Přejít na obsah

Prim Sport 2

Doporučené příspěvky

Skládačka jako Brno. Tenhle armovací kroužek tam nepatří - má tam být čistě černý, tenhle se do sportů nikdy nedával, i když je moc hezký. A je tam strojek kal.68.3 a má tam být 68.4. Takže dle mého 100% skládačka.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Mám úplně ty samé sporty a úplně ten samej armovací kroužek, to nemůže být náhoda. Posted Image

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nestihl jsem edit, tak snad nebudou vadit 2 příspěvky za sebou Posted Image Zrovna sem se chystal vyčistit pouzdro, tak sem při té příležitosti zkontroloval i strojek - tiká tam ten samí kal. jak si uvedl ty ( 68.3 ). Řekl bych že se o skládačku nejedná, protože leželi X let ve skříni a mám je po zesnulém dědovy.

Odkaz ke komentáři

Skládačka jako Brno. Tenhle armovací kroužek tam nepatří - má tam být čistě černý, tenhle se do sportů nikdy nedával, i když je moc hezký. A je tam strojek kal.68.3 a má tam být 68.4. Takže dle mého 100% skládačka.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Musim ale uznat, ze s tymto armovacim kruzkom sa mi to paci. Viem, ze to nie je original, ale neposobi to az tak rusivo a konecne sa daju lahko odcitat minuty. :D

Zeby som si nechal prerobit moje Sporty? ....

Odkaz ke komentáři

Pěkné. Pokud ti to foťák nezaostří, musíš fotit z větší vzdálenosti, tak alespoň 50 cm.

Je to foceno mobilem, takže bohužel, z jakékoliv dálky ty fotky budou na nic. Těšim se na ten fotoaparát, abych konečně mohl vyfotit všechny své kousky v maximální kvalitě. :)

Odkaz ke komentáři

Nemůžu tak rychle umřít na chrono nemoc,protože ještě nemám Orlíky a letecké:blowup:

Ja som sa už veľakrát zapovedal, že končím s nakupovaním tých malých tikajúcich blbostí,

ale vždy zase niečo kúpim, aby som tú zbierku blbostí doplnil o blbosť, ktorú ešte nemám.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Zajímalo by mě, která varianta je správně. Nebo se snad dělaly obě? Díky

Odkaz ke komentáři

Jak tak koukám po bazarech, všude mají Prim Sport 2 "Humberto" ale ty PS2 předtím (nevím jak je nazvat, PS2.1?) se moc nevidí.

(a zrovna humberta se mi líbí podstatně míň)

Má někdo přehled, kolik se cca udělalo té první verze PS2, kolik Humbert a kolik následně třeba PS2 "potápek"? Ideálně i kdyby věděl někdo, v jakejch letech se kterej model zhrumba vyráběl.

Odkaz ke komentáři

Tyto jsem zakoupil na aukru, teď jsou po vyčištění a seřízení u hodináře a protože originální pouzdro bylo vylomené u stěžejky tak jsem je přehodil do jiného dobrého pouzdra.

Originální lumi je naprosto perfektní, svítí i v šeru. Luneta zatím Parexo, už mám objednanou jednu originál navíc k jiné renovaci. Ta luneta je na pouzdře skoro měsíc a žádné opotřebení není vidět při obden nošení a mytí rukou jak solvinou tak i mýdlem, ale je zatím volnější.

Odkaz ke komentáři

Tyto jsem zakoupil na aukru, teď jsou po vyčištění a seřízení u hodináře a protože originální pouzdro bylo vylomené u stěžejky tak jsem je přehodil do jiného dobrého pouzdra.

Originální lumi je naprosto perfektní, svítí i v šeru. Luneta zatím Parexo, už mám objednanou jednu originál navíc k jiné renovaci. Ta luneta je na pouzdře skoro měsíc a žádné opotřebení není vidět při obden nošení a mytí rukou jak solvinou tak i mýdlem, ale je zatím volnější.

Co to máš za řemínek? Vypadá dost dobře.

Odkaz ke komentáři

Co to máš za řemínek? Vypadá dost dobře.

Odkaz ke komentáři

..Originální lumi je naprosto perfektní, svítí i v šeru...

Trochu mi tu něco nehraje. Pokud je ta lumi originální (asi tritiová jako v PS1), tak rozhodně nemůže být perfektní (je stará cca 30+ let). :sad01_anim:

S čím tu perfektnost srovnáváš (nějaké moderní hodinky)?

Čím to bylo nasvíceno (Slunce, nějaké svítidlo,..)?

Jak dlouho a jak kvalitně to v noci vydrží svítit?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...