Přejít na obsah

Prim Sport 2

Doporučené příspěvky

Já nevím, ale je skutečně takový modrošedý, ne klasický šedý jako u soudků. Ještě jsem ho neviděl na žádných hodinkách.

No, armovák mi tam moc nesedí, ale neřeším ho, třeba soudruzi jinak namíchali barvy-když to dokázali u cifrů, u armováků to asi nemohlo být jinak. Víc mi ale leze na nervovou soustavu ta originální luneta-kam na ně, Ty lumpe, chodíš?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já nevím, ale je skutečně takový modrošedý, ne klasický šedý jako u soudků. Ještě jsem ho neviděl na žádných hodinkách.

No, armovák mi tam moc nesedí, ale neřeším ho, třeba soudruzi jinak namíchali barvy-když to dokázali u cifrů, u armováků to asi nemohlo být jinak. Víc mi ale leze na nervovou soustavu ta originální luneta-kam na ně, Ty lumpe, chodíš?

Pěkná modifikace armováku.

Nevím jak nazvat tyto hodinky. Nejsou to ani sporty, ani soudek. Mimo to, že pouzdro nemá rantlík na lunetku, tak má pouzdro několik desetin milimetru vybrání na zapuštění korunky. Na fotce vypadá armovák do černa, ale ve skutečnosti je spíš tmavě modrý.

post-17158-035475600 1353139349.jpg

post-17158-057954300 1353139358.jpg

Odkaz ke komentáři

Bohužel jsem nenašel lepší fotku. Fotka od někoho zde z fóra(omlouvám se, ale nevím od koho, mám ji v PC už delší dobu). Druhá řada od spodu vlevo :-) Na aukru jsem je párkrát viděl. Nebo je to nějaká lidová tvořivost?

To je horor, 54 soudků. :crying_anim02:

Ty levé soudek nejsou.

Dík, trochu se mi ulevilo. :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Bohužel jsem nenašel lepší fotku. Fotka od někoho zde z fóra(omlouvám se, ale nevím od koho, mám ji v PC už delší dobu). Druhá řada od spodu vlevo :-) Na aukru jsem je párkrát viděl. Nebo je to nějaká lidová tvořivost?

Tak jsem si to prohlédl a je možné, že armovák je z těch soudků - já je ještě nezaregistroval. Nicméně v těch sportech vypadá suprově. :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Tak jsem si to prohlédl a je možné, že armovák je z těch soudků - já je ještě nezaregistroval. Nicméně v těch sportech vypadá suprově. :smile_anim:

O tom žádná :) taky se mi to líbí. Možná by nemusela vypadat špatně i ta oranžová varianta armováku k černým PSII s oranžovými indexy? Ale to je spíše už do sekce bastlení.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...