Přejít na obsah

Prim Sport 2

Doporučené příspěvky

Je to něco, co prostě v téhle řadě chybělo. :smile_anim:

Přemýšlím, že bych si je dodělal a zkompletoval sbírku barevných Sportů. Černé, modré, červené a pískové. Igeny ve čtyřech barvách s černou lunetou, čtyři barvy s bílou a stejné čtyři barvy jako PS II.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přemýšlím, že bych si je dodělal a zkompletoval sbírku barevných Sportů. Černé, modré, červené a pískové. Igeny ve čtyřech barvách s černou lunetou, čtyři barvy s bílou a stejné čtyři barvy jako PS II.

Vítej do rodiny prímově postiženejch primáků(nebo spíš primátů?). :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Díky za přivítání. A to jsem si původně chtěl koupit je něco do kvádra :suicide_anim:

Akorát by to chtělo bílý font písma :smile_anim: . Jsem zvědavý, kdy se objeví na aukru

Já si původně chtěl jen koupit znovu svoje původní PS2 z mládí - které skončily bůhvíkde - z nostalgie. :wallbash:

Upraveno uživatelem Honza.manta
Odkaz ke komentáři

Já si původně chtěl jen koupit znovu svoje původní PS2 z mládí - které skončily bůhvíkde - z nostalgie. :wallbash:

Jsem na tom uplne stejne, taky z nostalgie. Za pul roku jich mam zatim deset v peknem stavu, alespon podle me. A to to nekonci, ale zacina....

Odkaz ke komentáři

Já plánoval lepší auto a nakonec mám doma hromadu hodinek a jezdím pořád v tom stejným šrotu, co se čím dál víc rozpadá :D. Jinak u mě to začalo tím, že po dlouhé době jsem vytáhnul ze šuplíku své staré PS2 a vzal si je do hospody. Kámoš je obdivoval už na učňáku a když je viděl, zmínil se že je sháněl, ale nikde po bazarech je neměly. Když jsem je pak viděl na Aukru, tak jsem mu je tam koupil. Pak jsem si řekl, že bych si mohl koupit druhé jako rezervní. Když jsem si koupil druhé, řekl jsem si, že bych si mohl koupit s jiným ciferníkem a od té doby sbírám Primky. Ikdyž poslední dobou sem trochu odbočil a pustil jsem se do cibulí :rolleyes:. A jedna novinka nakonec dnes jsem byl v Parexu a už nemaj lunety na PS2, nejdřív prej tak za 3 měsíce :crying_anim02:

Upraveno uživatelem kutilprim
Odkaz ke komentáři

Pouzdro moc pěkné, gratuluji. To sklíčko je škráblé nebo jen rýplé?

Dik, jsou to moje prvni cervene, mam z nich velkou radost. Nevim jesli je praskle, je to foto z aukra, ale jedno origo vylestene jeste mam.

Nema nekdo zbytecne rucky? Kdyztak prosim SZ, dekuji

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...