Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 3. 5. 2015 v 17:48, tiper napsal:

Dnešní nečekaný dárek, po vyčištění budou parádní. Reklama je ze starého programu Městských divadel pražských 1964.

Chlapi, kam na to chodíte  :notworthy:

Jak se zdá, PRIM je na celý život ...  :frusty:

Odesláno
  V 3. 5. 2015 v 20:31, Joskas napsal:

Kdo sbírá Primky, tak dřív nebo později zákonitě skončí u Chocholouška.  :frusty:

Hergot, že jsi to nenapsal před dvěma měsíci. :giljotiini:

• po 2 týdnech...
Odesláno

Ahoj sportovci, krom toho, že jsem byl dnes poprvé v bazaru, tak mi konečně dorazily z Aukra první "dvojky", teda spíš jejich vrak, koupil jsme je za krásných 60,- i s poštovným. Vzal jsem je hlavně kvůli ciferníku s bíločervenými indexy, ještě jsem ho neviděl a strašně se mi líbí, ale bohužel mí mírnou vadu, která se dá ale přežit. Jinak je použitelné snad jen dýnko, jako náhradní. Ručky jsou oloupané, takže půjdou do koše spolu s totálně obroušeným pouzdrem a armovákem, který se mi oloupal jen jsem na něj sáhl. Ale teď nevím jaké ručky k tomu cifru patří, tyto oranžové nebo jsou snad i červené a jaká vteřinovka? A cal. 68.4 je správně?

post-38421-0-55033500-1431468138_thumb.jpg

• po 2 týdnech...
Odesláno
  V 25. 5. 2015 v 16:16, feriGT napsal:

Ahoj

Nevíte někdo jaký ciferník patří do těchto pouzder ? Pouzdra Prim Sport II . Rozdíl oproti normálu je v armovacím  kroužku . 

Děkuji

Podle mě to tam nepatři. Určitě pokud máš šroubovací dynko, toto se vyskytovalo snad pouze u jednoho prototypu.  Mám i ZJS s naklapavacím dynkem ani tam to tak není. Asi je to z jiných hodinek. Je fakt, že i já mám takto poskládané hodinky ale to je asi bastl, možná i firemní  i když nenošený. 

Odesláno

Pravda na každém jsou jiné indexy . V jednom pouzdru byl ciferník Ancre zelený a v druhém Humberta . Zjs mám čtvery a vše s bílým armovákem s černými indexy . Takže půjde asi o bastl .

Odesláno (upraveno)
  V 26. 5. 2015 v 14:36, feriGT napsal:

Pravda na každém jsou jiné indexy . V jednom pouzdru byl ciferník Ancre zelený a v druhém Humberta . Zjs mám čtvery a vše s bílým armovákem s černými indexy . Takže půjde asi o bastl .

Taky mám Humbera stejné z konce výroby a vzhledem k tomu, že jsou nenošený, tak bych hádal co dům dal .... teda Elton co našel, to tam dal. 

Upraveno uživatelem brut12358
Odesláno
  V 28. 5. 2015 v 4:15, straspol napsal:

Jako že máš na Humbertech armovák s indexama? To asi nedělali nikdy...možná se někdo ožral na noční směně... :lol2:

Jak to bylo už nezjistím.... :crying_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...