Ondraj Odesláno 19. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2006 Mě se líbí oboje, ale přiklonil bych se zřejmě k Hamiltonům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 19. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2006 hamilton - http://www.hibernia.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 19. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2006 a ceny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace Odesláno 19. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2006 Na tuhle aukci pozor, nedá se platit PayPalem, pokud není registrovanej v USA... Kdyby někdo dokázal od tohohle obchodníka něco koupit (a zaplatit ), rád bych se přidal a přesně tyhle jedny vzal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasek Odesláno 19. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2006 Na tuhle aukci pozor, nedá se platit PayPalem, pokud není registrovanej v USA... Kdyby někdo dokázal od tohohle obchodníka něco koupit (a zaplatit ), rád bych se přidal a přesně tyhle jedny vzal... 99% pozitivních feedbacků se mi nezdá mnoho... Dal bych přednost tak alespoň 99,5%. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldy Odesláno 19. září 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2006 Ty Orisky stojí v ČR 24.990,-, ale prý bych dostal 10% slevu (nevim čim sem si to zasloužil =D ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roon Odesláno 19. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2006 tím, že jsi vůbec ochoten je koupit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roon Odesláno 19. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2006 tady je máš za 328 USD http://www.classybrand.com/watches/watch_f...n&pid=H32515555 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace Odesláno 19. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2006 Na tuhle aukci pozor, nedá se platit PayPalem, pokud není registrovanej v USA... Kdyby někdo dokázal od tohohle obchodníka něco koupit (a zaplatit ), rád bych se přidal a přesně tyhle jedny vzal... Sakra toho jsem si nevsiml, za tu cenu jsem do toho chtel jit, jiny zpusob neni, prevod apod ? Jde to pomoci Western Union, ale tam sou docela vysoky poplatky... Taky sem si toho vsim az kdyz sem je "koupil"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 21. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2006 tady je máš za 328 USDhttp://www.classybrand.com/watches/watch_fs.asp?brand=Hamilton&pid=H32515555 ale mam dojem, ze neakceptujou jiny karty, nez vydany v usa a kanade... musite to zaplatit bankovnim prevodem... jestli do toho nekdo pujdete, tak pak napiste reference... docela by me to zajimalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka2 Odesláno 21. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2006 Konečně po dlouhé době přispívám také já. Volil bych Hamiltony, protože se mi více líbí - mají univerzálnější vzhled a ten powerreserve je praktická a fajn věc. Orisky jsou moc oblekové. Cena Hamiltonek je také příznivjejší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 22. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2006 Re: Hamilton - FYI, model bez Power Reserve v ČR (Hibernia) stojí 13.250 Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldy Odesláno 23. září 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2006 Dneska jsem se byl podívat v Kotvě a v těch dvou prodejnách Details na Václaváku, ale tenhle typ Hamiltonů nikde neměli. No nevim, kde by je mohli mít... :/ Přes Hibernii asi koupit nepujdou, to je jenom dovozce, nebo se mýlím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 24. září 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2006 Prave, ze pres Hibernii je koupis (ted je nemaj, musis objednat).. tu cenu mi sdelili oni... 13250 (model bez power reserve) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se