mmoobbyy Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2011 Dneska jsem dostal hysťák z posunutého armovacícho kroužku a vyrazil za Kodýtkem. Leč hodinář nebyl, možná bude příští týden a to kdoví jestli Protože už to bylo k nevydržení, něco jsem jsem tady početl, dodal si odvahy levným rumem a pustil se do toho. Nakonec to bylo úplně jednoduché, armovákem se dalo pootočit a zvítězil jsem Hrozná fotka s bleskem, ale vidět to je. Jsem happy, můj první "hodinářský" zákrok, ten rum asi dopiju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2011 Gratuluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 Ty jo a nevíte někdo, co je tohle? To jsem ještě neviděl: http://cgi.ebay.co.u...s_SpareParts_SM Ze zvědavosti jsem si to pořídil a nečekaně to vůbec nefunguje ...pokud je teda dýnko aspoň trochu utažený, s povoleným už si to poradí, pak ale tahle pomůcka ztrácí smysl. Perfektně si s tím ale vyhraje náš pes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 Nakonec to bylo úplně jednoduché, armovákem se dalo pootočit a zvítězil jsem Jakým způsobem jsi s ním točil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmoobbyy Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 (upraveno) Zevnitr tam je zarez, nevim, jestli na vsech, na tomhle byl, jak jsem tam opatrne stoural paratkem a vymyslel, jak ho vyndam (ten krouzek), tak jsem zjistil, ze jde pootocit, pomoci toho zarezu. Jen se neni ceho chytit, pootocis, das tam strojek a nesedi to, tak znova, az to klapne A pak jeste vyhnat vsechny psi chlupy, na ty cerny je to docela videt. Edit preklepy, jestli nejake zustaly, uz je tam necham. Upraveno 28. února 2011 uživatelem mmoobbyy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarid Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2011 http://img163.imageshack.us/img163/8420/picture20d.jpg http://img823.imageshack.us/img823/5016/picture21x.jpg na ten řemínek se nedívejte, je to nějaký obyčejný z místního hodinářství jsem spokojený ale musím je prodat, kdyby někdo měl zájem tak SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka0426 Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2011 Zdravím a zároveň prosím o radu.Dostali se mi do ruky staré otcovi hodinky PS2 a nějak mi to jejich provedení nesedí. Když jsem pročítal toto vlákno, tak na fotkách byly jené ručky. Tyhle mi připadají spíš z PS1. Vyráběly se tyto hodinky takto, nebo je to nějaký bastl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmoobbyy Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2011 Jsou to rucky z Igenu, nepatri tam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka0426 Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2011 Jsou to rucky z Igenu, nepatri tam. Děkuji, bylo mi divné, že jsem je takto jinde nenašel. Ptal jsem se otce, ale ten už si nepamatuje kdy je měl naposledy na ruce a jestli byla na nich nějaká oprava u hodináře. Jestli jsem dobře přečetl kalibr, tak je tam 68.3 a ten tam zřejmě také nepatří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2011 Děkuji, bylo mi divné, že jsem je takto jinde nenašel. Ptal jsem se otce, ale ten už si nepamatuje kdy je měl naposledy na ruce a jestli byla na nich nějaká oprava u hodináře. Jestli jsem dobře přečetl kalibr, tak je tam 68.3 a ten tam zřejmě také nepatří. Kalibr 68 tam patří, to je v pořádku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka0426 Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2011 Kalibr 68 tam patří, to je v pořádku. Tak alespoň neco je na nich v pořádku, zřejmě nějaký historický bastl od hodináře. Tak jako tak putujou zpět do šuplete. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2011 Do prvního provedení PSII patří 68.3 stejně jako do IGENů. Kromě číselného označení se pozná podle toho, že je na pohled mnohem hezčí než 68.4 použitý v pozdějším provedení PSII (tzv. Humberto). Ten totiž vypadá, jako kdyby nějakou dobu ležel v popelnici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2011 Tak alespoň neco je na nich v pořádku, zřejmě nějaký historický bastl od hodináře. Tak jako tak putujou zpět do šuplete. No takových je mnoho, byla to taková lidová tvořivost Byly hromady levných náhradních dílů a tak si občas hodináři vypomohli ručkou, ciferníčkem, apod. Bylo to ku prospěchu zákazníka, který detaily neřešil, hlavně že to fungovalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2011 Tak mi k potápkám přibyly jedny Humberta. Cirkusandy se zatím trochu zpožďují Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2011 Zdravím a zároveň prosím o radu. Dostali se mi do ruky staré otcovi hodinky PS2 a nějak mi to jejich provedení nesedí. Když jsem pročítal toto vlákno, tak na fotkách byly jené ručky. Tyhle mi připadají spíš z PS1. Vyráběly se tyto hodinky takto, nebo je to nějaký bastl? To je kompletní bastl. Na červený PS2 patřilo takzvané "broušené pouzdro" a vnitří armovací kroužek s červenými indexy - tím byly výjímečné. Tohle pouzdro je z ostatních PS2.1 nebo PS2.2. A ručky jsou z Igenů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanuska Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2011 Jedno starší foto, nevím, jestli už to tu bylo Muzu se zeptat na ty tmavsi oranzove uprostred? Myslel jsem, ze se delaly jen zelene a ty svetlejsi oranzove, co jsou vlevo. Je original cifernik, nebo nejaka zvlastnost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2011 Tohle má asi nejzmáknutější chronokolega Biges. Nicméně oranžových jsou tři odstíny, sytě oranžový, světle oranžový a ještě úplně vyblitý - skoroaž bílý. K tomu byly i dva odstíny ruček, takže to asi bylo schválně a ne jen špatně namíchaná barva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanuska Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2011 Tohle má asi nejzmáknutější chronokolega Biges. Nicméně oranžových jsou tři odstíny, sytě oranžový, světle oranžový a ještě úplně vyblitý - skoroaž bílý. K tomu byly i dva odstíny ruček, takže to asi bylo schválně a ne jen špatně namíchaná barva. Dik za info a prosim timto Bigese o odpoved, dekuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tharvi Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2011 Takze uz jsi naucil psa zakladnim hodinarskym manyrum? Dobry.... Tak to je lepsi, nez ja Ze zvědavosti jsem si to pořídil a nečekaně to vůbec nefunguje ...pokud je teda dýnko aspoň trochu utažený, s povoleným už si to poradí, pak ale tahle pomůcka ztrácí smysl. Perfektně si s tím ale vyhraje náš pes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 10. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2011 Dik za info a prosim timto Bigese o odpoved, dekuji. Honza.manta to popsal přesně. V zásadě se objevovaly odstíny od tmavější žluté až po poměrně sytě červenou, všechny s oranžovýma ručkama. Asi se to lišilo dle toho, jak to zrovna namíchali. U zelené byly světlejší i tmavější tóny a ty jdoucí až do trochu namodralé. To vše se zelenýma ručkama. Pak ještě byly ciferníky s nenabarvenými indexy, ty byly s červenýma ručkama. Mluvíme tedy o typu 2.2, že? (Starší než Humberto.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se