Honza.manta Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2013 Tak holt nic no, tak já si to teda taky poskládám z vlastních zdrojů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2013 (upraveno) No a jak řekli, tak ... Edit: překlep Upraveno 1. března 2013 uživatelem Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 1. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2013 No a jak řekli, tak ... Edit: překlep hergot to je peknej cifernik:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 1. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2013 Pánové, ten ciferník je snad nejhezčí na Sport2. Takový tak sehnat....???!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 1. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2013 Řekl bych, že nejlevnější varianta je objednání nového v Eltonu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 1. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2013 Řekl bych, že nejlevnější varianta je objednání nového v Eltonu... No jo, novovýroba. To máš pravdu, to by bylo nejjednodušší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 1. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2013 Taky bych se připojil ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 1. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2013 Taky bych se připojil ... V pondělí mám něco domluveno se sl. Krskovou, zeptám se, dám vědět do SZ. Kdo se neptá, ví velké kulové... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2013 Taková sportovní odpolední skupinka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 3. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2013 V pondělí mám něco domluveno se sl. Krskovou, zeptám se, dám vědět do SZ. Kdo se neptá, ví velké kulové... Zájemců by bylo více!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 3. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2013 Nevíte, na kolik teď přijde samotné nerezové pouzdro? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 3. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2013 3300 Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 3. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2013 3300 Kč jako na PS2? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 3. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2013 (upraveno) jako na PS2? ne jako, doopravdy :-)A za pruhled na PSII je 1300 navíc Upraveno 3. března 2013 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 3. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2013 ne jako, doopravdy :-)A za pruhled na PSII je 1300 navíc Herdek filek,čekal jsem tak dvojku,ale předpokládám a tuším,že máš aktualní info.Nechce se mi to teď hledat,jakej je cenovej rozdíl mezi nerez pouzdrem na PS1 a PS2,prosím?Předem díky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 3. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2013 Dvojku stálo vloni v květnu.PSI stojí 5300 s plným dýnkem a 7200 s průhledem na mašinkuCeny jsou za komplet pouzdro včetně plastové lunety, sklíčka, armováku a korunky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 3. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2013 Dvojku stálo vloni v květnu.PSI stojí 5300 s plným dýnkem a 7200 s průhledem na mašinkuCeny jsou za komplet pouzdro včetně plastové lunety, sklíčka, armováku a korunky ..tak to jsem byl s odhadem hodně mimo,to celkem podržili.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 3. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2013 Dík, Davide. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 3. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2013 Zájemců by bylo více!!! Až zjistím víc, dám vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kudrnac Odesláno 4. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2013 Prosím zkušenější, zda dokáží odhadnout, zda je ciferník origo nebo Parexo. Dneska mi dosly tyto sporty, ale ten ciferník se mi zdá nějak tmavy. Při bližším ohledání se v tom někdo vrtal. Nejen, že není originální armovák a pouzdro by mělo být takové to broušené (coz jsem si všiml už předem), ale ještě je pohnuto s rafičkama, takze to někdo skládal. Předpokládal jsem, že když jsou v takovém stavu, že si alespon pohraju s lumi a lehce se v nich povrtam, možná upravím pouzdro atd... ale že bude cifr origo a strojek OK. Navíc jako bonus je stržené pérko. Zkrátka aukro už nikdy, z toho jsem vyléčeny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se