Přejít na obsah

Prim Sport 2

Doporučené příspěvky

Koukám, že jste doma pěkně pod pantoflem, pánové :D

Když to tak čtu, nejsem na tom špatně. U mně se to nekomentuje, ale nadšení moje hodinky nevyvolávají :-)

Abych jen nekecal, tak nějaké foto.

post-6998-046947700 1287841294.jpg

Tak to buď rád a říkej si ,jak v té reklamě na Globus: "tady je svět ještě v pořádku"! :rolleyes:

Víš ono se doma blbě vysvtluje,když máš roční dítě a plno výdajů na krku,že prostě tyhle hodinky musíš mít...... :wallbash:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to buď rád a říkej si ,jak v té reklamě na Globus: "tady je svět ještě v pořádku"! :rolleyes:

Víš ono se doma blbě vysvtluje,když máš roční dítě a plno výdajů na krku,že prostě tyhle hodinky musíš mít...... :wallbash:

Ešte horšie sa to vysvetľuje keď máš ročné, dvojročné, trojročné .... a ten zvyšok už poznáš
Odkaz ke komentáři

Počkej ,nebyly to ty "PRYM"?Jestli jo,tak jsi mi je vyfoukl, :rifle: chtěl jsem je na náhradní díly,schází mi totiž stoupací kolo...:angry:

Já vůl jsem totiž přihodil 20Kč a pak jsem si to chtěl ještě pojistit,tak jsem tam hodil 40,ale nějak se to nenačetlo...a když jsem přišel k počítači bylo už pozdě :crying_anim:

čekám na 50-tý příspěvek ,abych se mohl přeptat tady na foru.

Teda jestli mě zase Biges nesprdne,že to cpu sem :) :) :)

Na díly, to by byla škoda. Jinak stojek je kal. 68 kterej se vyskytuje dost často i v jiných modelech. Vpodstatě ve všech primkách se 17ti kameny a datumovkou :rolleyes: . Ty vydražené dám trochu dohromady a budu je nosit dopráce. Později vložím fotku. Jinak dílů mám doma hromadu, kolečko bych ti klidně daroval, akorát by tě to stálo poštovný. Já měl maximálku 80 kč, takže bych je asi stejně vyhrál.

Upraveno uživatelem kutilprim
Odkaz ke komentáři

Na díly, to by byla škoda. Jinak stojek je kal. 68 kterej se vyskytuje dost často i v jiných modelech. Vpodstatě ve všech primkách se 17ti kameny a datumovkou :rolleyes: . Ty vydražené dám trochu dohromady a budu je nosit dopráce. Později vložím fotku. Jinak dílů mám doma hromadu, kolečko bych ti klidně daroval, akorát by tě to stálo poštovný. Já měl maximálku 80 kč, takže bych je asi stejně vyhrál.

Nevadí,strojek už mám na díly slíbenej od jinud,takže mě to netíží :D

Zde přikládám foto jiného úlovku,co jsem vyhrál.

Za 1500 docela slušnej kauf,si myslím.

Přidělal jsem si řemínek a juchajdá mám PS 2 jak vyšitý.

Tyhle ale budou spíš na výstavku,na nošení dávám dohromady právě ty druhé.

post-13000-043571500 1288091735.jpg

post-13000-096926800 1288091746.jpg

post-13000-006423600 1288091757.jpg

Odkaz ke komentáři

To športovanie je fakt závislosť, ešte som si ani nenasadil po šťastnom doručení na ruku moju vysnívanú farebnú kombináciu (stačil v škole ten pocit že už je doma) a už som sníval o ďalších variantách :wallbash: ktoré bezpodmienečne "potrebujem". Teraz už len ten super remeň......

post-9800-067478400 1288980163.jpg

Upraveno uživatelem fcervenicky
Odkaz ke komentáři

Myslíš ten od Šímy se žlutým prošitím? Mám ho už týden doma... :rolleyes:

Presne ten, mám nejaké materiály aj doma, fandím si že som nie až tak ľavý tak najprv skúsim niečo sám (šil som si rolku na motorku a výsledok bol OK) tak uvydíme.

Odkaz ke komentáři

post-12859-097719300 1289334342.jpgpost-12859-097719300 1289334342.jpgZdravim vsechny.

Vcera se mi podarilo na aukru vydrazit moje prvni Ancre. Zatim tedy jen fotku z aukra. Chtel bych je nechat dat do zachovaleho pouzdra, zadny nerez, nebo parexo, nove sklo, korunku a puvodni lunetu. Zaroven bych se rad zeptal mistnich znalcu, zda jsou rucky puvodni. Dekuji.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...