odjinud Odesláno 27. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2012 Na tom prvním vidím teda pořád zeleno-šedé (myšleno indexy).... to nějak změnilo barvu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 27. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2012 Tak to asi tvůj počítač blbě komunikuje s mým foťákem. V reálu a i v mém kompu jsou indexy lehounce do oranžova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mila_T Odesláno 27. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2012 Tak to asi tvůj počítač blbě komunikuje s mým foťákem. V reálu a i v mém kompu jsou indexy lehounce do oranžova. Já je teké vidím spíš do zeleno-šediva než do světle oranžové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 27. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2012 Já je vidím lehce žlutě. Za to nemůžou oči, ale mozek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas M. Odesláno 28. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2012 Nenašel jsem přesné info o velikosti fotek. Tak jsem je odhadem zmenšil, snad to bude stačit. Na fotkách jsou hodinky, které sousedi nechali položené v ulici na plotě. Měl jsem je jako malej, docela mě to potěšilo a vzal si je. Až na zelený ručky se mi docela líbí. Když pominu poškrábané zadní víko, tak největší "ťukanec" na pouzdře mají v levém spodním rohu jak je je osička. S tím už by asi nic nešlo udělat.Velmi se předchází. Odhadem hodinu za noc. Na stránkách výrobce jsem našel info o renovaci. Nemá tam ale ani žádné orienteční ceny. Předpokládám, že to bude hodně drahý. Úplně by mi stačilo, kdyby se přecházely jen nějak rozumně. Koukal sem na aukro a vzhledem k cenám za kolik se tam nabízí si říkám, jestli se vyplatí s nimi něco vůbec dělat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 28. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2012 Hodinky mají s největší pravděpodobností slepený vlásek, jinak vypadají celkem dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 28. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2012 Koukám, ze je lehounce prasklé sklíčko, ale to by nemělo vodotěsnosti vadit. Jinak slušný stav. To dýnko jde preleštit. A buď slepený nebo zmagnetizovaný vlásek je jednoduchá oprava. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas M. Odesláno 28. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2012 Děkuji za odpovědi.Měl by umět se na to podívat a opravit každý měnitel baterek? A nebo už je to složitější zásah a potřebuje to nějaký speciální servis? A kolik by to mohlo orientačně stát? Nemám vůbec představu jaké jsou ceny.Koukal jsem na sklíčko a nevypadá prasklé. Je to spíš jen šrám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 28. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2012 U nás chtějí hodináři 350-500 + za náhradní díly (ale to jsou korunové položky většinou) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 28. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2012 V tom případě i sklíčko přeleštíš. A oprava - řádově stovky - spíš tak dvě až tři. A umí to každý slušnější hodinář. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 28. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2012 Skoč s nima za panem hodinářem Frýdlem na Florenc a ten Ti je dá do pucu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas M. Odesláno 28. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2012 Skoč s nima za panem hodinářem Frýdlem na Florenc a ten Ti je dá do pucu. Tam jsem jednou byl. Koupil jsem tu od jednoho člena nové levné Seiko automaty, které nebyly asi určeny pro náš trh. Jenže šly nějak špatně. Naštěstí měly nějakou mezinárodní záruku, kterou v Koscomu uznali. Tak je bezplatně opravil, když mu přišla součástka (nějaká kotva tuším). Vysvětloval mi, že to nemají rádi, protože takové opravy pak sponzorují. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 28. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2012 Nebo zkus paní hodinářku ve Vyšehradské ulici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 29. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2012 Tak já dostal od kolegy tyto Humberta. Ani nechtěl vínko. Pouzdro je nesetřené. Sklíčko neprasklé. Luneta neotřená původní. Řemínek jsem přehodil za ten na fotkách ... kolega tam měl takový ten "Casio" plastový který se dával ihned po prasknutí původního. Dostal je v roce 1989 k narozeninám. Prostě jsou bezva ... (jo a 68.4) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 29. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2012 Gratulace,ty jsou ve velmi pěkném původním stavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 29. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2012 Gratulace,ty jsou ve velmi pěkném původním stavu. Díky. Otestoval jsem je na mesh tahu ... zůstanou na gumě, ale není to špatné ... tak jen pro zajímavost Prim Sport 2 na mesh tahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2012 Prim sport 2 modré s modrým armovákem A řemínek s kovovou sponou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2012 Prim sport 2 modré s modrým armovákem A řemínek s kovovou sponou Já myslel, že modré mají armovací kroužek bílý. A jedny takové mám. To je mám jako vyhodit ? Já žádné s modrým ještě ani neviděl !!! Co mi to děláš !!! Ještě včera jsem s nima byl spokojen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2012 Já je taky potkal prvně.a doteď o nich ani neslyšel, ale na nějakou předělávku to nevypadá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2012 Vypadají fakt zajímavě. Není to nějaká lidová tvořivost ? Měl jsi ho venku ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se