Honza.manta Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 před 3 hodinami, colommbo napsal: Zajímavé... https://www.antik-hovorka.cz/obchod/raritni-ciselnik-prim-sport-2-58610.html Pouze nedodělaný. Nebo renovace. Nic raritního na něm není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 Tyhle nejsou NOS ani uši, ale o to líp se nosí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glaber Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 V 5. 1. 2023 v 17:30, Honza.manta napsal: Nechci se samozřejmě vytahovat a ani nikoho nasrat. Ale tyhle znáte? Zdravím a tato varianta řemenu je kolikátá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 Potápky jak jinak než na Shark Meshi. Pochopitelně NOS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vomi Odesláno 7. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2023 před 13 hodinami, Glaber napsal: Zdravím a tato varianta řemenu je kolikátá? Je tady o tom celé vlákno, hledej. Ta tvojich kovová spona není původní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vomi Odesláno 7. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2023 (upraveno) před 19 hodinami, Honza.manta napsal: Pouze nedodělaný. Nebo renovace. Nic raritního na něm není. Není ten číselník z té vaší limitky? Upraveno 7. ledna 2023 uživatelem Vomi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2023 před 10 hodinami, Vomi napsal: Je tady o tom celé vlákno, hledej. Ta tvojich kovová spona není původní. Ta spona je původní. Zdroj, od kterého hodinky mám dodával jen původní věci. před 8 hodinami, Vomi napsal: Není ten číselník z té vaší limitky? Je to možné, já je už dávno prodal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vomi Odesláno 7. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2023 Před hodinou, Honza.manta napsal: Ta spona je původní. Zdroj, od kterého hodinky mám dodával jen původní věci. Je to možné, já je už dávno prodal. Tvoje spona je původní. Reagoval jsem na příspěvek od Glaber. Přikládám dobovou reklamu s ojedinělým řemínkem PS2 s kovovou sponou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2023 V 6. 1. 2023 v 18:15, Glaber napsal: Zdravím a tato varianta řemenu je kolikátá? Ta kovová spona je skládačka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orientacni.sloupek Odesláno 24. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2023 Hezky den vsem, mam dotaz nevite prosim nekdo puvodni cenu/y KČS u PS 2.1. PS 2.2 pripadne potapky a dalsi varianty? Moc dekuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 24. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2023 Cca 590,- Kčs. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orientacni.sloupek Odesláno 24. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2023 Dik moc, takze jsem si v pulce osmdesatek mohl za prumerny plat koupit asi patery PS 2... v te dobe patrili spis ke drazsim hodinkam, ze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 24. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2023 Nevím přesně kdy, ale později je zlevnili na 400,- Kčs. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orientacni.sloupek Odesláno 3. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2023 Ahoj, mel bych zajem o jedny "potapky", ale nevim jestli je tam spravny strojek. Muzete se mi k nim prosim vyjadrit? Podle knihy by tam mel byt kalibr 68.3..a rok 1980, ale vypada to na 68.4..zbytek se mi zda OK. Dekuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 3. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2023 v roku 1980 sa už dával 68.4, je to OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2023 Kalibr 68.4 je v potápkách v pořádku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orientacni.sloupek Odesláno 3. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2023 Super, dik moc kluci. Jdu je zaplatit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orientacni.sloupek Odesláno 6. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2023 Narazil jsem na ně v inzerci... a prej ty naše sporty jsou jak cirkus. Tohle je potom co .. matějská? Nějak se nedokážu rozhodnout jestli jsou krásný, nebo hnusný Ale inspirace je asi jasná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 8. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2023 Ale tak pěkný jsou a navíc 6 atm. Pro pohledu zespodu vypadají Primky tenčí. Tyhle se asi díky tomu míň ošoupávaji a vypocují. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 8. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2023 V 28. 12. 2022 v 14:10, M-72 napsal: Ahoj, nevěš hlavu.... Kupoval jsem taky od pana Hovorky 2 sporty, vizuálně super. Na servis a těsnost jsem se taky před koupí ptal.... Už je mám na servise v ONYX, stačilo když je vzal Aleš do ruky a už u nich zůstaly. U mých šlo hrozně špatně manipulovat s korunkou a přesnost taky nic moc. (vodotěsnost pan Hovorko negarantoval) (já u všech starých hodinek co kupuji většinou se servisem počítám a podle toho se při nákupu orientuji finančně) Servis u Primek nás ale přece nezrujnuje Po čase pročítám tohle téma a musím dodat, že jsem na konec postupoval tímto způsobem a teď čekám na výsledek. Už se moc těším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se