Přejít na obsah

Prim Sport 2

Doporučené příspěvky

Kousek z mé sbírky,foto je slabší.

Velmi hezké, možná zkus pořídit ostřejší fotku.

Provětráváš je občas? Ty druhé zprava mají myslím pouzdro vhodné i pro instalaci automatu, možná by stálo za to zvážit do nich dát třeba letecký ciferník s kalibrem 96? Tak to mám já.

Upraveno uživatelem Biges
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Velmi hezké, možná zkus pořídit ostřejší fotku.

Provětráváš je občas? Ty druhé zprava mají myslím pouzdro vhodné i pro instalaci automatu, možná by stálo za to zvážit do nich dát třeba letecký ciferník s kalibrem 96? Tak to mám já.

Sem tam některé nosím,o těch automatech taky uvažuju,96 kalibr už mám,na fotky mám domluveného kolegu z pořádným fotákem pak tu dám celou sbírku,jinak tě zdravím rád čtu tvé příspěvky :smile_anim:
Odkaz ke komentáři

Sem tam některé nosím,o těch automatech taky uvažuju,96 kalibr už mám,na fotky mám domluveného kolegu z pořádným fotákem pak tu dám celou sbírku,jinak tě zdravím rád čtu tvé příspěvky :smile_anim:

Díky, oceňujeme každého dalšího nadšence :) Jinak zkus možná zapnout blesk nebo vyfotit hodinky venku, i tím tvým L16 by to mělo jít. Jinak tady jsou fotky automatů.

post-6998-127741108076.jpg

post-6998-127741109682.jpg

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Díky, oceňujeme každého dalšího nadšence :) Jinak zkus možná zapnout blesk nebo vyfotit hodinky venku, i tím tvým L16 by to mělo jít. Jinak tady jsou fotky automatů.

post-6998-127741108076.jpg

post-6998-127741109682.jpg

Vyfotím je jak radíš ale všiml jsem si že budu ještě potřebovat dýnko na automaty,u mých je ploché ne vypouklé :smile_anim:

Díky za uznání, ale takových je víc a minimálně jsi vynechal Mischu, to je odborník na slovo vzatý. :smile_anim:

To je fakt na Mischu jsem zapomněl :rolleyes:
Odkaz ke komentáři

Vyfotím je jak radíš ale všiml jsem si že budu ještě potřebovat dýnko na automaty,u mých je ploché ne vypouklé :smile_anim:

To je fakt na Mischu jsem zapomněl :rolleyes:

Taky budeš potřebovat jiný rámeček strojku - automat má o kousek větší průměr(kal.68 - 25,0mm a kal.96 i 69 - 25,6mm). Jedině by jsi musel najít PS2 s kalibrem 64 - dělaly se taky - kal.64 má taky 25,6mm.

Odkaz ke komentáři

Jo, je to složenina. Tyhle bílé ručky s fluorescenční výplní vidím v poslední době čím díl častěji, jeden hodinář mi je taky dal na hodinky. Že by nějaké staré zásoby? Nebo Parexo? Možná obojí.

Jinak ciferník vypadá zajímavě, ještě jsem takový neviděl.

Myslím, že jsem vyřešil záhadu bílých ruček na PS2. Úplně ty samé se dávaly do autohodin a palubních hodin PRIM. Tak asi někde nějaké vylezly.

Odkaz ke komentáři

Myslím, že jsem vyřešil záhadu bílých ruček na PS2. Úplně ty samé se dávaly do autohodin a palubních hodin PRIM. Tak asi někde nějaké vylezly.

Dobrá práce. Jinak také mám ty bílé na jedněch hodinkách, ale dobělil jsem si k nim i sekundovku, aby to ladilo :)
Odkaz ke komentáři

Dneska se konečně vrátili z opravy. Sklo, luneta, výměna pérka+čištěné a seřízení 358 Kč.

Tak jsem je dneska zrovna provětral. Vracím se domu a na schodech potkám souseda. Mrknu mu na ruku a nich sporty II automaty s fialovým ciferníkem.

Moc hezký je má:-)

post-3962-1278095583,1.jpg

post-3962-1278095596,66.jpg

post-3962-1278095619,67.jpg

Odkaz ke komentáři

Dnes jsem byl v jednom obchodě v Praze kupovat nějaké řemeny. Na rukou jsem měl svoje Humberta. Když je viděl prodavač, tak sám od sebe řekl, že má spoustu(!?) dílů - ručky, ciferníky, sklíčka... I na Igeny. Na můj dotaz na pouzdra se začal zuřivě smát a pak řekl, že něco by tam bylo, ale "olezlé jak jetel". Takže nějaké ty zásoby stále ještě jsou. Před třemi týdny jsem si nechával v jiném kšeftě seřídit a vyčistit Televize a hodinář mi sám od sebe nabídl nové sklíčko, že prý má poslední.

Odkaz ke komentáři

Dneska se konečně vrátili z opravy. Sklo, luneta, výměna pérka+čištěné a seřízení 358 Kč.

Tak jsem je dneska zrovna provětral. Vracím se domu a na schodech potkám souseda. Mrknu mu na ruku a nich sporty II automaty s fialovým ciferníkem.

Moc hezký je má:-)

Velmi hezké!

Myslíš, že by's získal nějaké zaostřenější fotky těch fialových PS2 automatů? :)

Upraveno uživatelem Biges
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...