Onisan Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2010 (upraveno) Muslis u Steinhart L.E. Beobachtungsuhr? No, ty by se mi moc libily, kdyby nemely ty stupne, ale hodiny, kdyby nemely lestenou lunetu a kdyby mely modrene rucky. To bych se po nich uz pidil a do nekoho hucel, at je proda. No vidíš a zrovna ta leštěná luneta, stupně a nemodřené ručky jsou na tom super a vypadají tak, že ani vedle těch IWC BP neudělají ostudu Upraveno 17. března 2010 uživatelem Onion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2010 Hasňa: očividně nelpíš na 100% dobové korektnosti (vadí ti stupně u lange-mustru, tečky u hodin u b-mustru), chtěl bys modřený řučky - to ti podle mě dává širokej prostor fakt něco sehnat. A co se týče LE, tak Onion má recht. Navíc leštěná luneta a leštěný ručky nemůžou bez sebe bejt, nemělo by to smysl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2010 (upraveno) No nevim, skoly nemam, ale historicke modely, ktere jsem na fotkach videl, prave maji modre rucky a nemaji tecky na hodinach. Aristo nepripada v uvahu, ma tam logo. ELEcka ostudu, minimalne opticky, jiste neudelaji. Ale lestena metrosexualni luneta do Heinkela nepatri a stupne jsou tam k smichu, kdyz hodinky ukazuji normalni cas, ne stupne, jako tomu bylo u originalu. Je to jako bych mel na teplomeru cejchovanem na stupne Celsia napsane Fahrenheity. A to nemluvim o Anforderungszahl, na dynku ktere tam nema byt vubec. Opticky vypadaji pekne, to jo. Ale jsou moc zdobne a technicky lehce postavene na hlavu. Tedy nic pro me. Upraveno 17. března 2010 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 17. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2010 Stowa Chrono Case: stainless steel matt/polished, diameter 41 mm, height 14,5 mm, strap size 22 mm, front and back sapphire crystal, 5 ATM Movement: Valjoux 7753 automatic movement, power reserve min. 40 hours, with golden STOWA engraving on rotor Dial: bronze, applications diamond cut, silver coated Hands: redgold plated Strap: Napa leather strap with white stitching 22 mm in black or brown, various croco straps available, deployment buckle optional, Milanaise metal bracelett 22 mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 17. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2010 Marine Original with Silverdial with Durowe 7440 movement Available from November/December 2010 Case: Stainless steel, matt finished, , Ø: 41 mm, height 11 mm, strap size 22 mm, front and back sapphire crystal, inside antireflection coating, 5 ATM Movement: Durowe 7440 handwinding movement, 18000 A/H, Basic Unitas 6498, optional swan neck regulator, optional screw balance Dial: Solid silver dial 925/000 without date Hands: steel blued hands Strap: Chronosoft strap with white stitching 22 mm in black or brown, various croco straps available, deployment buckle optional, Milanaise metal bracelett 22 mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 17. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2010 Marine Original with white high polished dial available from May 2010 Case: stainless steel, matt finished, , Ø: 41 mm, height 11 mm, strap size 22 mm, front and back sapphire crystal, inside antireflection coating, 5 ATM Movement: Unitas 6498-1 movement, Geneve stripes, blued screws, swan neck regulator, screw balance Dial: high polished white dial, small second, black printed Hands: steel blued hands Strap: napa strap with white stitching 22 mm in black or brown, various croco straps available, deployment optional, metal bracelett milanaise 22 mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 17. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2010 Antea 365 with A 10 automatic movement Available from May/June 2010 Case: Stainless steel, , Ø: 36,5 mm, height 8,1 mm, strap size 18/16mm, front and back sapphire crystal, 5 ATM Movement: New A 10 automatic movement from Switzerland, power reserve 42 hours Finish: Côte de Genève decorative pattern (?Geneva Stripes?), circular graining, blued screws with golden STOWA engraving on rotor Dial: silver coated dial with date Hand: steel blued hands Strap: black cashmere leather strap 18 mm, serialwise with deployment buckle, also available various crocostraps, Milanaise metal bracelett 18 mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 17. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2010 Flieger with B dial ...další fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2010 No nevim, skoly nemam, ale historicke modely, ktere jsem na fotkach videl, prave maji modre rucky a nemaji tecky na hodinach. Aristo nepripada v uvahu, ma tam logo. ELEcka ostudu, minimalne opticky, jiste neudelaji. Ale lestena metrosexualni luneta do Heinkela nepatri a stupne jsou tam k smichu, kdyz hodinky ukazuji normalni cas, ne stupne, jako tomu bylo u originalu. Je to jako bych mel na teplomeru cejchovanem na stupne Celsia napsane Fahrenheity. A to nemluvim o Anforderungszahl, na dynku ktere tam nema byt vubec. Opticky vypadaji pekne, to jo. Ale jsou moc zdobne a technicky lehce postavene na hlavu. Tedy nic pro me. Pokud chceš co nejvěrnější a s manuálem a centrálem tak asi Steinhart limitka s UNITASem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 17. