Přejít na obsah

Prim Sport 2

Doporučené příspěvky

Na aukru jsem našel něco jako Prim Sport, ale zdají se mi nějaké divné. http://aukro.cz/item1214360080_funkcni_primky.html

Produkce Eltonu 90. let, není příliš o co stát.

Ale teda Prim Sport 2 to určitě není, takže příště raději vybrat vhodnější vlákno.

Upraveno uživatelem Biges
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Produkce Eltonu 90. let, není příliš o co stát.

Ale teda Prim Sport 2 to určitě není, takže příště raději vybrat vhodnější vlákno.

Píšou vodotěsné a s trochou představivosti to vzdáleně připomíná potápěčskou verzi sportů :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Tak sem pridaj aj svoj kúsok :)

Ešte týždeň si ich užijem a potom poputujú na renováciu do Eltonu...

Ale vymeniť dám asi len púzdro, korunku a lunetu. (Dal by som aj sklíčko, ale tak k púzdru dávajú plast. A neviem, či sa to oplatí? Či tam nenechám pôvodné sklo a len nech ho prebrúsia?

post-4807-080864600 1284127006.jpg

post-4807-024491600 1284127022.jpg

Odkaz ke komentáři

Ale vymeniť dám asi len púzdro, korunku a lunetu. (Dal by som aj sklíčko, ale tak k púzdru dávajú plast. A neviem, či sa to oplatí? Či tam nenechám pôvodné sklo a len nech ho prebrúsia?

Nemáš-li nějakou specialitu, tak máš v původním pouzdře taky plast. A nové pouzdro je už rovnou i se sklíčkem - novým, tak o čem dumat?

Odkaz ke komentáři

Já bych je nechal jak jsou, podle mně vypadají dobře.

Nevíte někdo jestli replika ciferníku pro PS2 z Parexa je luminisčenční (svítící) ?

Je. Ale raději jim to vyspecifikuj.
Odkaz ke komentáři

Rád bych se zkušených zeptal na jednu věc:

Mám hodinky PS 2 a chci si je dát renovovat do Eltonu (nové pouzdro,luneta ,sklíčko )

Stojek se ale předbíhá tak cca o 10min/den,možná více,takže to bude samozřejmě chtít vyčistit a seřídit.

To se mi ale nechce zadávat do Eltonu,protože tohle by mi udělal hodinář za cca 300Kč,(Elton 1000 Kč)

Faktu ,že Elton neponese odpovědnost za případnou nepřesnost hodinek,jsem si vědom.

Moje otázka ale zní, když se hodinky takto předbíhají,tak jestli si s tím hodinář díky vyčištění a seřízení poradí,nebo jestli to není vlivem nějaké vadné součásti,která by se musela vyměnit.To by mi totiž mohli udělat asi jenom v Eltonu???

Odkaz ke komentáři

Mám hodinky PS 2 a chci si je dát renovovat do Eltonu (nové pouzdro,luneta ,sklíčko )

Stojek se ale předbíhá tak cca o 10min/den,možná více,takže to bude samozřejmě chtít vyčistit a seřídit.

To se mi ale nechce zadávat do Eltonu,protože tohle by mi udělal hodinář za cca 300Kč,(Elton 1000 Kč)

Faktu ,že Elton neponese odpovědnost za případnou nepřesnost hodinek,jsem si vědom.

Moje otázka ale zní, když se hodinky takto předbíhají,tak jestli si s tím hodinář díky vyčištění a seřízení poradí,nebo jestli to není vlivem nějaké vadné součásti,která by se musela vyměnit.To by mi totiž mohli udělat asi jenom v Eltonu???

To ti samozřejmě hodinář udělá a případně i vymění - mají zásoby.

Odkaz ke komentáři

Pokud si věříš, tak odmontuj zadní víčko a můžeš si je poštelovat sám. Slouží k tomu páčka u setrvačky. Je to na dloho, vždy když ji o kousek posuneš musíš sledovat vteřiny o které se předbíhají nebo spožďují a podle toho posouvat tu páčku. Mě se předcházely o cca 1 minutu a 26 vteřin. Podařilo se mi je poštelovat tak , že se mi opožďují o 21 vteřin za 24 hodin. Pak už jsem se v tom nehrabal. :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Pokud si věříš, tak odmontuj zadní víčko a můžeš si je poštelovat sám. Slouží k tomu páčka u setrvačky. Je to na dloho, vždy když ji o kousek posuneš musíš sledovat vteřiny o které se předbíhají nebo spožďují a podle toho posouvat tu páčku. Mě se předcházely o cca 1 minutu a 26 vteřin. Podařilo se mi je poštelovat tak , že se mi opožďují o 21 vteřin za 24 hodin. Pak už jsem se v tom nehrabal. :smile_anim:

Tak na tohle bych asi neměl :worried_anim:

Každopádně díky za radu,časem možná tu odvahu najdu :D

Upraveno uživatelem hejdik
Odkaz ke komentáři

Tak žlutej řemínek jsem ještě neviděl, dělaly se i v jinejch barvách ???

Standardně nikoliv. Pouze v černé. Ty barevné varianty se v Eltonu zkoušely, ale do běžného prodeje nešly.

Jednalo se o následující barvy: žlutá, růžová a rudá.

Ještě jich doma pár mám.

Upraveno uživatelem accutron
Odkaz ke komentáři

Na Aukru se vdražily jedny PS2 za 2750 Kč Krom toho, že je tam bílej armovací kroužek a vteřinovka, tak mi nepříjdou jako něco extra, nebose pletu ? Takovej ranec bych dal maximálně za letecký automaty, ale ne za humberta.:suicide_anim:

Máš naprostou pravdu, jsou to dost nic moc splácaniny.

Nicméně tenhle prodejce umí dobře fotit, dá na foťáku vysoký kontrast a zřejmě i nějaké to chytré vyhlazování. Nebo možná si tam s někým přihazují, protože jinak si nedokážu vysvětlit, že za tohle někdo dá tak těžké prachy - pouzdro omlácené, sklíčko prasklé, vypadlá barva (!) z minutovky, luneta ošoupaná, mezi armovacím kroužkem a ciferníkem je mezera, fakt děs. Jinak ten armovák je, tuším, z 90. let. Ten jediný je na tom trochu zajímavý, ale myslím, že v Eltonu je ještě mají.

Upraveno uživatelem Biges
Odkaz ke komentáři

Na Aukru se vdražily jedny PS2 za 2750 Kč Krom toho, že je tam bílej armovací kroužek a vteřinovka, tak mi nepříjdou jako něco extra, nebose pletu ? Takovej ranec bych dal maximálně za letecký automaty, ale ne za humberta.:suicide_anim:

Dost úlet. Nechápu. Skutečně je zajímavá ta vteřinovka a asi i to pouzdro s armovákem, ale ne za tyhle peníze. Vždyť to dohromady je :wheelchair: .

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...