Honza.manta Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2012 Vypadá naprosto správně a vyndat samozřejmě nejde - je tam zalisovanej i se sklíčkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2012 Prim sport 2 modré s modrým armovákem A řemínek s kovovou sponou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2012 tak za prve, pekny reminek co se tyce armovaku, ja bych rekl, ze to je s jinych hodinek - taky soudek, ovsem bez lunety Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2012 Já nevím, ale je skutečně takový modrošedý, ne klasický šedý jako u soudků. Ještě jsem ho neviděl na žádných hodinkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2012 Já nevím, ale je skutečně takový modrošedý, ne klasický šedý jako u soudků. Ještě jsem ho neviděl na žádných hodinkách.No, armovák mi tam moc nesedí, ale neřeším ho, třeba soudruzi jinak namíchali barvy-když to dokázali u cifrů, u armováků to asi nemohlo být jinak. Víc mi ale leze na nervovou soustavu ta originální luneta-kam na ně, Ty lumpe, chodíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2012 Voják se stará, voják má ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2012 Já nevím, ale je skutečně takový modrošedý, ne klasický šedý jako u soudků. Ještě jsem ho neviděl na žádných hodinkách. No, armovák mi tam moc nesedí, ale neřeším ho, třeba soudruzi jinak namíchali barvy-když to dokázali u cifrů, u armováků to asi nemohlo být jinak. Víc mi ale leze na nervovou soustavu ta originální luneta-kam na ně, Ty lumpe, chodíš? Pěkná modifikace armováku. Nevím jak nazvat tyto hodinky. Nejsou to ani sporty, ani soudek. Mimo to, že pouzdro nemá rantlík na lunetku, tak má pouzdro několik desetin milimetru vybrání na zapuštění korunky. Na fotce vypadá armovák do černa, ale ve skutečnosti je spíš tmavě modrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2012 Tohle jsou klasické soudky a armovák je šedý - taky je tu někde mám, ten můj mi přijde víc do modra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2012 Honzo, to jsi mi neměl dělat. Nové vlákno kvůli svojí blbosti zakládat nebudu. Tak si dovolím OT. Z leva na fotce je soudek, u prostřed je soudek a na pravo taky soudek. Nebo je to jinak.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2012 Voják se stará, voják má ... Teda, takhle krkat kamarády.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
padza1 Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2012 Bohužel jsem nenašel lepší fotku. Fotka od někoho zde z fóra(omlouvám se, ale nevím od koho, mám ji v PC už delší dobu). Druhá řada od spodu vlevo :-) Na aukru jsem je párkrát viděl. Nebo je to nějaká lidová tvořivost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2012 Honzo, to jsi mi neměl dělat. Nové vlákno kvůli svojí blbosti zakládat nebudu. Tak si dovolím OT. Z leva na fotce je soudek, u prostřed je soudek a na pravo taky soudek. Nebo je to jinak..Ty levé soudek nejsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2012 Honzo, to jsi mi neměl dělat. Nové vlákno kvůli svojí blbosti zakládat nebudu. Tak si dovolím OT. Z leva na fotce je soudek, u prostřed je soudek a na pravo taky soudek. Nebo je to jinak..Ty levé soudek nejsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2012 Bohužel jsem nenašel lepší fotku. Fotka od někoho zde z fóra(omlouvám se, ale nevím od koho, mám ji v PC už delší dobu). Druhá řada od spodu vlevo :-) Na aukru jsem je párkrát viděl. Nebo je to nějaká lidová tvořivost? To je horor, 54 soudků. Ty levé soudek nejsou. Dík, trochu se mi ulevilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2012 Dík, trochu se mi ulevilo. To mně se ulevilo hodně. Musel bych přestěhovat půlku krabice televizí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2012 Já bych di tipnul, že fotka bude člena Kupa54. Až budu u kompu, tak se podívám lépe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2012 Bohužel jsem nenašel lepší fotku. Fotka od někoho zde z fóra(omlouvám se, ale nevím od koho, mám ji v PC už delší dobu). Druhá řada od spodu vlevo :-) Na aukru jsem je párkrát viděl. Nebo je to nějaká lidová tvořivost?Tak jsem si to prohlédl a je možné, že armovák je z těch soudků - já je ještě nezaregistroval. Nicméně v těch sportech vypadá suprově. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
padza1 Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2012 Tak jsem si to prohlédl a je možné, že armovák je z těch soudků - já je ještě nezaregistroval. Nicméně v těch sportech vypadá suprově. O tom žádná taky se mi to líbí. Možná by nemusela vypadat špatně i ta oranžová varianta armováku k černým PSII s oranžovými indexy? Ale to je spíše už do sekce bastlení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraThon Odesláno 18. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2012 Včera dorazily... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se