku nam roky robila radost a vobec mala chut a odvahu vyliest na stage do svetiel reflektorov!!!

narodila sa v roku 1945 a este vzdy sa dokaze z hudby radovat.

v 1975 to bola sexy dynamit zenska, miliony dospelich chlapov ju milovali a uz su teraz davno pod zemou.... ved ja som bol este len pubertacik a teraz uz taham na sesdesiatku....

pozri na ovela mensie casove posuny, ako sa zmenili len od 1980 napriklad:

Gabriel

Anderson ( Jethro ci Yes, to je jedno...)

George Michael

pozri klip Duran Duran z 1985 a teraz.... odpadnes!

Upraveno uživatelem maxigabrielg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...