Přejít na obsah

music

steel

Doporučené příspěvky

Pro všechny, kteří mají rádi Pixies stejně jako já - narazil jsem na jednu moc povedenou, hodně melancholickou, předělávku jejich snad nejlegendárnějšího kousku - Maxence Cyrin - Where is my mind.

Pixies miluju! A tohle je zjímavá verze. Ale já mám od pixís asi nejradši tuhle:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Koukám, že to sem hážu už jen já... Takže jedna hodně zajímavá parta, která před cca 14 dny hrála v Lucerna music baru:

A pak něco ze sólového alba poloviny, dnes už bývalého, Orbitalu - Paul Hartnol:Please. Tady mu vydatně pomáhá Robert Smith...

.... musim povedat ze tvoj vkus sa mi paci :) .... na mdslktr som bol ( vlastne moderat = mdslktr+apparat) a to bola teda pecka.... inac ked tak sledujem co tu davas mal by si navstivit WILSONIC... velmi velmi dobry fest ( 2. na svete vo svojej kategorii ) je to v blave vzdy tak v polke júna

+

Odkaz ke komentáři

Teď jsem si poslechl vynikající Beth Gibbons a v místě, kde začíná refrén, mně jezdily po zádech všechny mrazy. Příval blaženosti bez použití drog :

A ještě přihrávám skvělou, temnou od Air s obzvášť tesknými sledy harmonií :

http://www.youtube.com/watch?v=SUJSQIIfB38

Odkaz ke komentáři

Zeptám se v sekci music.Na čských TV stanicích běží reklama na novou Opel Astra, auto mě nezajímá, ale velice mě zajímá ta píseň co zní v té reklamě.Neví náhodou od které je to skupiny, podle toho jak zní, tak by to mohla být moje nová oblíbená hudební skupina.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...