Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj

Zkoušel jsem vyměnit pozdro u Sportů se strojkem ZJS za pouzdro z klasických Humbert a narazil jsem . Nevejde se tam strojek . Opravdu je v těch pouzdrech rozdíl , a nebo jsem jen ničemný ?

Odesláno

Ahoj, jelikož u mě chronobundus již propuká, rád bych pořídil své první PS II.

Mám možnost koupit jedny viz foto.

Zdají se mi OK a asi do nich půjdu. Jen pro jistotu zde zdvořile žádám o názor odborníků.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

Pro Dokusan:

Nejsem velký odborník - jsou tu povolanější - ale na těch Prim Sport II se mi nezdá ten vnější otočný kroužek. Měl by snad vypadat jako zde dole připojený obrázek (vypjčený zde na fóru). Pokud nejsou celé hodinky z originálních dílů, není to "ono".

Edit: Doplněk: Na otočném kroužku by měla být "otevřená" čtyřka. Na to se koukám vždycky jako první. Ale otočný kroužek se dá sehnat (nevím jak těžko nyní) a vyměnit.

Upraveno uživatelem Mipa
Odesláno

OK, díky za cenné informace. Ta luneta mě mrzí, ale asi to překousnu, vzhledem k tomu, že pouzdro se mi zdá v obstojném stavu.

Odesláno

OK, díky za cenné informace. Ta luneta mě mrzí, ale asi to překousnu, vzhledem k tomu, že pouzdro se mi zdá v obstojném stavu.

O lunetu si napíš do Eltonu.Orginál za 180kč.
Odesláno

Já můžu jen doporučit tohle echt německé armovací sklíčko. 5 z 5 výměn s původním armovákem prošlo tlakovkou. Cena byla u hodináře asi 350,-, ale výsledek stojí za to.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...