Diamondking Odesláno 9. května Nahlásit Odesláno 9. května (upraveno) Tak nám satánci vydali zase něco: Upraveno 9. května uživatelem Diamondking
African Odesláno 12. května Nahlásit Odesláno 12. května (upraveno) Po dlouhé době jsem protočil gramec, není čas , ale ovšem Clapton velmi potěšil, povedené album A kluci...v UK ty shopy s plackama, jsem to nedával, wow. Ale nic jsem nekoupil, musel bych přikoupit další kufer, děti zabrali veškerý volný prostor Phonica famózní, borec prodavač mě vzal kolem ramen hned jak jsem tam vlezl, nasadil mi sluchátka a házel tam placku za plackou, takový parádní muziky. Příště nakoupím, musím si holt ten kufr navíc připlatit ... úžasná země co se pevných nosičů týká, parádně jsme si tam pokecali. Upraveno 12. května uživatelem African 1 1
African Odesláno 13. května Nahlásit Odesláno 13. května Stání u pódia, yes Teď jsem na to náhodou natrefil.... lístků dost, tak neváhejte
Tikal Odesláno 14. května Nahlásit Odesláno 14. května To se tam budeš mačkat s mou ženou a synkem Já si dovolím doporučit k poslechu zajímavou dvoučlenou UK skupinu The Virginmarys. Narazili jsme na ně v Lucerna Music Baru, když dělali předskokany The Sisters of Mercy a po pravdě byli lepší než oni. Ten drive mě úplně odstřelil. Pak jsme byli se synkem na jejich sólovém koncertu v maličkém klubu Café v lese a to byl meganářez. Kluci jsou velmi komunikativní a junior si pravidelně píše s bubeníkem. Už se těším až zase dorazí. 1
spineshank Odesláno 14. května Nahlásit Odesláno 14. května V 9. 5. 2025 v 10:17, kopis napsal: Totální ujetost, velmi zábavný a šokující. to jo ,mě se líbí tento kousek kde hostuje Jonathan Davis ten jazz na začátku je super 1
Humanzero Odesláno 14. května Nahlásit Odesláno 14. května před 15 hodinami, African napsal: Stání u pódia, yes Teď jsem na to náhodou natrefil.... lístků dost, tak neváhejte Koupeno zimní pražský trip Manson, Lindemann, Tarja 1
Humanzero Odesláno 14. května Nahlásit Odesláno 14. května před 16 hodinami, African napsal: Stání u pódia, yes Teď jsem na to náhodou natrefil.... lístků dost, tak neváhejte malá vsuvka...po zkušenosti z koncertu Ghost, jsem pro zákaz používání mobilů na všech koncertech.
African Odesláno 14. května Nahlásit Odesláno 14. května (upraveno) Před hodinou, Humanzero napsal: malá vsuvka...po zkušenosti z koncertu Ghost, jsem pro zákaz používání mobilů na všech koncertech. Tak s tím plně souhlasím, zažil jsem to na Stingovi....jsou i tací dementi, kteří si natáčí celý koncert Dylan to měl dobře pořešené a hned poté bych zakázal obžerství v kinech, to lidi opravdu už v dnešní době nevydrží bez brambůrek blbý dvě hodiny? Naštěstí už jezdím pouze s děckama, pořádný film už bych si v kině neužil. Upraveno 14. května uživatelem African 1
Humanzero Odesláno 14. května Nahlásit Odesláno 14. května Na vánočním koncertě Tarji v divadle týpek vedle mě po přestávce natáčel nonstop s zářícím pádlem tak jsem mu slušně oznámil, že je v divadle, natáčení je zakázáno..inteligentní odpověď: a vám to jako vadí jo? tak jsem u odpověděl: ano vadí. Naštěstí to vzal i když měl asi 120kg S tím kinem bojuju taky a vždy se modlím, aby takový prasátko nesedělo vedle mě. Ale souhlas, do kina chodíme čím dál míň, není na co...skoro v vždy jsou to teď záznamy koncertů, tam to chroupání přehluší hudba
African Odesláno 14. května Nahlásit Odesláno 14. května před 39 minutami, Humanzero napsal: Na vánočním koncertě Tarji v divadle týpek vedle mě po přestávce natáčel nonstop s zářícím pádlem tak jsem mu slušně oznámil, že je v divadle, natáčení je zakázáno..inteligentní odpověď: a vám to jako vadí jo? tak jsem u odpověděl: ano vadí. Naštěstí to vzal i když měl asi 120kg S tím kinem bojuju taky a vždy se modlím, aby takový prasátko nesedělo vedle mě. Ale souhlas, do kina chodíme čím dál míň, není na co...skoro v vždy jsou to teď záznamy koncertů, tam to chroupání přehluší hudba Dalo by se to vyřešit lehce, film pro všežravce, film se zákazem se cpaní.. ať si každý urve to svoje 1
African Odesláno 14. května Nahlásit Odesláno 14. května Všemi deseti doporučuji tento soundtrack (měl jsem, půjčil jsem, mám na cestě nový) a samozřejmě před poslechem juknout na film, teď na Netflixu Matthew v něm exceluje, za mě jedna z nejlepších jeho rolí 1
African Odesláno 16. května Nahlásit Odesláno 16. května Jedu home office, bo jsem nějaký z těch cest na sračky , tak mám aspoň čas projet placky, na které se dlouhou dobu klepu. Psí vojáci geniální, Filipa velká škoda že šel tak brzy... měl jsem tu čest s ním tenkrát u nás po koncertě dát pár pivek a hodit krátký, byť velmi příjemný pokec 2
maama Odesláno 17. května Nahlásit Odesláno 17. května Pristi nedele 25. asijsky mazec. Korejska Bittova se Sinnoi v MeetFactory, zadáčo A Koenji Hyakkei, Punktum 1
spineshank Odesláno 18. května Nahlásit Odesláno 18. května teď u kávy něco staršího,ale pořád dobrého 1 2 1
Humanzero Odesláno 19. května Nahlásit Odesláno 19. května (upraveno) před 23 hodinami, spineshank napsal: teď u kávy něco staršího,ale pořád dobrého Mike P. je ďábel, neuvěřitelný muzikant Upraveno 19. května uživatelem Humanzero
Humanzero Odesláno 20. května Nahlásit Odesláno 20. května (upraveno) ve sluchátkách FNM King For A Day a vzpomínka, že za tuhle písničku málem vyhodili moderátorku rádia, která mi chudák dovolila ji pustit okolo oběda do éteru Upraveno 20. května uživatelem Humanzero 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se