Biges Odesláno 23. září 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2010 Je pravda, že těchhle sportů se vyrobilo v polovině devadesátých let jen 200 kusů?? Tvrdí to jeden prodávající na aukru... Dost bych se divil, kdyby šlo zjistit, kolik se jich vyrobilo. Odhaduju to na čínský kalibr ZJS. Jinak podle mně se se jich asi nevyrobilo závratné množství, což je dáno tím, že kdo by kupoval v 90. letech tento zastaralý design s mechanickým strojkem, když na trhu už byla spousta dostupných nerezových asijských quartzů? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 23. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2010 Je pravda, že těchhle sportů se vyrobilo v polovině devadesátých let jen 200 kusů?? Tvrdí to jeden prodávající na aukru... No o prázdninách se prodaly ty samé za 888,-. Tak to zase tak vzácné nebudou - stačí dát správný text a cena se zlepší. http://aukro.cz/item1170025117_prim_sport.html 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 23. září 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2010 Mám podobné, takže to skutečně není rarita. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kutilprim Odesláno 24. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2010 (upraveno) Tak další PS2 se na Aukru prodaly za 2650 Kč. Koukám, že se drží dost v kurzu http://aukro.cz/item...ne_hodinky.html Jo a je tam hnusná napodobenina lunety. Upraveno 24. září 2010 uživatelem kutilprim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 24. září 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2010 Jo, jo, dějou se to věci. Na druhou stranu se stačí podívat, kdo tam přihazuje. Nicky s pár referencema a mezi nimi Blaaazen. Asi začnu bastlit také nějaké 'rarity', ale to bych si musel založit nějaké přehazovací účty navíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 24. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2010 (upraveno) Tak další PS2 se na Aukru prodaly za 2650 Kč. Koukám, že se drží dost v kurzu http://aukro.cz/item...ne_hodinky.html Jo a je tam hnusná napodobenina lunety. Luneta polská, vteřinovka z modelu PS2.1, zbylé ručky z malých sportů a pouzdro už zespoda začíná být prokousané od potu.. To je hóóódně drahej bastl. Edit: překlep Upraveno 24. září 2010 uživatelem Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fcervenicky Odesláno 24. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2010 Tak další PS2 se na Aukru prodaly za 2650 Kč. Koukám, že se drží dost v kurzu http://aukro.cz/item...ne_hodinky.html A to som mal ráno výčitky svedomia že okrádam rodinu keď som si na pošte vyzdvihoval bielo zelené humberta za 5?, lunetu to chce síce vymeniť,púzdro až na pár bodiek zo spodku pohoda, ale sklíčko šlo vyleštiť a kovotex stačilo vymyť teplou mydlovou vodou. Viete si určite predstaviť moju súčasnú radosť z tohto prírastku. Aj keď už jedny také mám tak tieto si počkajú na nový ciferník najlepšie by bolo žltooranžový. No to my ich bude musieť vrátiť môj 2-ročný syn ktorý ich už dobrú hodinu nechce dať z ruky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kutilprim Odesláno 24. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2010 Pomalu mám cukání, že zbastlím nějaké sporty. Šikovně je nafotím a upravím fotky a pak vyrejžuju na aukru takovej ranec, že si za to koupím 5 jinejch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 25. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2010 Koukám jako blázen. Všechny PS2, které jsem zatím nasbíral, jsem koupil mimo aukro. Vyplatí se poohlížet se i jinde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palev Odesláno 26. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2010 Ahoj. Vubec se v tom nevyznam, ale muzete mi prosim o nich nekdo neco rict? Jedna se o bastl, fake, ma to na prvni pohled neco zajimaveho? dik P. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2010 Ahoj. Vubec se v tom nevyznam, ale muzete mi prosim o nich nekdo neco rict? Jedna se o bastl, fake, ma to na prvni pohled neco zajimaveho? dik P. Normální PS2 humberta. A zmenšuj si fotografie na maximálně 600 x něco, tohle je moc veliké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 26. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2010 Akorát trochu vytuněné, neměla by tam být jiná vteřinovka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2010 Akorát trochu vytuněné, neměla by tam být jiná vteřinovka? Měla by tam být oranžová, ale tu má asi každý hodinář. Ale je to častý jev - také mám jedny humberta s touhle vteřinovkou a jsem línej to přehodit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 26. září 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2010 (upraveno) Je pravda, že těchhle sportů se vyrobilo v polovině devadesátých let jen 200 kusů?? Tvrdí to jeden prodávající na aukru... Dělal jsem doma hodinkovou inventuru a objevil jsem tyhle v černé (se špatným sklíčkem, kroužek pootočený, na svěj servis ještě čekají). Černá je nepochybně ještě raritnější rarita :-D Upraveno 26. září 2010 uživatelem Biges 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 27. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2010 Dělal jsem doma hodinkovou inventuru a objevil jsem tyhle v černé (se špatným sklíčkem, kroužek pootočený, na svěj servis ještě čekají). Černá je nepochybně ještě raritnější rarita :-D Mám je s raritním čínským strojkem ZJS - rarita2 Zatím vyčkávám se zveřejněním,nechci se unáhlit... Nerad bych šokoval odbornou veřejnost z Aukra... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 27. září 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2010 Mám je s raritním čínským strojkem ZJS - rarita2 Zatím vyčkávám se zveřejněním,nechci se unáhlit... Nerad bych šokoval odbornou veřejnost z Aukra... Já je mám samozřejmě také se strojkem ZJS! Žádná pořádná rarita se neobejde bez tohoto výjimečného kalibru, kterého bylo vyrobeno jen několik málo miliónů. Možná desítek miliónů, ale víc ani ťuk! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 28. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2010 To je fakt, po delší době jsem si ověřil, že ještě mám nějakou tu bránici... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 2. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2010 V šuplíku mi ležely PRIM Sport2 po tátovi, tak jsem je vyndal, odnesl k hodináři, aby je seřídil, vyčistil, nechal jsem vyměnit řemínek, teď je z nostalgie občas nosím , trochu mě překvapilo, že nemají šroubovací dýnko, ale dočetl jsem se tady ve fóru důvod, proč se toto řešení používalo. Jediné co mě trochu zklamalo (i když to nepotřebuju k životu) je to, že luminiscenční barva se jaksi nechová vůbec luminiscenčně . Je to normální, že ve tmě vůbec nesvítí, ani po předchozím intenzivním osvícení? Ví někdo, jestli je možné luminiscenční nános nějakým rozumným způsobem renovovat? 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 2. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2010 V šuplíku mi ležely PRIM Sport2 po tátovi, tak jsem je vyndal, odnesl k hodináři, aby je seřídil, vyčistil, nechal jsem vyměnit řemínek, teď je z nostalgie občas nosím , trochu mě překvapilo, že nemají šroubovací dýnko, ale dočetl jsem se tady ve fóru důvod, proč se toto řešení používalo. Jediné co mě trochu zklamalo (i když to nepotřebuju k životu) je to, že luminiscenční barva se jaksi nechová vůbec luminiscenčně . Je to normální, že ve tmě vůbec nesvítí, ani po předchozím intenzivním osvícení? Ví někdo, jestli je možné luminiscenční nános nějakým rozumným způsobem renovovat? Hezký kousek. U tohoto modelu(tzv. "potapěč") se nejedná o lumniscenční barvu, ale o reflexní barvu, která reaguje na UV osvětlení a myslím si, že i na IR osvětlení. Je to stejná barva jako na leteckých hodinkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 2. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2010 Díky za uznání a za odpověď, tak to musím schválně vyzkoušet pod UV lampou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se