Přejít na obsah

Prim Sport 2

Doporučené příspěvky

Nenašel jsem přesné info o velikosti fotek. Tak jsem je odhadem zmenšil, snad to bude stačit.

Na fotkách jsou hodinky, které sousedi nechali položené v ulici na plotě. Měl jsem je jako malej, docela mě to potěšilo a vzal si je. Až na zelený ručky se mi docela líbí.

Když pominu poškrábané zadní víko, tak největší "ťukanec" na pouzdře mají v levém spodním rohu jak je je osička. S tím už by asi nic nešlo udělat.

Velmi se předchází. Odhadem hodinu za noc.

Na stránkách výrobce jsem našel info o renovaci. Nemá tam ale ani žádné orienteční ceny. Předpokládám, že to bude hodně drahý. Úplně by mi stačilo, kdyby se přecházely jen nějak rozumně.

Koukal sem na aukro a vzhledem k cenám za kolik se tam nabízí si říkám, jestli se vyplatí s nimi něco vůbec dělat.

post-11678-093483500 1346170772.jpg

post-11678-070480100 1346170797.jpg

post-11678-028167300 1346170810.jpg

post-11678-064229400 1346170846.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Děkuji za odpovědi.

Měl by umět se na to podívat a opravit každý měnitel baterek? A nebo už je to složitější zásah a potřebuje to nějaký speciální servis? A kolik by to mohlo orientačně stát? Nemám vůbec představu jaké jsou ceny.

Koukal jsem na sklíčko a nevypadá prasklé. Je to spíš jen šrám.

Odkaz ke komentáři

Skoč s nima za panem hodinářem Frýdlem na Florenc a ten Ti je dá do pucu.

Tam jsem jednou byl. Koupil jsem tu od jednoho člena nové levné Seiko automaty, které nebyly asi určeny pro náš trh. Jenže šly nějak špatně. Naštěstí měly nějakou mezinárodní záruku, kterou v Koscomu uznali. Tak je bezplatně opravil, když mu přišla součástka (nějaká kotva tuším). Vysvětloval mi, že to nemají rádi, protože takové opravy pak sponzorují.

Odkaz ke komentáři

Tak já dostal od kolegy tyto Humberta. Ani nechtěl vínko. Pouzdro je nesetřené. Sklíčko neprasklé. Luneta neotřená původní. Řemínek jsem přehodil za ten na fotkách ... kolega tam měl takový ten "Casio" plastový který se dával ihned po prasknutí původního. Dostal je v roce 1989 k narozeninám. Prostě jsou bezva ... :smile_anim: (jo a 68.4)

post-11168-095296100 1346260157.jpg

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Prim sport 2 modré s modrým armovákem

post-5320-093993700 1353087829.jpg

A řemínek s kovovou sponou

post-5320-056855600 1353087835.jpg

:whistle:

Já myslel, že modré mají armovací kroužek bílý. A jedny takové mám. To je mám jako vyhodit ? Já žádné s modrým ještě ani neviděl !!! Co mi to děláš !!! Ještě včera jsem s nima byl spokojen. :suicide_anim:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...