Přejít na obsah

Prim Sport 2

Doporučené příspěvky

1 řada, 3 sloupec, ty jsem kdysi měl, asi na zákl. škole, ale přetočil jsem je jednou a oprava stála hodně, tak jsem nedostal už nic. skvělé hodinky.

Žlutá humberta. Já měl na základce zelená :) To budeš tak kolem ročníku 80, ne?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ahoj, ja mam tuto barvu v automatu kal 69. U manualu (viz tve fotky) si nejsem jisty pouzdrem - videl jsem je dvakrat a vzdy byly v takovem plastovem pouzdre, neco jako byvaji kvarcky.

jo a kalibr je 64, ze?

Já si nejsem jistý, ale myslím, že už jsem ten bílý manuál viděl tafy někde na fóru.

Kalibr 64 to byl, ale nevratně poškozený(přetržený šroub v základní desce u setrvačky). Tak tam teď je 68čka a až seženu funkční 64ku, tak ji tam vrátím.

Když jsme u toho - tu 69ku s bílým(šedým?) cifrem zoufale sháním - ta mi chybí do řady - kdyby jsi se náhodou o nějaké doslechl, tak mi prosím dej vědět. Díky.

Edit: překlep

Upraveno uživatelem Honza.manta
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Další fotka maxi mixu PS2, PS1 a nějakých bastlů.

post-6998-127615714759.jpg

A mého červeného vína. :wine:

Já jsem taky doma jedny našel.Přikládám foto jako důkaz:-)

Mají prasklý sklo, ale po tom co zažili můžu v klidu prohlásit, že jsou nezničitelný.

Sklíčko koupíš za pár korun z Parexa. :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Sklíčko koupíš za pár korun z Parexa. :smile_anim:

Doporučuju se spíš zeptat nějakého hodináře, třeba už ty sklíčka z Parexa má. Kvůli jednomu dělat objednávku, to je docela silné. Ale kdyby už jo, tak taky přibrat lunetku :)

Upraveno uživatelem Biges
Odkaz ke komentáři

Chtěl jsem se zeptat odkud je tento pásek orig. asi nebude už ho nějakou dobu scháním a často ho vidím na sportech..

Pásek je určitě neoriginál. Tenhle si ale nekupuj, je takový plastový, divný na omak. Cena myslím kolem 50 Kč.

Originál jsem přebrousil, když jsem boural v 15 na kole. Zůstal držet asi na 2 až 3 milimetrech.

Taky sklo není původní, to jsem taky probrousil.. v tom rádiusu byla díra na dvě sirky, ale hodiny pořád šli.

Proto tvrdím, že jsou nezničitelný..

Dneska se stavím u hodináře, to by bylo aby neměli v Novém Městě sklo a lunetu na PS2 :-)

Zeptám se ti i na pásek, jestli někde neleží v šupleti originál..

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...