Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Urguj! Kontaktuj, vyhrozuj! Ostatni mam, tohle mi chybi. Ukradli mi ho z auta pred deseti lety, spolu s dalsimi 54 originaly, a od te doby ho shanim.

Bohužel, tohle CD je v prachu nenávratně, páč jsem ho zapůjčil na jednom z bujarých, alkoholických dýchánků, kterým jsem tenkrát holdoval... A zapomněl jsem komu... Takže bych chtěl vlastně touto cestou požádat tehdejšího inkriminovaného kamaráda-spoluopilce: Vole neblbni a vrať mně to CDčko. :D
Odesláno

Od včerejška furt otáčim cédéčko Pain of Salvation - Scarsick. Po roční pauze, co jsem ho neslyšel, musim celej žebříček přehodnotit, a Scarsick posunout do TOP 5 alb. Geniální album.

Odesláno

pro Kalifixe :)

Tfuj Tomášku, dej pokoj. :) Je pravda, že jsem svých prvních dvacet let života prožil bydlíce cca 80 metrů nad oním pivovarem, takže jsem odkojenej smradem sladu a neustálým hučením chládících věží, ale prostě Argemu se mnou nespojuj. Taková příšernost. :D
Odesláno (upraveno)

ani by mě to u svého duchovního guru nenapadlo :), tohle bylo opravdu jen v souvislosti s rodištěm, abys měl radost, což očividně nemáš...

Ale svým způsobem mně to samozřejmě radost udělalo, neb jsem lokál patriot. :) Tak třeba přesně v 15 vteřině, až se odpotácejí ti kreténi z Argemy je pohled zrovna tím směrem, kde asi o 150 metrů níž stojí můj rodnej barák. Ne ty domy co jsou vidět, ale tak nějak mezi nima a tím zeleným porostem nejblíž kameře. :D Upraveno uživatelem Kalifx
Odesláno (upraveno)

no vidíš...:D

EDIT: a koukám, že asi ve druhý minutě hraje jeden můj spolužák na trombón. Ale to je jen informace s nulovou hodnotou. .) Ostatně můj spolužák (o 1 do 4 třídy) byl třeba i Ríša Dostálek (fanoušci fotbalu tuší...). Taky rodilej Jarošovják. :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Kalifx
Odesláno

dobrý... takhle se u nás třepe každý druhý, buď to má od sbíječky nebo s nedostatku alkoholu, popř. kombinace obého :)

sem narazil na AG Flek, musím pohledat cd, pro oživení, mám je rád...

http://www.youtube.com/watch?v=DuXzJQPHHO0&feature=related

Tome, AG Flek mám taky rád. Shodou okolností Pepa Šobáň (ten sedící knírkatej kytarista vlevo hned u náhledu videa) je taky hradišťák :), kterej měl svělej obchod s muzikou, jež se zoval Pepova Garáž, kousek od mýho pracoviště v UH. Byl jsem tam pečenej vařenej. :)
Odesláno (upraveno)

Doposlouchal jsem par fragmentu z Prokofjevova Romea a Julie (hlavne

zeru nejvic) a preladil na Rachmaninova a jeho klavir. Upraveno uživatelem skalis

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...