Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Upraveno uživatelem YvanD
Návštěvník LukeD
Odesláno

myslim ze originalu to nesiaha ani po clenky.. ale je tiez pravda ze tomuto karneval metalu ako zanru vobec nerozumiem a specificky tieto dve kapely az by som povedal ze... neznasam :)

proste particka v teplakoch je iny level

A tak je fakt, že zrovna v tomhle případě je originál jen těžko k překonání. Ale o to mi nešlo - mě ta verze prostě pobavila, toť vše...

velké překapení a jedno z nejlepších alb roku 2014,poslouchám hodně :notworthy:  :notworthy:

Souhlas, skvělá deska! Ale o tom už jsem se tu rozvášňoval...

Odesláno (upraveno)

myslim ze originalu to nesiaha ani po clenky.. ale je tiez pravda ze tomuto karneval metalu ako zanru vobec nerozumiem a specificky tieto dve kapely az by som povedal ze... neznasam :)

proste particka v teplakoch je iny level

všechny zmiňované kapely BB,KoRn,Slipknot jsou tvůrci a ikonami které utvářeli hudební směry......mám před nima díky tomu velkej obdiv za to co pro hudbu dělají :notworthy:  :notworthy:

je jasný že každej nějakej z těchto žánrů nemusí,ale já je rád všechny :cheers:

právě teď dávám při návratu z běhání ještě ve sluchátkách toto :clap:

Upraveno uživatelem spineshank
Odesláno

Tak ochutnávka nových FNM překvapila...příjemně... Hodilo mě to o dobrých dvacet let zpět :)

ja se teda moc tesim na to album,FNM a Scars On Broadway jsou pro me dve nejocekavanejsi desky:-)
Odesláno (upraveno)

To tu je nejaké vážne. Ikony, tvorcovia smeru... Chýbajú už len nejaké songy s príbehom, tak dva pridávam. Jedna pre deti, určite si rady zatancujú na svižnú melódiu a jedna pre tých väčších. Príbehy sú podobné, ale tam to nekončí. Podobné sú aj hudba a choreografia. Príjemnú zábavu :)

Upraveno uživatelem McStinger
Odesláno

To tu je nejaké vážne. Ikony, tvorcovia smeru... Chýbajú už len nejaké songy s príbehom, tak dva pridávam. Jedna pre deti, určite si rady zatancujú na svižnú melódiu a jedna pre tých väčších. Príbehy sú podobné, ale tam to nekončí. Podobné sú aj hudba a choreografia. Príjemnú zábavu :)

to asi mělo být do vlákna Humor ne??

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

tak ked sa tak odkopavate, tak priznam aj ja svoje temne stranky:

Návštěvník LukeD
Odesláno

Šmarjá, zastavte to někdo dřív, než se z toho stane lavina!

Odesláno (upraveno)

tak když šly ty Kmeny, tak jednu s tím spojenou...a Hoša nekecal, pokaždé, když jdu do Sudu, je tam...jak to kua dělá nechápu

btw, čekal jsem, že se tam objeví třeba Znouze

http://youtu.be/StEc1zTuR3c

Upraveno uživatelem Ondoni

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...