Přejít na obsah

Prim Sport 2

Doporučené příspěvky

před 5 hodinami, Jiří Sedlák napsal:

To jako za 9k? To dělá jenom to broušené pouzdro a červenej ciferník? Jestli jo, tak jsem rád, že mám vkus jen za třetinu.

Těchto se výrobylo podstatně méně než humbert a ještě méně se jich dochovalo ve slušném stavu. To broušené pouzdro je specifické jen pro tyto s červeným číselníkem, jinde se nepouzivalo. Taky jako jediné mají červené indexy na armovaku, oproti humbertum mají také lumi indexy a lumi ručky, které už taky moc nejsou. Pak se ještě rozlišují niance jako bombirovana korunka a lomená trojka na lunetě, ale to je už odvisle na době vzniku. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, mě je to jasný, že za vzácnější variantu se platí, stejný prodejce tam má i stejnou variantu prakticky NOS za 32k. Já jsem jenom rád, že si vystačím s Humberty, protože se mi prostě líbí nejvíc. Stejně tak jsem rád, že mě to vůbec netáhne ke značkám jako je Rolex apod. Mnohem víc se mi líbí vyšší modely Seiko, které mají vlastní duši bez kopírky,  takový mm200 a potom možná mm300, toť asi má cesta. 

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, Vomi napsal:

Těchto se výrobylo podstatně méně než humbert a ještě méně se jich dochovalo ve slušném stavu. To broušené pouzdro je specifické jen pro tyto s červeným číselníkem, jinde se nepouzivalo. Taky jako jediné mají červené indexy na armovaku, oproti humbertum mají také lumi indexy a lumi ručky, které už taky moc nejsou. Pak se ještě rozlišují niance jako bombirovana korunka a lomená trojka na lunetě, ale to je už odvisle na době vzniku. 

Ahoj! Jsem moc rád, že zrovna takové jedny mám - pořízené na Antiku od jednoho zdejšího člena před víc jak třemi lety a v opravdu velmi dobrém stavu - už tehdy stály téměř desítku, ale dal jsem ji za ně rád... 🙂

p1012078[1] (2).jpg

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, colommbo napsal:

Ahoj! Jsem moc rád, že zrovna takové jedny mám - pořízené na Antiku od jednoho zdejšího člena před víc jak třemi lety a v opravdu velmi dobrém stavu - už tehdy stály téměř desítku, ale dal jsem ji za ně rád... 🙂

p1012078[1] (2).jpg

Opravdu pěkné. Navíc jsou z prvnich let výroby, mají bombirovanou korunku a lomenou 3 na lunetě. Později tomu už tak nebylo. 

Odkaz ke komentáři

A rovnou problém. Hodinky jdou, vteřinová oběhne přesně za 60 sekund, ale minutová běhá pomaleji. , za 10 minut - 10 oběhu vteřinovky dokola minutová udělala jenom 7,5 minuty. To je nějaký divný, teď udělaly za 10 minut 10, odchylka pořád 2,5 minuty. 

Prostě nastavený přesně v 11:20, v 11:30 ukazovaly 11:27 a půl ve 40 ukazovaly 37 a půl, ve 45 zase 42 a půl. Takže během prvních 10 minut ztratí minutová ručička 2 a půl minuty a pak to běží normálně. Budu to dál sledovat.

Odkaz ke komentáři

No, kupovaný od p. Hovorky, doporučeno místními členy, krok drží krásně, pokud je projel na vibru, tak tohle neodhalil asi. Komunikoval jsem s ním při koupi, hodinky prý dával do kupy a mám si nechat jenom přetěsnit korunku mi psal. Nevím, jestli se něco mohlo stát při přepravě, ale hodinky by měly být nárazuvzdorné a zvenku nejsou poškozené. Zabaleny byly v bublinkové fólii docela dobře.

Odkaz ke komentáři

Ach jo, a tak se mi líbily na ruce. Želvy zpět a tohle na servis.

No stress, žádná katastrofa, tohle se prostě stává a já mám hodinek dost, do léta taky času dost, aspoň bude něco k svátku nebo k narozeninám. Určitě kvůli tomuhle nepřijdu nikam pozdě.

Upraveno uživatelem Jiří Sedlák
Odkaz ke komentáři

před 11 minutami, Jiří Sedlák napsal:

Ach jo, a tak se mi líbily na ruce. Želvy zpět a tohle na servis.

Ahoj, nevěš hlavu....

Kupoval jsem taky od pana Hovorky 2 sporty, vizuálně super. Na servis a těsnost jsem se taky před koupí ptal....

Už je mám na servise v ONYX, stačilo když je vzal Aleš do ruky a už u nich zůstaly. U mých šlo hrozně špatně manipulovat s korunkou a přesnost taky nic moc. (vodotěsnost pan Hovorko negarantoval)

(já u všech starých hodinek co kupuji většinou se servisem počítám a podle toho se při nákupu orientuji finančně)

Servis u Primek nás ale přece nezrujnuje 🙂

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...