Honza.manta Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2011 To je cena tak té lunety, takže skutečně příjemná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biggles Odesláno 29. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2011 zbytek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 29. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2011 Hezké Ale koukám, že u renovací PS2.1 je teď populární červená vteřinovka - viz Onney a teď Biggles Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biggles Odesláno 29. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2011 Nevím jak Onney, ale já už je mám takhle z Eltonu rok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_P Odesláno 29. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2011 (upraveno) To je naprostá designová paráda! Nevím jestli je to jenom tou fotkou, ale podle mě to jsou nejhezčí PS2, co jsem kdy viděl. Ta designová čistota a sladěnost barev ciferniku, pouzdra, lunety a řemenu je naprosto boží. Na mě osobně to působí neuvěřiteně moderním dojmem, takže kdyby toto Elton dnes sériově vyráběl (například v nových řadách současných Sportů), tak by se rozhodně neměl za co stydět. Komu: Biggles Smím se zeptat, kdo je autorem designu? Ty sám nebo nějaký démon z Eltonu? Upraveno 29. prosince 2011 uživatelem Petr_P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biggles Odesláno 2. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2012 Děkuju Červená vteřinovka mne napadla coby oživení bílé varianty Sportů, když jsem nechával renovovat svoje historický "humberta" (viz. str.26 tohohle vlákna) a řemen jsem našel v hodinářství v pasáži Alfa (p.Brož).............a přišel mi natolik úžasně "úchylnej", že jsem ho musel mít. Myslím, že si hodinky s řemenem sedli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam-a380 Odesláno 4. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2012 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ahoj, je mi 8 let a jsem sběratel hodinek Prim. Toto jsou moje druhé. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 4. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2012 Vida jaké pěkné hodinky a já je ještě nemám.... třeba jednou ...... až vyrosteš ......tak si koupíš "nové orlíky" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 4. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam-a380 Odesláno 4. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2012 Mi se strašně líbí Orlíky co jsou na aukru, ale ty mi bohužel nikdo nekoupí.Vida jaké pěkné hodinky a já je ještě nemám.... třeba jednou ...... až vyrosteš ......tak si koupíš "nové orlíky" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 4. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2012 Mi se strašně líbí Orlíky co jsou na aukru, ale ty mi bohužel nikdo nekoupí. Třeba Ti je koupí hodný strejda!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 5. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2012 Ahoj, je mi 8 let a jsem sběratel hodinek Prim. To je mi Tě líto, trpět tak závažnou chorobou v tak útlém věku . Jinak klobouk dolů, já jsem v osmi letech lítal s dřevěným mečem po lese a hrál si Robina Hůda, o hodinkách jsem věděl prd a ty už tady vyhrožuješ orlíkama, palec nahoru . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usadama Odesláno 5. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2012 Ještě trochu OT, píšeš, že jsou tohle tvoje druhé, můžeš se pochlubit, které jsou tvoje první ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal_l Odesláno 5. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2012 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ahoj, je mi 8 let a jsem sběratel hodinek Prim. Toto jsou moje druhé. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. a kde jsou ty první? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam-a380 Odesláno 5. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2012 To je mi Tě líto, trpět tak závažnou chorobou v tak útlém věku . Jinak klobouk dolů, já jsem v osmi letech lítal s dřevěným mečem po lese a hrál si Robina Hůda, o hodinkách jsem věděl prd a ty už tady vyhrožuješ orlíkama, palec nahoru . Mi se jen líbí, ale nikdy na ně bohužel nebudu mít. Ve škole taky neznají takové hodinky, smějou se mi, že mám plinky, místo primky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 5. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2012 Mi se jen líbí, ale nikdy na ně bohužel nebudu mít. Ve škole taky neznají takové hodinky, smějou se mi, že mám plinky, místo primky. Nikdy neříkej nikdy, když se budeš pořádně učit, tak si na ně určitě vyděláš Jinak, pánové, berte v potaz, že mu do sbírání ještě nemluví manželka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam-a380 Odesláno 5. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2012 a kde jsou ty první? tady ty, ale neumím je líp nafotit. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 5. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2012 Mi se jen líbí, ale nikdy na ně bohužel nebudu mít. Ve škole taky neznají takové hodinky, smějou se mi, že mám plinky, místo primky. Tak jim ukaž stránky Eltonu a řekni, že sis je tam koupil nové na zakázku, oni se pak přestanou smát... A jak jsi k nim tedy vůbec přišel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam-a380 Odesláno 5. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2012 Tak jim ukaž stránky Eltonu a řekni, že sis je tam koupil nové na zakázku, oni se pak přestanou smát... A jak jsi k nim tedy vůbec přišel? Dostal jsem je od strejdy na narozeniny, ale ten je větší sběratel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 5. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2012 Dostal jsem je od strejdy na narozeniny, ale ten je větší sběratel. A je strejda sběratel také tady na fóru? (ne, že by mě tedy zajímalo, kdo to je...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se