code2 Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2019 Aha, to je pravda, tak že by předčasné nadšení? Uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2019 Podle mě, když to bude dobré tak třičtvrtě roku, tak už bude vyhráno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2019 Svitit co nejvic a az zahlasi slabou batt. dat nabijet na silny zdroj svetla(x hodin) a uvidi se ...-drive nez po 1/2 az 3/4 roce coz jinak taky tak tipuju.(pokud tedy neni mozno zmerit na plusu a minusu pro accu. zda je nebo neni na svetle napeti/proud ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
code2 Odesláno 25. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2019 Ještě jsem změřil ten starý akumulátor a měl 2.48V, to je celkem standardní napětí, na to že hodinky hlásili problém že? Dle specifikace má mít Panasonic CTL1616 2.3V. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 25. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2019 Nedávno jsem se dozvěděl od kamaráda přes elektroniku, že správně změřená baterie musí být zatížená. Aspoň odporem, prostě něčím. Divil jsem se, že někdy baterie vykazuje napětí v pohodě a přesto hodinky nejdou nebo jdou slabě. Ještě jsem změřil ten starý akumulátor a měl 2.48V, to je celkem standardní napětí, na to že hodinky hlásili problém že? Dle specifikace má mít Panasonic CTL1616 2.3V. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 25. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2019 Není možné, že to je způsobeno možnou oxidací někde uvnitř modulu na desce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 25. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2019 U těch různých mých desku zkoumám jako první. Vypucuju, umyju, skouknu všechno a stejně to nedobíjí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 25. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2019 K tomu měření: třeba pro zkoušení 1,5 (AAA,AA,buřty) baterek se dřív prodávala zkoušečka s žárovičkou. Když měla naprázdno napětí ok, ale nedokázala rozsvítit žárovičku byla už na vyhození. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 25. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2019 Zaujímavá vecička Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe75 Odesláno 21. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2019 To měl doma ještě můj děda Tyjo, úplně to na mě dýchlo, jak jsem byl malej kluk a lezl mu do šuplete pod stolem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se