CsabaC Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Odesláno 5. září 2018 (upraveno) pouzivam o kruzek 2,0x1 NBR70povodne v korunke boli ale ploche a nie okrúhleho prierezu. preto ich treba jemne zatlacit a zalozit pliesok.tesnost testovana v bazene, v mori a drzia 2rok v pohode.alebo potom vyskusat 2,0x1.5 Ale ta bude asi viac tlacit na tu vycnievajucu cast trubky do ktorej ide hriadel korunky a prepdpokladam tazsi natah Upraveno 5. září 2018 uživatelem CsabaC
zekon7302 Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Odesláno 5. září 2018 Takze jina velikost?Schvalne jsem psal v mem predchozim prispevku, ze to je jen pro zrucne.Protoze jsem se v bode zpetneho nasazeni kovove casti zasekl.Zkus nam poradit, Zekone. Diky. ;-)Dotazoval jsem přesný rozměr v Eltonu. Přesný rozměr je 2,1x0,8x3,7.
valjoux Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Odesláno 5. září 2018 Dotazoval jsem přesný rozměr v Eltonu. Přesný rozměr je 2,1x0,8x3,7.Dotaz z druhé strany, jaký je průměr krčku?
zekon7302 Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Odesláno 5. září 2018 Dotaz z druhé strany, jaký je průměr krčku?Myslíš asi tubusu, ten je 2,3mm.
Majkus Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Odesláno 5. září 2018 kde sháníte co nejpodobnější korunky originálu? Na Parexu nějaké mají ale ty mají docela ostré hrany a jsou celkově jiné než org.
Hardslimer Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Odesláno 5. září 2018 Zekone, diky za info. ;-) Majkusi, parexo korunka ti asi tesnit nebude. Ale nezkousel jsem to.Na jejich pouzdre je totiz sirsi tubus pro korunku a tim padem bude asi i vnitrni prumer okrouzku vetsi.Ale podotykam, nemam s tim zkusenost.Origo korunku ti mozna poslou z Eltonu. Zkus se poptat. Za to nic nedas.
Majkus Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Odesláno 5. září 2018 Právě Elton sem už zkoušel a jediné co mi podle všeho mohli prodat byla luneta. Děkuji za info s korunkou z Parexa
CsabaC Odesláno 6. září 2018 Nahlásit Odesláno 6. září 2018 super, vdaka Zekon za info. a daqju sa niekde zohnat i tie ploche mimo eltona?
CsabaC Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Odesláno 2. října 2018 Nedavno sa mi podarilo na aukru kupit celkom pekne PS2ky za priaznivu cenu.Trocha som ich vycistil, dostali nove tesnenia, lunetu a prelestil som sklicko. Celkom sa mi tie zelene zapacili, no uz ich nosi kolega. Chytil odo mna prim maniu a postupne ho to pohlcuje A ja som rad, ze hodinky dostali druhu sancu a bude ich niekto denne nosit Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
StK323f Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Odesláno 26. října 2018 Ahoj pánové primaniaci, chtel bych se zeptat na jednu vec. Ma luneta na ps2 humberto nejak cvakat (klikat) jako je to normalni na jinych hodinkach? Moje se točí bez jakehokoli zvuku a nevim jestli je to spravne nebo ne. Odesláno z mého LG-H870 pomocí Tapatalk
StK323f Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Odesláno 26. října 2018 nema cvakat, len sa tocitDíky, tak je to v pořádku.
Daftra Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2018 Zdar borci,nepovedlo se mi udělat kloudnó fotku.Sem se chtěl jen zeptat,jak se vám jeví brus kolem ciferníku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
CsabaC Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2018 Stk323f sprav priamo fotku na cifernik zhora. Myslim si, ze mas novodobe sklicko a cvaka armovaci kruzok-planta medzi sklom a puzdrom.
Daftra Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2018 No,fotka je fakt k ovnu,ale nikde nic neplantá a kroužek je vidět tak jak má.Spíš mě zajímalo,kdyby někdo z té mé mazanice,co jsem sem dal poznal,co je na pouzdru za brus. Jestli to není náhodou pouzdro s brusem,co se tady někde píše,že jich moc nebylo nebo je to nejaký šméčko. https://www.antik-hovorka.cz/obchod/prim-sport-ii-pro-polskou-armadu-10636.html Esli má nekdo problém se sklíčkem,tak tady námořník, to moc v cajku nebude a ručky sežrala mořská sůl,asi...
Hardslimer Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2018 To pouzdro se davalo pouze k cervenemu cifru. Lomena trojka na lunete je taky cajk. Chtelo by to videt z druhe strany. Vetsinou to chromovani nevydrzelo.
Hardslimer Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2018 A co jsem videl, tak se delal jak pravy, tak i levy smer brusu.
Daftra Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2018 No,sem právě tady čtl,že byl brus zároveň levej i pravej. Ze spodu jsou velmi zachovalý,na hranách zcela nepatrně prožraný na mosaz.Jak naladím fototechniku,dodám nejaký foto.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se