Honza.manta Odesláno 23. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2010 (upraveno) Edit: zmenšení obrázku Upraveno 23. října 2010 uživatelem Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejdik Odesláno 23. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2010 Nic proti barvičkám,ale černý jsou černý.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejdik Odesláno 23. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2010 Koukám, že jste doma pěkně pod pantoflem, pánové Když to tak čtu, nejsem na tom špatně. U mně se to nekomentuje, ale nadšení moje hodinky nevyvolávají :-) Abych jen nekecal, tak nějaké foto. Tak to buď rád a říkej si ,jak v té reklamě na Globus: "tady je svět ještě v pořádku"! Víš ono se doma blbě vysvtluje,když máš roční dítě a plno výdajů na krku,že prostě tyhle hodinky musíš mít...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejdik Odesláno 23. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2010 Ceny už klesají, to je dobře Nevím,ale mám pocit ,že někteří lidé už ztratili soudnost :sad01_anim:public/style_emoticons/default/sad01_anim.gif http://im.aukro.cz/item1281250139_prim_sport.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fcervenicky Odesláno 23. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2010 Tak to buď rád a říkej si ,jak v té reklamě na Globus: "tady je svět ještě v pořádku"! Víš ono se doma blbě vysvtluje,když máš roční dítě a plno výdajů na krku,že prostě tyhle hodinky musíš mít...... Ešte horšie sa to vysvetľuje keď máš ročné, dvojročné, trojročné .... a ten zvyšok už poznáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kutilprim Odesláno 26. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2010 (upraveno) Počkej ,nebyly to ty "PRYM"?Jestli jo,tak jsi mi je vyfoukl, chtěl jsem je na náhradní díly,schází mi totiž stoupací kolo... Já vůl jsem totiž přihodil 20Kč a pak jsem si to chtěl ještě pojistit,tak jsem tam hodil 40,ale nějak se to nenačetlo...a když jsem přišel k počítači bylo už pozdě čekám na 50-tý příspěvek ,abych se mohl přeptat tady na foru. Teda jestli mě zase Biges nesprdne,že to cpu sem :) Na díly, to by byla škoda. Jinak stojek je kal. 68 kterej se vyskytuje dost často i v jiných modelech. Vpodstatě ve všech primkách se 17ti kameny a datumovkou . Ty vydražené dám trochu dohromady a budu je nosit dopráce. Později vložím fotku. Jinak dílů mám doma hromadu, kolečko bych ti klidně daroval, akorát by tě to stálo poštovný. Já měl maximálku 80 kč, takže bych je asi stejně vyhrál. Upraveno 26. října 2010 uživatelem kutilprim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejdik Odesláno 26. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2010 Na díly, to by byla škoda. Jinak stojek je kal. 68 kterej se vyskytuje dost často i v jiných modelech. Vpodstatě ve všech primkách se 17ti kameny a datumovkou . Ty vydražené dám trochu dohromady a budu je nosit dopráce. Později vložím fotku. Jinak dílů mám doma hromadu, kolečko bych ti klidně daroval, akorát by tě to stálo poštovný. Já měl maximálku 80 kč, takže bych je asi stejně vyhrál. Nevadí,strojek už mám na díly slíbenej od jinud,takže mě to netíží Zde přikládám foto jiného úlovku,co jsem vyhrál. Za 1500 docela slušnej kauf,si myslím. Přidělal jsem si řemínek a juchajdá mám PS 2 jak vyšitý. Tyhle ale budou spíš na výstavku,na nošení dávám dohromady právě ty druhé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pero55 Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2010 Jedna domácí renovace: 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2010 Dnes kamarád ukořistil od švagra tyto PS2, viděli jste někdo takovou lunetu? 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2010 Dnes kamarád ukořistil od švagra tyto PS2, viděli jste někdo takovou lunetu? Tak to by mne samotného zajímalo, z čeho je a jak tam drží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2010 Ta luneta by mohla být z hodinek zn. Sicura, průměr je podobný, jak u Sportů. Měl jsem černou s bílými nápisy, ale nelíbilo se mi to tam, tak jsem to zrušil.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2010 Ta luneta by mohla být z hodinek zn. Sicura, průměr je podobný, jak u Sportů. Měl jsem černou s bílými nápisy, ale nelíbilo se mi to tam, tak jsem to zrušil.... Tahle kombinace vypadá docela zajímavě. Byl by to pěknej bastl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 30. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2010 Zajímavý bastl.Takovéhle lunety měl Elton na hodinky dávat, a možná by přežil jako hromadný výrobce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 3. listopadu 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2010 Tak opět fotka mých oblíbených zelených Ancre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fcervenicky Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2010 (upraveno) To športovanie je fakt závislosť, ešte som si ani nenasadil po šťastnom doručení na ruku moju vysnívanú farebnú kombináciu (stačil v škole ten pocit že už je doma) a už som sníval o ďalších variantách ktoré bezpodmienečne "potrebujem". Teraz už len ten super remeň...... Upraveno 5. listopadu 2010 uživatelem fcervenicky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2010 Teraz už len ten super remeň...... Myslíš ten od Šímy se žlutým prošitím? Mám ho už týden doma... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fcervenicky Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2010 Myslíš ten od Šímy se žlutým prošitím? Mám ho už týden doma... Presne ten, mám nejaké materiály aj doma, fandím si že som nie až tak ľavý tak najprv skúsim niečo sám (šil som si rolku na motorku a výsledok bol OK) tak uvydíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanuska Odesláno 9. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2010 Zdravim vsechny.Vcera se mi podarilo na aukru vydrazit moje prvni Ancre. Zatim tedy jen fotku z aukra. Chtel bych je nechat dat do zachovaleho pouzdra, zadny nerez, nebo parexo, nove sklo, korunku a puvodni lunetu. Zaroven bych se rad zeptal mistnich znalcu, zda jsou rucky puvodni. Dekuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanuska Odesláno 9. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2010 Omlouvam se za dvojite vlozeni obrazku, je to muj prvni prispevek do fora...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 9. listopadu 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2010 Ahoj a vítej Gratuluji, zajímavý ciferník. Ručky jsou podobné původním, ty původní na sobě neměly žluté fleky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se