jelen Odesláno 25. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2012 Ahoj, vím, že to není "hodinkovnice", ale třeba to bude někoho zajímat. Cena asi 220,-. Napadlo mne, jestli by to nechtěl objednat taky, aby se ušetřilo na poštovném. Dík
jelen Odesláno 25. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2012 Ještě stránky : http://www.cjbalm.com/watches/watchtc1.htm
jelen Odesláno 25. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2012 Taky jsem našel docela pěkný krabičky. Ještě objednat z ebay polštářky, nalakovat a hodinkovnice je na světě. Do dvou až tří stovek se snad vejdu. Tady je odkaz na krabičky : http://www.kupendo.cz/kupendo/eshop/8-1-Krabicky-skrinky/101-2-na-caj
lucid Odesláno 26. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2012 Ahoj,určitě se nemusíš bát napsat jim e-mail. Já jsem je na základě tohoto vlákna asi půl roku uháněl, pořád nebylo skladem, ale nakonec jsem se asi před měsícem dočkal a jeden kus hodinkovnice KW08-BM mi obratem za luxusní cenu poslali na dobírku. Jen do toho, napiš jim. Ahoj, máš pravdu, jen jsem to tady zkoušel a říkal si, že pokud nebude nějaká reakce, napíšu jim v pondělí mail.
jelen Odesláno 28. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2012 Neválí se třeba někomu doma podobné pouzdro na hodinky ?
zrno Odesláno 28. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2012 Ja mam plonkovní hodinkovnici z tchiba doma ...
lucid Odesláno 28. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2012 (upraveno) Ja mam plonkovní hodinkovnici z tchiba doma ...Škoda, už jsem objednal, ale nakonec nikoli u firmy Gold Pack, která je zřejmě výrobce, ale tu samou (pro 6 ks) u f. Pevex, což je (taky) velkoobchod. U Gold Pack byla za 1002,-Kč včetně DPH a dopravy, u Pevexu včetně DPH a dopravy za 798,-Kč. Upraveno 28. srpna 2012 uživatelem lucid
lucid Odesláno 30. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2012 Vzal jsem i jednu pro známého, ale ten měl nečekané výdaje, takže kdyby měl někdo zájem, je zatím volná. Když tak SZ.
jovani Odesláno 3. září 2012 Nahlásit Odesláno 3. září 2012 Škoda, už jsem objednal, ale nakonec nikoli u firmy Gold Pack, která je zřejmě výrobce, ale tu samou (pro 6 ks) u f. Pevex, což je (taky) velkoobchod. U Gold Pack byla za 1002,-Kč včetně DPH a dopravy, u Pevexu včetně DPH a dopravy za 798,-Kč.hmmm, cena nizka, mne poslali inu cenu ...
lucid Odesláno 3. září 2012 Nahlásit Odesláno 3. září 2012 hmmm, cena nizka, mne poslali inu cenu ... Já myslím, že je to OK, protože já jsem chtěl box pro 6 ks, zatímco ty pro 8 ks, kde je cena jiná.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se