Frantik Odesláno 17. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2011 Jezis, to je proste bomba!!!!!!!!!!! Mám strasny cukani!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 17. dubna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2011 Jo to já taky...ale posmrtný...kdo má na to furt brát Každopádně tyhle pilotky považuju za TOP z celé současné kolekce Stowa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
berhof Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2011 Prosím Vás má tenhle model pilotek-fotka nahoře, ruční nátah?Hodinařině nerozumím a překladač me vyhazuje pro me neznámé-mechanické-automatické navíjení. Další dotaz-co je COSC-respektive k čemu to je dobré-má význam koupit hodinky s tímhle?Poslední věc-jdou pilotky typ-pozorovatel, koupit s ručním nátahem, případně bude to možné během jednoho roku?(strojek DUROWE-má ruční nátah-snad chápu správně, ale není ve výrobě)Kluci děkuji za odpovědi a mějte se mnou trpělivost.Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2011 @berhof tyhle hodinky mají automatický mechanický nátah = natahují se při pohybu ruky (na které je nosíš) a nemusíš natahovat točením korunky. COSC je certifikát ohledně (garance) přesnosti v jaké hodinky půjdou parametry viz např. tady Jesltli má COSC smysl je asi na každém, hodinky bez COSC můžou jít stejně přesně, ale taky nemusí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 20. dubna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2011 Přesně jak napsal grakij. Že se jedná o automatický strojek poznáš jednoduše - podle takový tý kovový destičky (rotoru), která je vidět přes polovinu průhledu. COSC bych osobně nebral, ale je to samozřejmě na tobě a tvé peněžence Nejsem si teď úplně jistý o jaký pilotky máš konkrétně zájem (raději na ně dej odkaz nebo vlož fotku), ale všechny momentálně prodávané pilotky mají automatický strojky - tedy ne DUROWE. Ten bude nasazen do modelu Marine Original. V budoucnu se třeba přesune i na nějaké pilotky, ale určitě s tím nepočítej letos Aktuální dodací lhůty najdeš na Stowa eshopu. Jestli tě ještě něco zajímá, tak se ptej a nebo mi klidně pošli SZ (soukromou zprávu). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
berhof Odesláno 17. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2011 Tak na Watchuseek už někdo prezentuje ty nové Flieger Chrono-jsou úžasné-vypadaj v reálu daleko lépe než v e-shopu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 17. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2011 tak mne sa na obrazkoch pacili viac.. ta lava strana je dost prazdna, pride mi to trochu nesurode. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shore Odesláno 17. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2011 suhlasim s jankom, akoby sa chceli preklopit do prava..skoda.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 17. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2011 (upraveno) Jeeee, tak ja jsem si take oddechl, ze na techto "live" fotkach nevypadaj zdaleka tak dobře a nebudu si je muset objednat Zdá se mi také dost vysoké to pouzdro. Upraveno 17. května 2011 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 17. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2011 Tak ta flígr chrona mě právě donutila litovat, že jsem koupil přítelkyni garáž na auto Povedý hodinky, konečně pilotky, který nekanibalizujou až do mrtě původní vzor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
berhof Odesláno 17. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2011 Povedý hodinky, konečně pilotky, který nekanibalizujou až do mrtě původní vzor. Souhlas a nic než souhlas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 17. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2011 Zas nedělejte paniku, ta prázdná levá strana je v pohodě, aspoň podle ostatních fotek. Spíš mi dělá starosti to vysoké pouzdro, jak poznamenal Frantik. To by alespoň trochu řešil manuální nátah a pak by to bylo ještě víc "old school" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rancor Odesláno 17. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2011 to vysoky pouzdro je celkem logicky a ocekavany - je to pilot chrono se strojkem ETA Valjoux 7753.. a kdyz porovnate treba klasicky pilotky archimede (nizky pouzdro) a archimede chrono s ETA 7750 (vysoky pouzdro), tak tu mate jednoznacnou odpoved ) howk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 17. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2011 Že hodinky s V. 7753 nebo 7750 logicky musí být vyšší samozřejmě vím. Jde mi o to, že z těchto fotek to esteticky nepůsobí ideálně. Jak říkám, manuál a nižší pouzdro, jednotlačítkový chrono a už na ně stojím v řadě Tím ty hodinky nechci hanit, i tak jsou krásný a osobitý a uvažoval jsem o nich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rancor Odesláno 17. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2011 to nebylo mysleno primo na tebe, ale tak obecne ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 17. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2011 Že hodinky s V. 7753 nebo 7750 logicky musí být vyšší samozřejmě vím. Jde mi o to, že z těchto fotek to esteticky nepůsobí ideálně. Jak říkám, manuál a nižší pouzdro, jednotlačítkový chrono a už na ně stojím v řadě Tím ty hodinky nechci hanit, i tak jsou krásný a osobitý a uvažoval jsem o nich. To by bylo ideální, ale místo 1700 euro by stály tak no... 3500... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darek73 Odesláno 18. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2011 Jsou dobrý, ale mně u nich chybí vteřinová ručička. Prostě se rád u hodinek koukám, jak tam běhá...Taky bych tam radši viděl logo, ale vím, že to jsem tady asi v menšině. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 24. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2011 Od pátku si můžete v eshopu Stowy koupit 40mm flígry s etou 2801, černě orámované ručky, 580 euro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 24. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2011 Velice povedený kousek, černě orámované ručičky jim sluší...škoda jen toho průměru, 42mm by byl naprostý ideál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xda2 Odesláno 24. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2011 (upraveno) Od pátku si můžete v eshopu Stowy koupit 40mm flígry s etou 2801, černě orámované ručky, 580 euro. Můžeš sem, prosím, dat přímý odkaz, na webu Stowy je nevidím Upraveno 24. května 2011 uživatelem xda2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se