instant Odesláno 7. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2010 kup si kratke viano a mas po problemoch. vojdes sa tam zarucene cely, aj s detmi, byciklami, psom a dvoma frajerkami. a je to o 5cm kratsie ako xc 90ka a hlavne prakticke.. nie ako suv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 7. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2010 ... Potřebuju KRÁVU. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepino Odesláno 7. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2010 chceš krávu, kup si ve čtyřkolce tohle já jsem s tím maximálně spokojený jo tak tomuhle rozumim!!! jedine od VW co bych bral vsema 20 (pocitam i ty prsty na nahou :-) ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 7. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2010 jo tak tomuhle rozumim!!! jedine od VW co bych bral vsema 20 (pocitam i ty prsty na nahou :-) ) Pro mne také super, ale to co je na obrázku nebude rozhodně za 750.000,- (viz. zadání). Buďto to bude model před faceliftem, nebo nový, ale jen "dodávka". Kdo mne zná ví, že za VW a Audi "kopu", kde můžu, ale na tohle ve slušný výbavě potřebuješ o min. 4kila více Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elloco Odesláno 7. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2010 Tak jestli chceš více prostoru, tak Cadillac Escalade, Lincoln Navigator, nebo Ford Expedition. A pokud to bude ještě malé, tak Chevrolet Suburban, nebo Ford Excursion - nic většího už se nedělá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 7. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2010 tohle je facelift, má jen lehce upravené přední světla a jiné CR motory, rozdíl v designu neznatelný, já kupoval nové loni v říjnu, protože jsem nechtěl nevyzkoušené CR 2 biturbo, lehce jetý Multivan lze sehnat za solidní prachy, ale tohle pro Jeremyho asi stejně nebude dost repre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JJ Odesláno 7. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2010 Jestli chceš opravdovou krávu, tak si kup Chevy Suburban. Běžná "větší" auta mají buď slušný kufr nebo tři řady sedaček. Suburban má obojí najednou. Já u něj asi časem skončím jako u rodinného vozu. Pokud by byl Suburban přece jen moc velký, tak třeba Jeep Commander, Chevy Tahoe, Jeep Wrangler Unlimited... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elloco Odesláno 7. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2010 Jasně, že se dělá ještě větší - Ford 650, Chevrolet Kodiak, ale tam bys musel krapet přitlačit na portmonku a do centra to není nic moc. http://www.youtube.com/watch?v=s7_Yt7Dv4JA...feature=related Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 7. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2010 (upraveno) Suburban je děsná kráva, délka je 5.649mm. V podstatě totožné jsou pak vozy GMC Yukon XL a Cadillac Escalade ESV (platforma GMT900). Co je zajímavé, je pokles prodeje Suburbanu v USA. I když je Suburban dlouhodobě nejvýdělečnější vůz z produkce GM (a to se vyrábí od již roku 1935), poklesly prodeje za posledních 7 let 4krát... Ford Excursion byl ještě větší (5.758mm), ale přestal se vyrábět v roce 2005. (Od roku 2007 je jeho nástupcem Ford Expedition EL.) Každopádně, pokud je chceš do Ruska, tam budou fajn, ale na ježdění po ČR jsou ty káry imho až moc velké a nepraktické. Edit: tabulka prodejů z Wikipedie (těm poklesům se ani nedivím Upraveno 7. března 2010 uživatelem NIGHTinGALE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 7. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2010 na Grand Vitaru jsem zapomněl, je to v terénu jedno z nejlepších SUV ve třídě neli nejlepší, bohužel na silnici je tomu ve srovnání s Kugou, ix35 nebo CRV naopak Zrovna jsem o Vitaře uvažoval (za ty prachy mi přišla jako super kup). V čem je na silnici problém? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 7. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2010 (upraveno) A hele, Ford Excursion v super stavu, hodně slušnou výbavou, osmi sedadly a s přestavbou na LPG, takže tě nesežere, za hezkých 420.000Kč: http://offroad.sbazar.cz/ford-excursion-li...n-o3775244.html Upraveno 7. března 2010 uživatelem NIGHTinGALE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JJ Odesláno 7. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2010 Suburban je děsná kráva, délka je 5.649mm. No však tak taky znělo zadání, ne? :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 7. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2010 Zrovna jsem o Vitaře uvažoval (za ty prachy mi přišla jako super kup). V čem je na silnici problém? podvozek je dělaný spíš do terénu, má rám, uzávěrku, dobrou křížitelnost náprav, ale na silnici tohle nefunguje, je tuhá ( odpružení ), hlučná, nepohodlná, obtěžuje hluk od motoru, aerodynamický hluk, atd., o konfortu si tu můžeš nechat zdát, vibrující řadička, vyloženě funkční - hnusné plasty, páté dveře se otevírají k chodníku ( do města nepohodlné ), prostě na silniční provoz bych to nechtěl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 7. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2010 Zrovna jsem o Vitaře uvažoval (za ty prachy mi přišla jako super kup). V čem je na silnici problém? Je to ještě složiějšínež řekl gas Ale v zásadě má pravdu a Vitara je snad nejhorší offroad co může jezdit po silnici ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubS Odesláno 7. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2010 Co třeba Nissan Murano nebo Subaru Tribeca Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raven Odesláno 7. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2010 Co Peugeot 4007... jel jsem v tom a docela se i líbilo... ale to je možná moc malé. Jinak XC 90... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 7. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2010 Ford Flex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LuŠtěLa Odesláno 7. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2010 Můžu doporučit Mazdu CX-9. Za ty peníze to je pěkné auto. A mohu-li to tak říct, netáhne se jako šnek . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2010 Ford Flex To je divny auto, predek mi pripomina Range Rover, od zrcatek dozadu zase prerostle Mini........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2010 je to krava a je za par supu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se