Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

pouzivam o kruzek 2,0x1 NBR70

povodne v korunke boli ale ploche a nie okrúhleho prierezu. preto ich treba jemne zatlacit a zalozit pliesok.

tesnost testovana v bazene, v mori a drzia 2rok v pohode.

alebo potom vyskusat 2,0x1.5 Ale ta bude asi viac tlacit na tu vycnievajucu cast trubky do ktorej ide hriadel korunky a prepdpokladam tazsi natah

Upraveno uživatelem CsabaC
Odesláno

Takze jina velikost?

Schvalne jsem psal v mem predchozim prispevku, ze to je jen pro zrucne.

Protoze jsem se v bode zpetneho nasazeni kovove casti zasekl.

Zkus nam poradit, Zekone. Diky. ;-)

Dotazoval jsem přesný rozměr v Eltonu. Přesný rozměr je 2,1x0,8x3,7.

Odesláno

kde sháníte co nejpodobnější korunky originálu? Na Parexu nějaké mají ale ty mají docela ostré hrany a jsou celkově jiné než org.

Odesláno

Zekone, diky za info. ;-)

Majkusi, parexo korunka ti asi tesnit nebude. Ale nezkousel jsem to.

Na jejich pouzdre je totiz sirsi tubus pro korunku a tim padem bude asi i vnitrni prumer okrouzku vetsi.

Ale podotykam, nemam s tim zkusenost.

Origo korunku ti mozna poslou z Eltonu. Zkus se poptat. Za to nic nedas.

Odesláno

Právě Elton sem už zkoušel a jediné co mi podle všeho mohli prodat byla luneta. Děkuji za info s korunkou z Parexa  :)

• po 4 týdnech...
Odesláno

Nedavno sa mi podarilo na aukru kupit celkom pekne PS2ky za priaznivu cenu.

Trocha som ich vycistil, dostali nove tesnenia, lunetu a prelestil som sklicko. Celkom sa mi tie zelene zapacili, no uz ich nosi kolega. Chytil odo mna prim maniu a postupne ho to pohlcuje :D A ja som rad, ze hodinky dostali druhu sancu a bude ich niekto denne nosit :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• po 4 týdnech...
Odesláno

Ahoj pánové primaniaci, chtel bych se zeptat na jednu vec. Ma luneta na ps2 humberto nejak cvakat (klikat) jako je to normalni na jinych hodinkach? Moje se točí bez jakehokoli zvuku a nevim jestli je to spravne nebo ne. 4c3af1ee733a4d1e8dacf31f9d399e97.jpg

Odesláno z mého LG-H870 pomocí Tapatalk

• po 4 týdnech...
Odesláno

No,fotka je fakt k ovnu,ale nikde nic neplantá a kroužek je vidět tak jak má.Spíš mě zajímalo,kdyby někdo z té mé mazanice,co jsem sem dal poznal,co je na pouzdru za brus. Jestli to není náhodou pouzdro s brusem,co se tady někde píše,že jich moc nebylo nebo je to nejaký šméčko.

https://www.antik-hovorka.cz/obchod/prim-sport-ii-pro-polskou-armadu-10636.html

10636.jpg?crop-width=400&crop-height=400

Esli má nekdo problém se sklíčkem,tak tady námořník, to moc v cajku nebude a ručky sežrala mořská sůl,asi...

Odesláno

No,sem právě tady čtl,že byl brus zároveň levej i pravej. Ze spodu jsou velmi zachovalý,na hranách zcela nepatrně prožraný na mosaz.Jak naladím fototechniku,dodám nejaký foto.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...