straspol Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2016 Kadakii, oboje sporty mi zrychlily tep. Obávám se, že ještě nejsem Primmrtvý, jak jsem doufal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mipa Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2016 Ještě k těm kadakiiho čerňáskům (prosím nechci hanět, jen navrhovat zlepšení) by se asi líp hodila i černě chromovaná korunka, která podle "Primbible" tam snad má být. Poznámka: Půjčuji si zde kadakiiho fotku, aby tu byla blíže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadakii Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 Pravdu mas, v bibli je taky povrchove upravena, nikdy jsem si toho nevsiml. Ty moje by meli byt nezasazeny, ale kdo si dneska muze bejt jistej..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadakii Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 Kadakii, oboje sporty mi zrychlily tep. Obávám se, že ještě nejsem Primmrtvý, jak jsem doufal...Trosku te ztracime Strasaku, ale mi si te zase rozpumpujem:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 Kdepák, Primky jsou pro mě skoro uzavřená kapitola, těch pár kousků co mi chybí ještě časem dotáhnu a nic nového- kromě občasné limitky- už rozjíždět nebudu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 Zdravím tak dneska jsem odnesl svoje ps2 k hodináři kde jsem je chtel trosku poladit protoze se docela predchazeji a hlavne jsem chtel to pretesneni. Bylo mi řečeno ze vodotesne jsou maloktere a ze byva problem nejake tesneni u korunky. Respektive nejaka trubka nebo co a to je soucasti pouzdra takze by se muselo menit pouzdro a to dela jen eltonek tak nevim no uvidime . . . Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 Chce si to najít slušného hodináře,který má vodotěsné korunky,v pouzdru nebývají problémy a to ani s tou trubkou,lze utěsnít bez větších problémů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 Moji cernousci mají taky chrom korunku. Dodnes ale přemýšlím, zda jde o skutečné černý chrom, anebo je někdo v půlce výrobního procesu odklonil a sestavil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 No uvidim za tyden pro ne mam jit. Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 Když je dnes to trezorove vetrani... několik továrních i netovarnich slozenin z ranní, odpoledne či noční směny :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 Je pravda,že korunky už většinou netěsní. odesláno z mého Intel? Celeron® CPU E1400 @ 2.00GHz × 2/ 4.0 GiB pomocí Firefox 45.0.1 pod Ubuntu 12.04 LTS Pro neznalé zde http://www.myartse.com/jak-odebrat-odeslano-z-meho-ipad-podpis/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 No jo ale co s tím ? Prece nebudu mit nevodotesne prim sporty Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 Korunku lze objednat v Eltonu renovační. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 A rozumim tomu dobre ze na te korunce je nejake tesneni ? Protoze mi tam rikali ze korunka jak korunka ale neco co uz nevim jak se jmenuje ale asi trubka je soucasti pouzdra. Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikefux Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 Jsou tam dvě těsnění. Kupoval jsem u hodináře původní NOS chromovanou korunku a hodinky prošly tlakovkou na 4 AT. Neviděl bych to tedy tak černě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 Korunka z profilu Rozebraná netěsnící korunka. Jsou v ní zapertlovány dva o-kroužky. Znovu složit to neumím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikefux Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 Mně říkali hned dva hodináři, že přetěsněná korunka těsnit nemusí. Asi záleží na tom jak se to povede rozebrat a složit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mipa Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 Jen pro informaci nemajícím "Primbibli". Dole na obrázku je novější korunka PS1 a korunka PS2 je co se týče těsnění principiálně stejná (vychází ze zkušeností s PS1), ale vypadá jinak, placatěji a má jiné vnější spodní sražení, viz "Primbible" str. 123 - tu nemám přefocenou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 A rozumim tomu dobre ze na te korunce je nejake tesneni ? Protoze mi tam rikali ze korunka jak korunka ale neco co uz nevim jak se jmenuje ale asi trubka je soucasti pouzdra. Odesláno z mého SM-G900F pomocí TapatalkAt ti tam da nove tesneni pod dynko a novou korunkou a mazne trochu silikonem.Udela tlakovku a pokud si nebude vedet rady tak se nekdy stav a doresime to.Nechapu, proc chce ten " hodinar " z toho delat takovou vedu.Tos byl nekde v Ostrave ?I trubka u pouzdra se da poresit !Hoj parde. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadakii Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 Když je dnes to trezorove vetrani... několik továrních i netovarnich slozenin z ranní, odpoledne či noční směny :-)Uff hokejisty uz jsem ozelel, ale zase neco novyho nedavam Na jare se musi vencit.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se