PetrCB Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2016 Zdravím pánové (a dámy případně), mám dotaz a zatim se mi nepovedlo nikde najít jasnou odpověď ... jde "předělat" Prim Sport II Humberto na klasické Prim Sport II? Chci nechat v Eltonu zrenovovat, mám i origo. čísleník z klasických Sportů a dostaly se mi do ruky Humberta, ze kterých bych chtěl využít strojek do nerez pouzdra z Eltonu, kde by se měnilo vlastně všechno (pouzdro, sklo, armovací kroužek, korunka, číselník i ručičky). U nacenění z Eltonu jsou pod kalibrem 68 obě varianty (klasický Sport II i Humberto), takže selským rozumem by to neměl bejt problém ... ale selský rozum a logiku nejde aplikovat vždy Díky moc za info
Bonder Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2016 nějak se mi zachtělo po nějakých primkách. Nejdříve bych chtěl zkusit PS2 a našel jsem renovované kusy na nejpanskehodinky.cz 1. nevím jestli ceny jsou v cajku 2. nepoznám jestli nejsou zbastlené. Ručky cifr apod. http://www.nejpanskehodinky.cz/starozitne-kapesni-hodinky-naramkove-hodinky-panske-hodinky/naramkove-hodinky/ díky
bohus76 Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2016 (upraveno) Pouzdro je Parexo,takže pěkně ožužlané.I ostatní díly /cifr ,ručky / budou z Parexa.Za mě ruce pryč. Jednu dobu netěsnily korunky,skla ,ručičky se protáčely na oskách a nebo naopak byly přilepeny lakem.Následné problémy za to nestojí. Upraveno 17. ledna 2016 uživatelem bohus76
Miroslávek Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2016 Kup raději tady , máš celkem záruku , že budou OK. Na tom tvým odkazu prodává za ranec , kromě jedněch , samý složeniny z Parexa . To už za ty prachy můžeš skoro objednat nerezový z Eltonu....
Bonder Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2016 já tušil, že to nebude jen tak díky moc!
PetrCB Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2016 Dneska velká radost ... po rozhození informace mezi kamarády ohledně záměru renovace Primek mi jeden z nich dneska přinesl slíbený šuplíkovky ... stav bych řekl luxusní a byl by zločin tyhle nechat předělávat (původní plán byl použít nějakej vrak třeba i z Humbert a nechat si udělat v Eltonu klasický Sport II). Takže moje shánění "vraku" na renovaci dál pokračuje, ale jsem bohatší o jeden luxusní kousek Mi nedá se nepochlubit, co se kde komu ještě dneska válí v šuplíku - aspoň pár rychlejch cvaků telefonem ... všechno se zdá původní, ještě odzkoušet funkčnost a možná v krajním případě nový sklíčko ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
prim-ky Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2016 Luxusní ,, šuplíkovky ,, , velká paráda !Proč chceš měnit sklíčko?
bohus76 Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2016 Pokud není prasklé ,tak neměnit,ztratíš vodotěsnost,musí být zaarmované /zatlačené lisem a pojištěné vnitřním armovacím kroužkem,je to ten černý co je nad vnitřní stupnicí/.
Mikefux Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2016 Tak jsou konečně doma ze servisu . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ve dvou se to lépe táhne! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jan_Jan_2006 Odesláno 19. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2016 Dneska velká radost ... po rozhození informace mezi kamarády ohledně záměru renovace Primek mi jeden z nich dneska přinesl slíbený šuplíkovky ... stav bych řekl luxusní a byl by zločin tyhle nechat předělávat (původní plán byl použít nějakej vrak třeba i z Humbert a nechat si udělat v Eltonu klasický Sport II). Takže moje shánění "vraku" na renovaci dál pokračuje, ale jsem bohatší o jeden luxusní kousek Mi nedá se nepochlubit, co se kde komu ještě dneska válí v šuplíku - aspoň pár rychlejch cvaků telefonem ... všechno se zdá původní, ještě odzkoušet funkčnost a možná v krajním případě nový sklíčko ...Sklíčko neměnit! Bude ho stačit jen rozleštit...
PetrCB Odesláno 25. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2016 Tak se přiznejte, kdo mi je "vyčadil" http://www.sbazar.cz/honzajanecek/detail/14970860-prodam-hodinky-prim-sport-jsou-v-dobem
skodna Odesláno 25. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2016 Odkaz nefunguje. Je třeba sem dávat ne odkazy, ale print screeny, nebojaksetopíše, aby se dochovalo pro budoucí generace při dotazech typu kolik by asi stály atd.A pro naši potřebu. Díky
frauszil Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2016 nový potápěč Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Hardslimer Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2016 Kuci, nejak nemuzu priradit klasicke PS2 pouzdro s plastovou lunetou a naklapavacim dynkem.Poradi nekdo?Nebo jsem to tady jenom prehledl ????Diky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bohus76 Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2016 Naklapávací dýnko u PS 2 je trochu rarita,v dřevních dobách Eltonu byl problém vyřezat závit v nerezovém dýnku a tak jedny z prvních sérií se dávalo naklapávací dýnko.
straspol Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2016 (upraveno) Naklapávací dýnko u PS 2 je trochu rarita,v dřevních dobách Eltonu byl problém vyřezat závit v nerezovém dýnku a tak jedny z prvních sérií se dávalo naklapávací dýnko.To jako že se potápky dělaly ještě před PS2.1 ? :lol2: já jen, aby to někdo takhle nechopochopil... Nerezový dýnka přece měly PRIMky už před modelem PS 2.cokoli. Asi se tak řešil nějaký momentální výpadek výroby, ne? Upraveno 27. ledna 2016 uživatelem straspol
bohus76 Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2016 Já jsem to taky cituji " nechopochopil.." :-)
straspol Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2016 Já jsem to taky cituji " nechopochopil.." :-) Tohle naklapávací dýnko mají jen potápky a není jich moc. Na jiných PS2.něco jsem je zatím neviděl. Ale já toho ještě neviděl, žejo...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se