vanuska Odesláno 9. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2010 Ahoj a vítej Gratuluji, zajímavý ciferník. Ručky jsou podobné původním, ty původní na sobě neměly žluté fleky Dekuji za privitani a rychlou odpoved. Ty zlute fleky jsou asi oloupana barva, uvidim, az mi prijdou. myslis, ze bude problem sehnat stejne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2010 Dekuji za privitani a rychlou odpoved. Ty zlute fleky jsou asi oloupana barva, uvidim, az mi prijdou. myslis, ze bude problem sehnat stejne? Tady ty ručky se dají sehnat, horší je to s niklovanýma s fluorescencí co byly jako první na PSII-I Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 12. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2010 Moje PSII-I po cca 25letech odpočinku v šuplíku a před opravou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 12. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2010 A po opravě bohužel paní hodinářce se údajně při tlakování odloupla část ciferníku tak to nějak poopravila ale výsledek nic moc.Takže sháním původní cifr v dobrém stavu kdyby náhodou někdo měl navíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fcervenicky Odesláno 12. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2010 Mohol by mi prosím Vás niekto ozrejmiť či pri takýchto farebných variantoch ide o rôzne pôsobenie poveternostných vplyvov, alebo o výrobný typ. Dostal sa mi totiž do rúk aj takýto zelenší cif., a neviem či si ho mám vsadiť do nejakých sportov, alebo to nechať tak.Ospravedlňujem sa autorom fotiek ktoré som si požičal bez ich zvolenia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 12. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2010 Zrovna dneska jsem si poskládal jedny takové, červené humberta. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2010 (upraveno) Mohol by mi prosím Vás niekto ozrejmiť či pri takýchto farebných variantoch ide o rôzne pôsobenie poveternostných vplyvov, alebo o výrobný typ. Dostal sa mi totiž do rúk aj takýto zelenší cif., a neviem či si ho mám vsadiť do nejakých sportov, alebo to nechať tak.Ospravedlňujem sa autorom fotiek ktoré som si požičal bez ich zvolenia. Jsou to dvě různé barevné mutace humbert. Edit: obrázek Upraveno 12. listopadu 2010 uživatelem Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fcervenicky Odesláno 12. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2010 Jsou to dvě různé barevné mutace humbert. Ďakujem. Takže s úsmevom do novej farebnej varianty . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 17. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2010 Zdravím a prosím o malé info kdo ví odpoví Dýnka na PS2 mají co jsem spatřil označení "zkoušeno na 0,4MPa nebo 4AT". Dle všeho 4AT je starší označení, nevíte zhruba roky kdy se dýnka montovala. Taky jsem se někde zde dočetl, že byla doba kdy se dávalo i naklapávající. Díky za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 17. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2010 Jo, o tom naklapávacím se tady před časem párkrát mluvilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 17. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2010 renovace 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 17. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2010 Zdravím a prosím o malé info kdo ví odpoví Dýnka na PS2 mají co jsem spatřil označení "zkoušeno na 0,4MPa nebo 4AT". Dle všeho 4AT je starší označení, nevíte zhruba roky kdy se dýnka montovala. Taky jsem se někde zde dočetl, že byla doba kdy se dávalo i naklapávající. Díky za info. protože u svých "potápěčů" mám taky naklapávací dýnko, tak jsem na doporučení zkušenějších byl upozorněn na příspěvek. kde o tom hovořil accutron: http://forum.chronom...post__p__187088 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 17. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2010 Takže hodně zhruba do konce 80 let 4AT na dýnku, poté chvilku naklapávajicí bez označení a poté do konce výroby PS2 0,4 MPa. Díky za info kdyby někdo věděl přesněji, tak prosím o info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 3. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2010 Nějak to tady umírá ... konečně mám svoje modré, už čekají jen na řemínek. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2010 Nějak to tady umírá ... konečně mám svoje modré, už čekají jen na řemínek. Tsak ty vapadají parádně. Gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fcervenicky Odesláno 3. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2010 Nějak to tady umírá ... konečně mám svoje modré, už čekají jen na řemínek. Super,gratulujem. Ja ešte čakám za tým najdôležitejším a to ciferník, a pár drobností(arm. krúžok a schopná korunka). Foto "zeleno-červených" hodím hneď po výmene skla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 3. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2010 Ještě mám tento, ale s pouzdrem a armovacím kroužkem to bude horší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanuska Odesláno 3. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2010 Nějak to tady umírá ... konečně mám svoje modré, už čekají jen na řemínek. Moc se mi libi, snad se mi nekdy podari neco podobneho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 4. prosince 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2010 renovace U hodináře, nerezové pouzdro? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 4. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2010 U hodináře, nerezové pouzdro? No taky mi to pani hodinarka rikala ze kde jsou casy kdyz byly nerezove pouzdra za 360Kc(s)? (nevim jestli byly od Eltonu? mozna nejaky vyprodej v krizovych 90. letech) Ale pravdepodobne byly jako ND dostupne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se