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2010 Flieger with date with German Silver Rotor Case: Stainless steel, matt finished, Ø: 40 mm, height 10,2 mm, strap size 20 mm, front and back sapphire crystal, 5 ATM Movement: ETA 2824-2 automatic movement, power reserve 40 hours, with handmade German Silver rotor with special, B-watch laser engraving, available with a COSC movement upgrade Dial: Black coated and white printed, filled with Superluminova C3, No logo, with date Hands: steel blued hands Strap: leather strap in old style with rivets 20 mm in black or brown variations and various crocostraps optional, Milanaise metal bracelett 20 mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 17. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2010 Marine Automatik with solid case back Available from May Case: Stainless steel matt or polished, Ø: 40 mm, height 10,2 mm, strap size 20 mm, front sapphire crystal, 5 ATM Movement: ETA 2824-2 automatic movement, power reserve 40 hours, available with a COSC movement upgrade Dial: white with date Hands: steel blued hands Strap: Leather strap size 20 mm black, brown, various crocostraps available, deployment buckle optional, Milanaise metal bracelett 20 mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 17. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2010 Tak co tomu říkáte? Já teda nejsem zrovna zrovna příznivec chronografů, ale ty Chrona mě rozsekaly... Jsem zvědavý na cenu Jen škoda, že ještě nejsou fotky Marine Original, kde by byl vidět Durowe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2010 Chrona jsou super. Ani zlato tentokrát nevadí, ba naopak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2010 Chrona jsou super. Ani zlato tentokrát nevadí, ba naopak. taky říkám mňam...ikdyž jsem ulítlej na modřený ručky:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2010 (upraveno) Onion: Jo, ale vyprodano. :-( Snad zase nekdy vyleze s takovou limitkou. Zadne logo, zadny napis na cifru, 44mm, modre rucky, ocel, diamantova korunka, centralni sekundovka, rucni natah. Pak by mi bylo jedno, jestli A-Muster, nebo B-Muster. Ma nekdo tuhle jejich limitku tady na foru? Jinak ty chrona jsou super. Takovy marine original chronometer. A kdybych nemel uz klasicke Marine Original prave na ruce, tak bych ty s vysoce vypolishovanych dialem ihned koupil. Ty budou paradni. Ale me chybi ve sbirce spise fliegery a moje pozadavky skutecne splnuje jen BP a Steinhart limitka. Skoda. Nevadilo by mi mit doma treti Stowy. Navic Fliegery Stowa s tou historickou vazbou, to by byla parada. No, bohuzel. Automaticke fliegery nechci. Upraveno 17. března 2010 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2010 Onion: Jo, ale vyprodano. :-( Snad zase nekdy vyleze s takovou limitkou. Zadne logo, zadny napis na cifru, 44mm, modre rucky, ocel, diamantova korunka, centralni sekundovka, rucni natah. Pak by mi bylo jedno, jestli A-Muster, nebo B-Muster. Ma nekdo tuhle jejich limitku tady na foru? Já jí mám Ale musím se přiznat, že jí vůbec nenosím, nějak mi nic neříká... je spousta jiných B-Uhren které se mi střídají na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2010 (upraveno) Tak co tomu říkáte? Já teda nejsem zrovna zrovna příznivec chronografů, ale ty Chrona mě rozsekaly... Jsem zvědavý na cenu Kdyby měly modřené rafiky a datum... Ale to datum bych možná oželel. A je prima, že nemají ukousnuté indexy. Líbí se mi moc! Upraveno 17. března 2010 uživatelem jartop Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2010 . Ale me chybi ve sbirce spise fliegery a moje pozadavky skutecne splnuje jen BP a Steinhart limitka. Ale to jsou oboje úúúplně jiné hodinky!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2010 Fakt? To jsem netusil. :-) Takova Stainhart limtka fakt existuje (Zadne logo, zadny napis na cifru, 44mm, modre rucky, ocel, diamantova korunka, centralni sekundovka, rucni natah.)? Myslel jsem, ze delali jenom 47mm. Nenosis? Ktere uprednostnujes? Proc? Az budes prodavat, tak rekni. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2010 Fakt? To jsem netusil. :-) Takova Stainhart limtka fakt existuje (Zadne logo, zadny napis na cifru, 44mm, modre rucky, ocel, diamantova korunka, centralni sekundovka, rucni natah.)? Myslel jsem, ze delali jenom 47mm. Nenosis? Ktere uprednostnujes? Proc? Az budes prodavat, tak rekni. :-) Je 47 to máš pravdu, ale zbytek sedí.... BPčka, Steinhart Gold l.e. a Laco Replica Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se