H-B Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2010 Je to tím, že máme X5 doma a občas s ní jezdím (i když krajně nerad), jsem asi nějak málo skladnej nebo zaujímám za volantem nějakou atypickou pozici, prostě mám problém se tam pohodlně usadit. A když už se usadím, málokdo se dozadu vejde. Jo, to jsem si myslel. Znam to z domova - tata je nepatrne vyssi (tak 2cm), ale kdyz si po nem sedam za volant, jdu tak o tri ctyri zoubky dopredu. On ma zrejme delsi koncetiny, ja trup, plus odlisna pozice za volantem (ackoliv ne nejak divna a la polozeny sedadlo a podobny hovadiny). Myslim se ze ale X5 je obecne dostatecne prostorny auto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2010 Jo, to jsem si myslel. Znam to z domova - tata je nepatrne vyssi (tak 2cm), ale kdyz si po nem sedam za volant, jdu tak o tri ctyri zoubky dopredu. On ma zrejme delsi koncetiny, ja trup, plus odlisna pozice za volantem (ackoliv ne nejak divna a la polozeny sedadlo a podobny hovadiny). Myslim se ze ale X5 je obecne dostatecne prostorny auto. Ne tak jak by mohlo být... Vypadá to jako stodola, dost podobně se to chová i na silnici, ale místa je v tom asi tak jako ve 1er Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2010 Ne tak jak by mohlo být... Vypadá to jako stodola, dost podobně se to chová i na silnici, ale místa je v tom asi tak jako ve 1er Ale no tak . V jednicce si za sebe nesednu, v tomhle s klidem. Asi bys mel jit na nejakou operaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2010 Ale no tak . V jednicce si za sebe nesednu, v tomhle s klidem. Asi bys mel jit na nejakou operaci Tak mista pro 4 lidi je tam dost, ale ten kufr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bil Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2010 Jeremy: Běž do X5,co se týče jízdních vlastností je to nejlepší SUV na českém trhu,vlastním poslední model a naprostá spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2010 Ale no tak . V jednicce si za sebe nesednu, v tomhle s klidem. Asi bys mel jit na nejakou operaci Nebo vyřadit X5 z vozového parku Zas tak tragický to ale není, občas s tím zvládnu ujet i přes 300km a přežiju to, ale nadšenej z toho nejsem... Mercedes R je prostornější a mnohem líp se řídí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elloco Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2010 Nebo vyřadit X5 z vozového parku Zas tak tragický to ale není, občas s tím zvládnu ujet i přes 300km a přežiju to, ale nadšenej z toho nejsem... Mercedes R je prostornější a mnohem líp se řídí. Jezdil jsem X5 na (tuším) 22/305. Do Německa jistě auto v pohodě, na našich silnicích dost kostitřas. Jinak téměř u všech aut mám problém se středovým panelem, neb ho dělaj furt tlustší a tlustší a víc ho vysouvaj k řidiči a já si nemůžu vyvalit koleno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2010 Jezdil jsem X5 na (tuším) 22/305. Do Německa jistě auto v pohodě, na našich silnicích dost kostitřas. Jinak téměř u všech aut mám problém se středovým panelem, neb ho dělaj furt tlustší a tlustší a víc ho vysouvaj k řidiči a já si nemůžu vyvalit koleno Jo, ten středovej tunel je naprd. My to máme na 17ti palcovejch kolech, 235 široký, profil 55, takže ty nejmenší, co se tam dávají. Kostitřas to sice zas takový není, ale zato se to hrozně klátí a hází to sebou ze strany na stranu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elloco Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2010 Jo, ten středovej tunel je naprd. My to máme na 17ti palcovejch kolech, 235 široký, profil 55, takže ty nejmenší, co se tam dávají. Kostitřas to sice zas takový není, ale zato se to hrozně klátí a hází to sebou ze strany na stranu Na to pravý koleno byl nejlepší starej Explorer s šaltpákou pod volantem - tam jsem si moh´dát hnáty až ke spolujezdci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 20. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2010 Tak vyřešeno - krásná X5 v plné výbavě, s nez. topením, panoramatickým oknem, výhřevem zadních sedadel.... Najeto 55 tkm. Jen musím ještě někde sehnat DVD do navigace. Musím říct, že se na to dá zvyknout :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 20. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2010 Trilitr uhlak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 20. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2010 Jojo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bil Odesláno 20. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2010 Jeremy:udělal jsi dobře,uvidíš,že nebudeš litovat,jinak Ti gratuluji a přeji mnoho bezproblémových najetých kilometrů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 20. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2010 Jeremy: Napis prosim dojmy z prostornosti. Diky a gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Hulán Odesláno 20. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2010 Gratulace k dobré volbě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 20. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2010 No to jsem zvědav My budem naší X5 prodávat, protože potřebujeme něco velkého Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yarda Odesláno 21. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2010 No to jsem zvědav My budem naší X5 prodávat, protože potřebujeme něco velkého Vždyť už máte Tebe! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se