Hardslimer Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2017 Diky. ;-) Zajimave. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2017 zasilka je smazana kdyztak sz prosim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feriGT Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2017 AhojZkoušel jsem vyměnit pozdro u Sportů se strojkem ZJS za pouzdro z klasických Humbert a narazil jsem . Nevejde se tam strojek . Opravdu je v těch pouzdrech rozdíl , a nebo jsem jen ničemný ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2017 Tam by měl být jen jiný rámeček strojku. Ale ještě jsem to nezkoušel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feriGT Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2017 Zkoušel jsem dvě klasická pouzdra a ZJS se tam prostě nevejde , mají širší rámeček strojku než je otvor v běžnén pouzdru . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2017 Někdy vyzkouším. Stále je co objevovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2017 Pri prohlizeni "katalogu" od Cherokee jsem narazil na krasnou ukazku dokonale usazeneho armovaku. Za to se museli propadnout hanbou. Anebo jim to bylo jedno??? Mozna tak jedou dodnes. :-) Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2017 Ahoj, jelikož u mě chronobundus již propuká, rád bych pořídil své první PS II. Mám možnost koupit jedny viz foto. Zdají se mi OK a asi do nich půjdu. Jen pro jistotu zde zdvořile žádám o názor odborníků. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mipa Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2017 (upraveno) Pro Dokusan: Nejsem velký odborník - jsou tu povolanější - ale na těch Prim Sport II se mi nezdá ten vnější otočný kroužek. Měl by snad vypadat jako zde dole připojený obrázek (vypjčený zde na fóru). Pokud nejsou celé hodinky z originálních dílů, není to "ono". Edit: Doplněk: Na otočném kroužku by měla být "otevřená" čtyřka. Na to se koukám vždycky jako první. Ale otočný kroužek se dá sehnat (nevím jak těžko nyní) a vyměnit. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Upraveno 9. března 2017 uživatelem Mipa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2017 ta luneta vypada na polskou druhovyrobu. jinak ale pouzdro vypada hezky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2017 OK, díky za cenné informace. Ta luneta mě mrzí, ale asi to překousnu, vzhledem k tomu, že pouzdro se mi zdá v obstojném stavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2017 OK, díky za cenné informace. Ta luneta mě mrzí, ale asi to překousnu, vzhledem k tomu, že pouzdro se mi zdá v obstojném stavu.O lunetu si napíš do Eltonu.Orginál za 180kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2017 Zkusím našeho hodináře v Olomouci Chomutově. Má tady dobrý reference. Třeba něco vyhrabe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfcz Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2017 Dnes jsem byl u nás u nejznámějšího hodinare, má tam zelené Sportky 2 myslím komplet Parexo za pěkných 4500Kc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2017 Koupeno, těším se až přijdou. Budu informovat o postupu renovace. Lunetu tedy rovnou hodím do koše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2017 O lunetu si napíš do Eltonu.Orginál za 180kč.Ja ji objednal a uz na ni cekam vic nez mesic a pul. Mas nejake nove info, ze jsou jiz dostupne?Cena 150,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2017 Tak to je vtipny. Podivam se do mailu a tam zprava z dneska, ze lunetu mam pripravenou k vyzvednuti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfcz Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2017 Dokusane, nevyhazuj ji, vezmu ji za poštovné Sent from the mobile client - Forum Talker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfcz Odesláno 12. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2017 Poradil by mi prosím někdo kde sehnat sklíčko na sport 2, aby nebylo parexo? Sent from the mobile client - Forum Talker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2017 Nějaký starý hodinář nebo Elton Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se