ATOM Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2017 kdy se vrhnes na dvojky ? Chtel bych pekne české funkcni pouzdro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doriaan Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2017 Jinak s tim tesnenim je to pravda...je dokonce na 10atm.Celkove musim rici za sebe, ze to pouzdro nevypada spatne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas v.Bayern Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2017 Vypadají pěkně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doriaan Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2017 Ještě jsem dělal jedny...pouzdro originál lunetu vidíte sami Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CsabaC Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2017 Doriaan, ciferniky si robil ty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas v.Bayern Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2017 Neví někdo jestli v Praze v Kotvě se daji koupit lunety na PS2? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 4. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2017 V podstate ano. Objednas si je tam, nebo prostrednictvim mailu primo v Eltonu a oni ti je do Kotvy mohou dorucit. Skladem je tam nemaji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas v.Bayern Odesláno 4. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2017 Nestler:OK díky za odpověď ,objednat v Eltonu vím,budu teď náhodou par dni v Praze,tak jsem myslel,ze bych si je tam moh rovnou i koupit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doriaan Odesláno 4. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2017 Doriaan, ciferniky si robil ty?Ano ty dělám skoro já. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CsabaC Odesláno 4. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2017 Paradne su. Palec hore. Tajze by slo i na igeny ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doriaan Odesláno 4. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2017 Díky, ale jediné co zvládnu je rovný ciferník. Bombírovaný nee. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 Zdravím , zvykl jsem si nosit své renovační PS2 na tomto PU řemenu https://hodinar-frydl.sluzby.cz/cerny-pu-remen-s-nerezovymi-prvky-s-20mm , pomalu se ale ten můj "loučí" :-(Nemůžu však nikde najít rozměr 18 mm, kdyby někdo z vás věděl kde koupit , děkuji za nasměrování . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CsabaC Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 ohladom remena ma napadlo. niektory den som myslel na to, ci sa vyraba, ci vyrabal i zlty PSkovy remen. Videl som, ze na ps1 je zlty a celkom by sa mi hodil ps2kovy zlty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas v.Bayern Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 Miroslavek:Ten řemen nema chybu,přesně podle mého gusta.Ten bych rad take,vypadá senzačně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 Dnes poprvé na ruce renovační PS2. Odesláno z mého HUAWEI GRA-L09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 Ještě fotka pruhledu na kalibr 68 Odesláno z mého HUAWEI GRA-L09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 Máš je moc pěkný , i s tou lunetou vypadá, že se Elton polepšil , máš je na řemenu 19 mm ?? sedí tam dobře ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 S tou lunetou máš pravdu. Ty, které mi dodali cca před rokem vypadaly hrozně. Některá čísla byla useklá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 Sedí dobře i se dobře nosí. Rozměr jsem vyfotil Odesláno z mého HUAWEI GRA-L09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 Ještě jednou Odesláno z mého HUAWEI GRA-L09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se