Biges Odesláno 18. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2010 Ale hladký vypadá taky dobře Jen ručičky to chce vyměnit. Každopádně podle mně by se z armovacího kroužku při vyndání sesypala barva, takže lepší ho nechat kde je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 18. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2010 (cokdybychom založili anketu o nejdodrbanější pouzdro? - byl by to první kandidát) Jdu do toho - mám doma jedno mnohem horší. Myslím že je asi v tom stavu, že další stádium ošoupání už je nahý strojek bez obalu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 19. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2010 To není fér! Já si svoje nejhorší pouzdra nechal přechromovat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 20. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2010 (upraveno) Dnešní nákup - 100,- vyleštěné sklo + opravené ručky. Quartzky jsem dostal jako bonus (opět mim aukro) První pouzdro + korunka, které bych si troufnul dát do vody. Upraveno 20. října 2010 uživatelem orlando1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 20. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2010 Dnešní nákup - 100,- vyleštěné sklo + opravené ručky. Quartzky jsem dostal jako bonus (opět mim aukro) První pouzdro + korunka, které bych si troufnul dát do vody. Každopádně gratulace. Kde takové možnosti nákupu rostou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 21. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2010 Tentokrát Avízo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kutilprim Odesláno 21. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2010 Mě se dnes podařilo na Aukru vydražit funkční PS2 za 23 Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 21. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2010 Ceny už klesají, to je dobře 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2010 Ceny už klesají, to je dobře ???? http://aukro.cz/item1274678418_prim_sport_2_potapec_n_o_s_stav_dedova_sbirka_c_2.html ??!!?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 21. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2010 (upraveno) ???? http://aukro.cz/item1274678418_prim_sport_2_potapec_n_o_s_stav_dedova_sbirka_c_2.html ??!!?? Mě se dnes podařilo na Aukru vydražit funkční PS2 za 23 Kč. Jinak úlet se vždy najde. Řekněme tedy, že kdo chce koupit levně, má stále možnost No a kdo si chce pořádně zasoutěžit a mít hotové Sporty honem, honem, ten také. Upraveno 21. října 2010 uživatelem Biges Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 21. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2010 Joo, děda věděl, do čeho investovat.. . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejdik Odesláno 22. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2010 Mě se dnes podařilo na Aukru vydražit funkční PS2 za 23 Kč. Počkej ,nebyly to ty "PRYM"?Jestli jo,tak jsi mi je vyfoukl, chtěl jsem je na náhradní díly,schází mi totiž stoupací kolo... Já vůl jsem totiž přihodil 20Kč a pak jsem si to chtěl ještě pojistit,tak jsem tam hodil 40,ale nějak se to nenačetlo...a když jsem přišel k počítači bylo už pozdě čekám na 50-tý příspěvek ,abych se mohl přeptat tady na foru. Teda jestli mě zase Biges nesprdne,že to cpu sem :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 22. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2010 (upraveno) Cože? "PRYM"? To mně ještě nenapadlo hledat hodinky pod tímto označením, musím někdy zkusit :-D Jinak se tu moc kecá a málo dávají fotky, takže přikládám fotku těch NOSů z "dědovy sbírky", jejichž cena je v tento okamžik 4450, o čemž si tady asi myslíme svoje Upraveno 22. října 2010 uživatelem Biges Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 22. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2010 (upraveno) Pozor - dědova sbírka se nám množí: http://aukro.cz/item1285689989_prim_sport_oranzove_indexy_top_dedova_sbirka_c_4.html Edit: zmenšení obrázku Upraveno 22. října 2010 uživatelem Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejdik Odesláno 23. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2010 A to mě se podařilo uloupit jedny pěkné sportky minulej týden.Teď ležím nachrmlanej v posteli,takže je dostanu do ruky až příští týden,přijdou mi totiž do práce,abych nemusel doma moc vysvětlovat Takže se pak pokusím vykutit nějakej pěknej koženej pásek,uvidíme,jestli se záměr povede... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 23. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2010 (upraveno) ...přijdou mi totiž do práce,abych nemusel doma moc vysvětlovat Pěkné Sporty, gratuluju. Takže se pak pokusím vykutit nějakej pěknej koženej pásek,uvidíme,jestli se záměr povede... To znamená, že ten pásek budeš sám vyrábět? Upraveno 23. října 2010 uživatelem Biges Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fcervenicky Odesláno 23. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2010 A to mě se podařilo uloupit jedny pěkné sportky minulej týden. Teď ležím nachrmlanej v posteli,takže je dostanu do ruky až příští týden,přijdou mi totiž do práce,abych nemusel doma moc vysvětlovat Takže se pak pokusím vykutit nějakej pěknej koženej pásek,uvidíme,jestli se záměr povede... Toto nevysvetlíš, na moje nešťastie si ich nemám kam dať posielať, ale aj tak to športovanie sa mi čím ďalej viac páči. A rodina tie ďalšie prírastky s frfľaním prijíma. Môj najnovší: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejdik Odesláno 23. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2010 Pěkné Sporty, gratuluju. To znamená, že ten pásek budeš sám vyrábět? No pokusím se . Jelikož pracuju v Gale Prostějov ,jako vedoucí modelárny,tak mám přístup k nějakému tomu materiálu a technologii,takže se o něco pokusím. Jak to dopadne to zatím nevím,ale jestli to bude k světu ,tak to přihodím k dobru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 23. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2010 Koukám, že jste doma pěkně pod pantoflem, pánové Když to tak čtu, nejsem na tom špatně. U mně se to nekomentuje, ale nadšení moje hodinky nevyvolávají :-) Abych jen nekecal, tak nějaké foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 23. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2010 Ty červené jsou kráááásnééé, já je chci taky !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se