Biges Odesláno 15. května 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2010 1 řada, 3 sloupec, ty jsem kdysi měl, asi na zákl. škole, ale přetočil jsem je jednou a oprava stála hodně, tak jsem nedostal už nic. skvělé hodinky. Žlutá humberta. Já měl na základce zelená To budeš tak kolem ročníku 80, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 16. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2010 Můj poslední přírůstek: ahoj, ja mam tuto barvu v automatu kal 69. U manualu (viz tve fotky) si nejsem jisty pouzdrem - videl jsem je dvakrat a vzdy byly v takovem plastovem pouzdre, neco jako byvaji kvarcky. jo a kalibr je 64, ze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 16. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2010 (upraveno) ahoj, ja mam tuto barvu v automatu kal 69. U manualu (viz tve fotky) si nejsem jisty pouzdrem - videl jsem je dvakrat a vzdy byly v takovem plastovem pouzdre, neco jako byvaji kvarcky. jo a kalibr je 64, ze? Já si nejsem jistý, ale myslím, že už jsem ten bílý manuál viděl tafy někde na fóru. Kalibr 64 to byl, ale nevratně poškozený(přetržený šroub v základní desce u setrvačky). Tak tam teď je 68čka a až seženu funkční 64ku, tak ji tam vrátím. Když jsme u toho - tu 69ku s bílým(šedým?) cifrem zoufale sháním - ta mi chybí do řady - kdyby jsi se náhodou o nějaké doslechl, tak mi prosím dej vědět. Díky. Edit: překlep Upraveno 16. května 2010 uživatelem Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 23. května 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2010 Jen takové cvaky mobilem. Fotil jsem to pro kámoše, tak to hodím i sem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2010 Jen takové cvaky mobilem. Fotil jsem to pro kámoše, tak to hodím i sem. Tak ty jsou moooc hezké. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 27. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2010 Tak jsem získal PS 2.1 v dobové eltoňácké úpravě na automat - dýnko spájené ze dvou různých a vevnitř kalibr 68 a na něm naroubovaný samonátah: 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 27. května 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2010 Dobré, jen podobně jako v bastlícím vláknu by to chtělo fotku z větší vzdálenosti. A více zaostřenou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 27. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2010 (upraveno) Dobré, jen podobně jako v bastlícím vláknu by to chtělo fotku z větší vzdálenosti. A více zaostřenou Polepším se, tak jestli to jde, tak prosím předešlé fotky smazat. Upraveno 27. května 2010 uživatelem Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 27. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2010 Dobré, jen podobně jako v bastlícím vláknu by to chtělo fotku z větší vzdálenosti. A více zaostřenou Tak pokus o lepší fotky PS 2.1 auto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 27. května 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2010 Jo, jo, ty vypadají o něco přehledněji, dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 30. května 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2010 Foto je starší, ale hodinky stále mám, jde o variantu s exportním číselníkem Humberto - Ancre. Nepříliš obvyklá. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 9. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2010 Takové malé klubko PS zmijí: Krotitelé: Mischa, Biges a já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 10. června 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2010 Další fotka maxi mixu PS2, PS1 a nějakých bastlů. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blahoslav-Renard Odesláno 12. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2010 Přikládám nějaké další fotky výše zmíněných hodinek. Jsou v dobré společnosti, vpravo PS1 Honzy.manty a uprostřed moje PS2. Fakt krásný. Závidím. Nááádhera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 12. června 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2010 Fakt krásný. Závidím. Nááádhera. Netřeba závidět, většina z toho se dá sehnat s kusem štěstí či usilovnějším sledováním Aukra. Zvláště ty Prim Sport 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novic Odesláno 14. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2010 Já jsem taky doma jedny našel.Přikládám foto jako důkaz:-) Mají prasklý sklo, ale po tom co zažili můžu v klidu prohlásit, že jsou nezničitelný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 14. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2010 Další fotka maxi mixu PS2, PS1 a nějakých bastlů. A mého červeného vína. Já jsem taky doma jedny našel.Přikládám foto jako důkaz:-) Mají prasklý sklo, ale po tom co zažili můžu v klidu prohlásit, že jsou nezničitelný. Sklíčko koupíš za pár korun z Parexa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 14. června 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2010 (upraveno) Sklíčko koupíš za pár korun z Parexa. Doporučuju se spíš zeptat nějakého hodináře, třeba už ty sklíčka z Parexa má. Kvůli jednomu dělat objednávku, to je docela silné. Ale kdyby už jo, tak taky přibrat lunetku Upraveno 14. června 2010 uživatelem Biges Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pero55 Odesláno 14. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2010 Já jsem taky doma jedny našel.Přikládám foto jako důkaz:-) Mají prasklý sklo, ale po tom co zažili můžu v klidu prohlásit, že jsou nezničitelný. Chtěl jsem se zeptat odkud je tento pásek orig. asi nebude už ho nějakou dobu scháním a často ho vidím na sportech.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novic Odesláno 15. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2010 Chtěl jsem se zeptat odkud je tento pásek orig. asi nebude už ho nějakou dobu scháním a často ho vidím na sportech.. Pásek je určitě neoriginál. Tenhle si ale nekupuj, je takový plastový, divný na omak. Cena myslím kolem 50 Kč. Originál jsem přebrousil, když jsem boural v 15 na kole. Zůstal držet asi na 2 až 3 milimetrech. Taky sklo není původní, to jsem taky probrousil.. v tom rádiusu byla díra na dvě sirky, ale hodiny pořád šli. Proto tvrdím, že jsou nezničitelný.. Dneska se stavím u hodináře, to by bylo aby neměli v Novém Městě sklo a lunetu na PS2 :-) Zeptám se ti i na pásek, jestli někde neleží v šupleti originál.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se