Přejít na obsah

Prim Sport 2

Doporučené příspěvky

Ještě k těm kadakiiho čerňáskům (prosím nechci hanět, jen navrhovat zlepšení) by se asi líp hodila i černě chromovaná korunka, která podle "Primbible" tam snad má být.

Poznámka: Půjčuji si zde kadakiiho fotku, aby tu byla blíže.

post-19465-0-47861700-1462222481_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím tak dneska jsem odnesl svoje ps2 k hodináři kde jsem je chtel trosku poladit protoze se docela predchazeji a hlavne jsem chtel to pretesneni. Bylo mi řečeno ze vodotesne jsou maloktere a ze byva problem nejake tesneni u korunky. Respektive nejaka trubka nebo co a to je soucasti pouzdra takze by se muselo menit pouzdro a to dela jen eltonek tak nevim no uvidime . . .

Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Je pravda,že korunky už většinou netěsní. 

odesláno z mého Intel? Celeron® CPU E1400 @ 2.00GHz × 2/ 4.0 GiB pomocí Firefox 45.0.1 pod Ubuntu 12.04 LTS    Pro neznalé zde  http://www.myartse.com/jak-odebrat-odeslano-z-meho-ipad-podpis/

Odkaz ke komentáři

Jen pro informaci nemajícím "Primbibli". Dole na obrázku je novější korunka PS1 a korunka PS2 je co se týče těsnění principiálně stejná (vychází ze zkušeností s PS1), ale vypadá jinak, placatěji a má jiné vnější spodní sražení, viz "Primbible" str. 123 - tu nemám přefocenou.

post-19465-0-58279300-1462394645_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

A rozumim tomu dobre ze na te korunce je nejake tesneni ? Protoze mi tam rikali ze korunka jak korunka ale neco co uz nevim jak se jmenuje ale asi trubka je soucasti pouzdra.

Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk

At ti tam da nove tesneni pod dynko a novou korunkou a mazne trochu silikonem.

Udela tlakovku a pokud si nebude vedet rady tak se nekdy stav a doresime to.

Nechapu, proc chce ten " hodinar " z toho delat takovou vedu.

Tos byl nekde v Ostrave ?

I trubka u pouzdra se da poresit !

Hoj parde. ;-)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...