Josef01 Odesláno 15. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2011 Smutné asi bych trval na vracení peněz nebo výměně kalibru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 15. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2011 Trvám na výměně za nové hodinky, nebo ještě raději na vrácení peněz. Tohle je veliká tragedie a ubohost. Romane, takže jsi se vrátil na prodejnu, vznesl tento požadavek... a jaká byla reakce? PS: Jinak souhlasím s hodnocením situace jako tragické. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2011 Abych Vám nezůstal nic dlužen, musím tady napsat i konec příběhu. S prodejcem jsem se dohodl na výměně hodinek za nové a mám je právě na ruce. Tedy doufám, že je to konec trablů. Když jsem hodinky koupil, otevřel jsem večer láhev dobrého vína.Teď jsem ve svých pocitech z coaxiálních hodinek střízlivější a tak se napiji studené vody z takové té konvice s filtrem, abych střízlivý i zůstal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blend Odesláno 17. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2011 Abych Vám nezůstal nic dlužen, musím tady napsat i konec příběhu. S prodejcem jsem se dohodl na výměně hodinek za nové a mám je právě na ruce. Tedy doufám, že je to konec trablů. Když jsem hodinky koupil, otevřel jsem večer láhev dobrého vína. Teď jsem ve svých pocitech z coaxiálních hodinek střízlivější a tak se napiji studené vody z takové té konvice s filtrem, abych střízlivý i zůstal. tak snad- konec dobrý, všechno dobré Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 17. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2011 Super, to je happy end Tak snad bude klid. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 24. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2011 Nechci to zakřiknout, ale hodinky jsem vyzvedl a před cca dvěma týdny poprvé zkontroloval. Ten večer dělaly +7 oproti přesnému času, tedy tak je nastavil prodejce. Druhý den přidaly 3s, třetí den + další 2s a tím se dostaly na +12s. Tenhle čas na nich vidím večer co večer a to znamená, že udělají 0s/d Ani se mi do toho nechce hrabat se změnou času, ale co, uberu mimo změny hodin i těch 12s a pokud to vydrží jak to je, budu se každý večer okolo osmé kochat u presnycas.cz Jestli si to někdo zaslouží, tak jsem to rozhodně já! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 24. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2011 Každé hodinky se musí trochu "zajet" takže za měsíc to bude ideální Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 24. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2011 Jen ať se už nezajíždějí. Přežil bych s potěšením 3s denně co udělaly první den. Byl bych hodně spokojen s 2s co přidaly druhý den, ale jsem v euforii, že týden a něco denně NULA :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomin Odesláno 25. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2011 (upraveno) Odkládáš je na noc do nějaké speciální pozice nebo jak se podaří? 0 s denně je fakt bomba. Já musím svoje trošku koordinovat. Upraveno 25. března 2011 uživatelem tomin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 25. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2011 tomin : Vždycky jsem byl trochu skeptik když někdo říkal, že má 5s/měsíc a podobně, ale asi to jde.Odkládání řeším watchwinderem na troje hodinky od Eiluxe, čili taková ta průměrná poloha, no a podle toho jestli je přes den nosím, nechám je odpočinout a pokud je nenosím, přes noc je potočím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dakarcz Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2011 muzu se zeptat je pribeh pokracuje - je s konecnou platnosti po problemech a dobra nalada neopadla ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 20. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2011 Vše vypadá jak má a ani přesnost se zásadně nemění. Taky jsem od té doby tak nějak vychladl a už na ně denně kvůli přesnosti nekoukám, jak jsem sliboval :-) Zhruba jednou za měsíc si je zkontroluju u počítače. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se