pevo Odesláno 24. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2011 (upraveno) Jo je, ale ten pískovej ciferník v PS2 mi nesedí...Edit: ale když tak na něj koukám dýl... Upraveno 24. ledna 2011 uživatelem pevo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 24. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2011 Přidávám foto kamarádovy sbírky. No není to nádhera? Ty prostřední jsou mazlivý bastl. Jak je dělaný cifr? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 24. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2011 Jo je, ale ten pískovej ciferník v PS2 mi nesedí... Edit: ale když tak na něj koukám dýl... Je to něco, co prostě v téhle řadě chybělo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 24. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2011 Je to něco, co prostě v téhle řadě chybělo. Přemýšlím, že bych si je dodělal a zkompletoval sbírku barevných Sportů. Černé, modré, červené a pískové. Igeny ve čtyřech barvách s černou lunetou, čtyři barvy s bílou a stejné čtyři barvy jako PS II. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 24. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2011 Přemýšlím, že bych si je dodělal a zkompletoval sbírku barevných Sportů. Černé, modré, červené a pískové. Igeny ve čtyřech barvách s černou lunetou, čtyři barvy s bílou a stejné čtyři barvy jako PS II. Vítej do rodiny prímově postiženejch primáků(nebo spíš primátů?). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 24. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2011 Vítej do rodiny prímově postiženejch primáků(nebo spíš primátů?). Díky za přivítání. A to jsem si původně chtěl koupit je něco do kvádra Akorát by to chtělo bílý font písma . Jsem zvědavý, kdy se objeví na aukru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 24. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2011 (upraveno) Díky za přivítání. A to jsem si původně chtěl koupit je něco do kvádra Akorát by to chtělo bílý font písma . Jsem zvědavý, kdy se objeví na aukru Já si původně chtěl jen koupit znovu svoje původní PS2 z mládí - které skončily bůhvíkde - z nostalgie. Upraveno 24. ledna 2011 uživatelem Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 24. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2011 Tak to já si chtěl původně koupit dům, a teď to furt odkládám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanuska Odesláno 25. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2011 Já si původně chtěl jen koupit znovu svoje původní PS2 z mládí - které skončily bůhvíkde - z nostalgie. Jsem na tom uplne stejne, taky z nostalgie. Za pul roku jich mam zatim deset v peknem stavu, alespon podle me. A to to nekonci, ale zacina.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 25. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2011 Tak to já si chtěl původně koupit dům, a teď to furt odkládám... Jojo, taky chci stavět, a nebýt zatr primek, tak by možná mohl být domeček větší ... Ale nestojí to za to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kutilprim Odesláno 25. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2011 (upraveno) Já plánoval lepší auto a nakonec mám doma hromadu hodinek a jezdím pořád v tom stejným šrotu, co se čím dál víc rozpadá . Jinak u mě to začalo tím, že po dlouhé době jsem vytáhnul ze šuplíku své staré PS2 a vzal si je do hospody. Kámoš je obdivoval už na učňáku a když je viděl, zmínil se že je sháněl, ale nikde po bazarech je neměly. Když jsem je pak viděl na Aukru, tak jsem mu je tam koupil. Pak jsem si řekl, že bych si mohl koupit druhé jako rezervní. Když jsem si koupil druhé, řekl jsem si, že bych si mohl koupit s jiným ciferníkem a od té doby sbírám Primky. Ikdyž poslední dobou sem trochu odbočil a pustil jsem se do cibulí . A jedna novinka nakonec dnes jsem byl v Parexu a už nemaj lunety na PS2, nejdřív prej tak za 3 měsíce Upraveno 25. ledna 2011 uživatelem kutilprim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2011 Chtěl jsem se zeptat chytřejších:-) Dělaly se někdy Sporty 2 s ručičkami z IGEN? Nebo to může být jedině bastl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2011 Chtěl jsem se zeptat chytřejších:-) Dělaly se někdy Sporty 2 s ručičkami z IGEN? Nebo to může být jedině bastl? Bastl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanuska Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2011 Podarilo se mi koupit na Akru cervene. Co si o nich myslite? http://aukro.cz/prim...1423238642.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2011 Podarilo se mi koupit na Akru cervene. Co si o nich myslite? http://aukro.cz/prim...1423238642.html Pouzdro moc pěkné, gratuluji. To sklíčko je škráblé nebo jen rýplé? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanuska Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2011 Pouzdro moc pěkné, gratuluji. To sklíčko je škráblé nebo jen rýplé? Dik, jsou to moje prvni cervene, mam z nich velkou radost. Nevim jesli je praskle, je to foto z aukra, ale jedno origo vylestene jeste mam. Nema nekdo zbytecne rucky? Kdyztak prosim SZ, dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2011 Díky váženému chronokolegovi se mi podařilo doplnit řadu PS2.1 o chybějící článek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2011 Tak to je paráda,ty pískové tam opravdu chyběly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2011 Díky váženému chronokolegovi se mi podařilo doplnit řadu PS2.1 o chybějící článek Bílý font písma a jsou dokonalé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2011 Bílý font písma a jsou dokonalé I bastlení má své hranice - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se