Přejít na obsah

Prim Sport 2

Doporučené příspěvky

Hezké :clap:

Ale koukám, že u renovací PS2.1 je teď populární červená vteřinovka - viz Onney a teď Biggles

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je naprostá designová paráda! :speak_cool:

Nevím jestli je to jenom tou fotkou, ale podle mě to jsou nejhezčí PS2, co jsem kdy viděl. :smile_anim: Ta designová čistota a sladěnost barev ciferniku, pouzdra, lunety a řemenu je naprosto boží. Na mě osobně to působí neuvěřiteně moderním dojmem, takže kdyby toto Elton dnes sériově vyráběl (například v nových řadách současných Sportů), tak by se rozhodně neměl za co stydět.

Komu: Biggles

Smím se zeptat, kdo je autorem designu? Ty sám nebo nějaký démon z Eltonu?

Upraveno uživatelem Petr_P
Odkaz ke komentáři

Děkuju :smile_anim: Červená vteřinovka mne napadla coby oživení bílé varianty Sportů, když jsem nechával renovovat svoje historický "humberta" (viz. str.26 tohohle vlákna) a řemen jsem našel v hodinářství v pasáži Alfa (p.Brož).............a přišel mi natolik úžasně "úchylnej", že jsem ho musel mít. Myslím, že si hodinky s řemenem sedli :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Ahoj, je mi 8 let a jsem sběratel hodinek Prim. Toto jsou moje druhé.

Odkaz ke komentáři

Ahoj, je mi 8 let a jsem sběratel hodinek Prim.

To je mi Tě líto, trpět tak závažnou chorobou v tak útlém věku :D . Jinak klobouk dolů, já jsem v osmi letech lítal s dřevěným mečem po lese a hrál si Robina Hůda, o hodinkách jsem věděl prd a ty už tady vyhrožuješ orlíkama, palec nahoru :) .

Odkaz ke komentáři

Ahoj, je mi 8 let a jsem sběratel hodinek Prim. Toto jsou moje druhé.

a kde jsou ty první?

Odkaz ke komentáři

To je mi Tě líto, trpět tak závažnou chorobou v tak útlém věku :D . Jinak klobouk dolů, já jsem v osmi letech lítal s dřevěným mečem po lese a hrál si Robina Hůda, o hodinkách jsem věděl prd a ty už tady vyhrožuješ orlíkama, palec nahoru :) .

Mi se jen líbí, ale nikdy na ně bohužel nebudu mít. Ve škole taky neznají takové hodinky, smějou se mi, že mám plinky, místo primky.

Odkaz ke komentáři

Mi se jen líbí, ale nikdy na ně bohužel nebudu mít. Ve škole taky neznají takové hodinky, smějou se mi, že mám plinky, místo primky.

Nikdy neříkej nikdy, když se budeš pořádně učit, tak si na ně určitě vyděláš :smile_anim:

Jinak, pánové, berte v potaz, že mu do sbírání ještě nemluví manželka :D

Odkaz ke komentáři

Tak jim ukaž stránky Eltonu a řekni, že sis je tam koupil nové na zakázku, oni se pak přestanou smát... ;) A jak jsi k nim tedy vůbec přišel?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...