Daftra Odesláno 25. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2017 Pěkně jsi je oprášil.Jedny hezčí jak druhý :-)
moralles Odesláno 28. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2017 (upraveno) Kluci mam po renovaci u meho hodinare dvoje Sporty 2 bez lunetTed mam lehke dilema. Kde objednat lunetu? Elton za 150,-/ks (+150 posta) tzn 450,- za obe nebo Parexo? Luneta z eltona je kvalitou nic moc a nekdo psal ze parexo to ma mozna lepsi, ale ted prave nevim...co byste poradili vy? Upraveno 28. listopadu 2017 uživatelem moralles
Thomas v.Bayern Odesláno 28. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2017 Já si objednal od Eltonu 3ks a už bych to nedělal ,kvalita nic moc,zkus parexo
moralles Odesláno 28. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2017 no jenze problem..ted jsem tam volal a v Parexu uz nemaji ani mit nebudou a chlapik byl dost neprijemnej takze ted uz jenom Elton :-( tady jsou po renovaci (ta cervena rucicka jde pryc a nahradi se origem) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lukyn77 Odesláno 28. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2017 nestrašte, čekaj na mě 4 origo z Eltonu a těším se na ně skorem půl roku
moralles Odesláno 28. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2017 what?! 1/2 roku me psala p. Kminkova ze do 3 tydnu..
Honza.manta Odesláno 28. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2017 Já objednal 5 lunet z Parexa a všechny dost rychle praskly. Navíc ani jedna neseděla správně.
spona Odesláno 28. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2017 Já psal do Eltonu taky, bohužel žádná odpověď.Paní Kmínková asi nestíhá, tak nevím nevím, jak to bude s lunetama
Harwey Odesláno 28. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2017 Cez leto to boli 2 tyzdne dodavka
CsabaC Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2017 (upraveno) Lunetu som mal tiez do 2 tyzdnov z Eltona. Parexo by som osobne nebral, kedze chcem mat povodny stav i ked ta kvalita lunety je mozno inde ako za cias CSSR. A pravdepodobne i budem este objednavat dalsie. Upraveno 29. listopadu 2017 uživatelem CsabaC
moralles Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2017 tak dneska sem si je donesl po renovaci z hodinarstvi Volavka. jeste objednat lunety a budou TOP ten sedej reminek se mi hodne libi aka Orlik.Akorat nevim jakej k tem Humbertum.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jan_Jan_2006 Odesláno 1. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2017 tak dneska sem si je donesl po renovaci z hodinarstvi Volavka. jeste objednat lunety a budou TOP ten sedej reminek se mi hodne libi aka Orlik.Akorat nevim jakej k tem Humbertum..Ten šedý řemen je skutečně parádní!!! Silikon? Cena?
moralles Odesláno 1. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2017 dik dik jj taky me bere 490,- primo u Volavky a silikon, ale je to jiny nez umely kozy
Thomas v.Bayern Odesláno 1. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2017 Jo ten řemen je parádní!!!
moralles Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2017 Nevite prosim, kde sehnat cerveny cifernik? Resp nemate nekdo?
Miroslávek Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2017 Tady je jeden http://www.antik-hodinky.cz/bilej-cifernik-do-potapecskych-hodinek-prim
moralles Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2017 Aaa super! diky mocTo bude origo ne? Nevim jestli takhle podle fotky bych rozeznal origo od parexu. Nemam to nakoukany...
Hardslimer Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2017 (upraveno) Zamer se na pismenko M. Upraveno 3. prosince 2017 uživatelem Hardslimer
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se