Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, vím, že to není "hodinkovnice", ale třeba to bude někoho zajímat. Cena asi 220,-. Napadlo mne, jestli by to nechtěl objednat taky, aby se ušetřilo na poštovném. Dík

post-14141-004689800 1345928251.jpg

post-14141-033989600 1345928279.jpg

• Odpovědi 71
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ahoj,

určitě se nemusíš bát napsat jim e-mail. Já jsem je na základě tohoto vlákna asi půl roku uháněl, pořád nebylo skladem, ale nakonec jsem se asi před měsícem dočkal a jeden kus hodinkovnice KW08-BM mi obratem za luxusní cenu poslali na dobírku. Jen do toho, napiš jim.

Ahoj, máš pravdu, jen jsem to tady zkoušel a říkal si, že pokud nebude nějaká reakce, napíšu jim v pondělí mail.

Odesláno (upraveno)

Ja mam plonkovní hodinkovnici z tchiba doma ...

Škoda, už jsem objednal, ale nakonec nikoli u firmy Gold Pack, která je zřejmě výrobce, ale tu samou (pro 6 ks) u f. Pevex, což je (taky) velkoobchod. U Gold Pack byla za 1002,-Kč včetně DPH a dopravy, u Pevexu včetně DPH a dopravy za 798,-Kč.

Upraveno uživatelem lucid
Odesláno

Škoda, už jsem objednal, ale nakonec nikoli u firmy Gold Pack, která je zřejmě výrobce, ale tu samou (pro 6 ks) u f. Pevex, což je (taky) velkoobchod. U Gold Pack byla za 1002,-Kč včetně DPH a dopravy, u Pevexu včetně DPH a dopravy za 798,-Kč.

hmmm, cena nizka, mne poslali inu cenu ... :(

post-2289-1346653467,03.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...