Přejít na obsah

SUV do 750 tis

Doporučené příspěvky

Je to tím, že máme X5 doma a občas s ní jezdím (i když krajně nerad), jsem asi nějak málo skladnej nebo zaujímám za volantem nějakou atypickou pozici, prostě mám problém se tam pohodlně usadit. A když už se usadím, málokdo se dozadu vejde.

Jo, to jsem si myslel. Znam to z domova - tata je nepatrne vyssi (tak 2cm), ale kdyz si po nem sedam za volant, jdu tak o tri ctyri zoubky dopredu. On ma zrejme delsi koncetiny, ja trup, plus odlisna pozice za volantem (ackoliv ne nejak divna a la polozeny sedadlo a podobny hovadiny).

Myslim se ze ale X5 je obecne dostatecne prostorny auto.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 136
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Tada
Jo, to jsem si myslel. Znam to z domova - tata je nepatrne vyssi (tak 2cm), ale kdyz si po nem sedam za volant, jdu tak o tri ctyri zoubky dopredu. On ma zrejme delsi koncetiny, ja trup, plus odlisna pozice za volantem (ackoliv ne nejak divna a la polozeny sedadlo a podobny hovadiny).

Myslim se ze ale X5 je obecne dostatecne prostorny auto.

Ne tak jak by mohlo být... Vypadá to jako stodola, dost podobně se to chová i na silnici, ale místa je v tom asi tak jako ve 1er

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada
Ale no tak :). V jednicce si za sebe nesednu, v tomhle s klidem. Asi bys mel jit na nejakou operaci :rolleyes:

Nebo vyřadit X5 z vozového parku ;) Zas tak tragický to ale není, občas s tím zvládnu ujet i přes 300km a přežiju to, ale nadšenej z toho nejsem... Mercedes R je prostornější a mnohem líp se řídí.

Odkaz ke komentáři

Nebo vyřadit X5 z vozového parku ;) Zas tak tragický to ale není, občas s tím zvládnu ujet i přes 300km a přežiju to, ale nadšenej z toho nejsem... Mercedes R je prostornější a mnohem líp se řídí.

Jezdil jsem X5 na (tuším) 22/305. Do Německa jistě auto v pohodě, na našich silnicích dost kostitřas. Jinak téměř u všech aut mám problém se středovým panelem, neb ho dělaj furt tlustší a tlustší a víc ho vysouvaj k řidiči a já si nemůžu vyvalit koleno :crying_anim02:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada
Jezdil jsem X5 na (tuším) 22/305. Do Německa jistě auto v pohodě, na našich silnicích dost kostitřas. Jinak téměř u všech aut mám problém se středovým panelem, neb ho dělaj furt tlustší a tlustší a víc ho vysouvaj k řidiči a já si nemůžu vyvalit koleno :crying_anim02:

Jo, ten středovej tunel je naprd. My to máme na 17ti palcovejch kolech, 235 široký, profil 55, takže ty nejmenší, co se tam dávají. Kostitřas to sice zas takový není, ale zato se to hrozně klátí a hází to sebou ze strany na stranu :D

Odkaz ke komentáři

Jo, ten středovej tunel je naprd. My to máme na 17ti palcovejch kolech, 235 široký, profil 55, takže ty nejmenší, co se tam dávají. Kostitřas to sice zas takový není, ale zato se to hrozně klátí a hází to sebou ze strany na stranu :D

Na to pravý koleno byl nejlepší starej Explorer s šaltpákou pod volantem - tam jsem si moh´dát hnáty až ke spolujezdci :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...