instant Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Odesláno 5. března 2015 myslim ze originalu to nesiaha ani po clenky.. ale je tiez pravda ze tomuto karneval metalu ako zanru vobec nerozumiem a specificky tieto dve kapely az by som povedal ze... neznasam proste particka v teplakoch je iny level http://youtu.be/Vxi42VBd2BA
YvanD Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Odesláno 5. března 2015 (upraveno) Upraveno 5. března 2015 uživatelem YvanD
spineshank Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Odesláno 5. března 2015 velké překapení a jedno z nejlepších alb roku 2014,poslouchám hodně
Návštěvník LukeD Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Odesláno 5. března 2015 myslim ze originalu to nesiaha ani po clenky.. ale je tiez pravda ze tomuto karneval metalu ako zanru vobec nerozumiem a specificky tieto dve kapely az by som povedal ze... neznasam proste particka v teplakoch je iny level A tak je fakt, že zrovna v tomhle případě je originál jen těžko k překonání. Ale o to mi nešlo - mě ta verze prostě pobavila, toť vše... velké překapení a jedno z nejlepších alb roku 2014,poslouchám hodně Souhlas, skvělá deska! Ale o tom už jsem se tu rozvášňoval...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Odesláno 5. března 2015 spineshankje to dobrota!
spineshank Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Odesláno 5. března 2015 (upraveno) myslim ze originalu to nesiaha ani po clenky.. ale je tiez pravda ze tomuto karneval metalu ako zanru vobec nerozumiem a specificky tieto dve kapely az by som povedal ze... neznasam proste particka v teplakoch je iny levelvšechny zmiňované kapely BB,KoRn,Slipknot jsou tvůrci a ikonami které utvářeli hudební směry......mám před nima díky tomu velkej obdiv za to co pro hudbu dělají je jasný že každej nějakej z těchto žánrů nemusí,ale já je rád všechny právě teď dávám při návratu z běhání ještě ve sluchátkách toto Upraveno 5. března 2015 uživatelem spineshank
Ondoni Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Odesláno 5. března 2015 Tak ochutnávka nových FNM překvapila...příjemně... Hodilo mě to o dobrých dvacet let zpět
spineshank Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Odesláno 5. března 2015 Tak ochutnávka nových FNM překvapila...příjemně... Hodilo mě to o dobrých dvacet let zpět ja se teda moc tesim na to album,FNM a Scars On Broadway jsou pro me dve nejocekavanejsi desky:-)
instant Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Odesláno 5. března 2015 FNM.. jedna z mojich top 3. dobre to je. som zvedavy na zvysok
McStinger Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Odesláno 5. března 2015 (upraveno) To tu je nejaké vážne. Ikony, tvorcovia smeru... Chýbajú už len nejaké songy s príbehom, tak dva pridávam. Jedna pre deti, určite si rady zatancujú na svižnú melódiu a jedna pre tých väčších. Príbehy sú podobné, ale tam to nekončí. Podobné sú aj hudba a choreografia. Príjemnú zábavu Upraveno 5. března 2015 uživatelem McStinger
spineshank Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Odesláno 6. března 2015 To tu je nejaké vážne. Ikony, tvorcovia smeru... Chýbajú už len nejaké songy s príbehom, tak dva pridávam. Jedna pre deti, určite si rady zatancujú na svižnú melódiu a jedna pre tých väčších. Príbehy sú podobné, ale tam to nekončí. Podobné sú aj hudba a choreografia. Príjemnú zábavu to asi mělo být do vlákna Humor ne??
McStinger Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Odesláno 6. března 2015 to asi mělo být do vlákna Humor ne??To by sa dalo povedať aj o niektorých tvorcoch nových smerov . No flame, len tak trochu žartujem
instant Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Odesláno 6. března 2015 na spineshankov vkus mali skarede masky a bolo tam malo toho "skrím skrím matafakaa"
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Odesláno 6. března 2015 tak ked sa tak odkopavate, tak priznam aj ja svoje temne stranky:
Návštěvník LukeD Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Odesláno 6. března 2015 Šmarjá, zastavte to někdo dřív, než se z toho stane lavina!
Ondoni Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Odesláno 6. března 2015 (upraveno) tak když šly ty Kmeny, tak jednu s tím spojenou...a Hoša nekecal, pokaždé, když jdu do Sudu, je tam...jak to kua dělá nechápu btw, čekal jsem, že se tam objeví třeba Znouze http://youtu.be/StEc1zTuR3c Upraveno 6. března 2015 uživatelem Ondoni
Ondoni Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Odesláno 6. března 2015 a ještě jeden kousek pro milovníky Béček
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se