Kalifx Odesláno 16. března 2010 Nahlásit Odesláno 16. března 2010 Jakej je vlastně rozdíl mezi modelem PAM0001 a PAM111?
Kalifx Odesláno 16. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 16. března 2010 Cifernik, dynko. Ciferník? V čem? Zdá se mně stejnej...
Kalifx Odesláno 16. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 16. března 2010 Vůbec mám v těch označeních hokej... ještě byl i model 001, právě předchůdce 111, jak tady píše Cyber.
sibirnaya Odesláno 16. března 2010 Nahlásit Odesláno 16. března 2010 ja si koupil 000 i 005 abych se zacal trochu orientovat, 001 sem nikdy nevidel, 111 mas vlastne ty moje, ale stejne, kdo se v tech cislech ma vyznat
OldaA Odesláno 16. března 2010 Nahlásit Odesláno 16. března 2010 001 maji podobny cifernik jako 000 nebo 005, jen nemaji logo, rozdil je je v tom jak jsou provedene indexy. Myslim ze 000, 001 a 005 maji jen vylisovane indexy, naplnene luminenscencni barvou, 111 maji sendvic, tedy desku s barvou, na ktere je deska ve ktere jsou vyrezane indexy.
spiderer Odesláno 16. března 2010 Nahlásit Odesláno 16. března 2010 Rekl bych ze OldaA to vystihnul, ma to cifernik jako 005 bez loga, dynko by melo byt plne jako u 005, ale s postupem casu se mohly tyhle veci menit, stejne jako 112 drive nemely sendvic a nyni ho maji.. Na webu + fotky: http://www.watchuwant.com/watches/panerai-...stainless-steel
Kalifx Odesláno 16. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 16. března 2010 No mě právě zmátla poslední fotka z prvního příspěvku zdejšího člena, kde to vypadá, jako by měly sendvič... Ale to je asi jen to zahloubení.
spiderer Odesláno 16. března 2010 Nahlásit Odesláno 16. března 2010 No mě právě zmátla poslední fotka z prvního příspěvku zdejšího člena, kde to vypadá, jako by měly sendvič... Ale to je asi jen to zahloubení. Fakt je ten ze na ty posledni fotce je to takovy rozporuplny, ale muzes standovi napsat a on ti da jasnou odpoved, kazdopadne muze to delat i uhel pohledu + svetlo, protoze ty lehce vyrizly indexy a naplneni barvou jako to maji i 000 + 005 dokazou za urcitych podminek celkem zdatne sendvic zastupovat.. osobne si myslim, ze na tech fotkach od standa sendvic neni. Tim padem to tedy vypada ze 001 byly 005 bez loga jestli tomu spravne rozumim.. nebo je mozna 005 nahradily protoze nyni uz v nabidce 001 nejsou.
OldaA Odesláno 16. března 2010 Nahlásit Odesláno 16. března 2010 Je to zahloubeni, na posledni fotce z toho linku je patrne ze indexy maji zaoblene kraje, sendvicovy cifernik je ma ostre.
spiderer Odesláno 16. března 2010 Nahlásit Odesláno 16. března 2010 Je to zahloubeni, na posledni fotce z toho linku je patrne ze indexy maji zaoblene kraje, sendvicovy cifernik je ma ostre. Ony se i sendvice od sebe trosku cas od casu lisily a nektere serie mely okraje vybrani rovne a nektere trosku zaoblene dovnitr, coz bylo videt predevsim u kulatych cisel 6 a 9 - tento rozdil byl i napric jednou modelovou radou, videl jsem to u ruznych serii PAM112.. Ale je to takovy spis tezce postrehnutelny detail u ktereho je asi potreba mit u sebe oboje hodinky jinak to clovek nepozna..
Návštěvník SukHoi Odesláno 16. března 2010 Nahlásit Odesláno 16. března 2010 sice je to OT, ale takhle to fungovalo s tritiem
stando Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Odesláno 17. března 2010 Je to zahloubeni, na posledni fotce z toho linku je patrne ze indexy maji zaoblene kraje, sendvicovy cifernik je ma ostre. Uplny suhlas s OldouA. Ono ten cifernik vyzeral skoro ako sendvic,len mal priestor v indexe vyliaty Luminovou. Vyzeralo to velmi zaujmavo
Kalifx Odesláno 23. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 23. března 2010 (upraveno) Kucí, co říkáte na tento model? Respektive jaký jsou obecně vaše názory na bílou řadu Paneriek? Uvažuju, že bych koupil tyhle Base na střídačku k černejm. Respektive nevíte kolik stojej v Carollinu? Jsou to zatím fakt jenom takový úvahy. Upraveno 23. března 2010 uživatelem Kalifx
Návštěvník SukHoi Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Odesláno 23. března 2010 (upraveno) Kucí, co říkáte na tento model? Respektive jaký jsou obecně vaše názory na bílou řadu Paneriek? Uvažuju, že bych koupil tyhle Base na střídačku k černejm. Respektive nevíte kolik stojej v Carollinu? Jsou to zatím fakt jenom takový úvahy. http://forum.chronomag.cz/index.php?s=&...st&p=402642 Upraveno 23. března 2010 uživatelem SukHoi
KFL Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Odesláno 23. března 2010 Kucí, co říkáte na tento model? Respektive jaký jsou obecně vaše názory na bílou řadu Paneriek? Uvažuju, že bych koupil tyhle Base na střídačku k černejm. Respektive nevíte kolik stojej v Carollinu? Jsou to zatím fakt jenom takový úvahy. Tyhle přesně (jestli jsou to ty 40 mm) chci koupit manželce .
Návštěvník Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Odesláno 23. března 2010 (upraveno) na www.watch.de jsou za 3000 evropskej https://www.watch.de/produkt_panerai-lumino...0000001268.html Mně se hodně líbí, jen nevím, jestli bych pořizoval, když už jedny OP mám. Základní řadu OP máš odškrnutou, tak bych se rozhlídl po jiných casual hodinkách v bílým... viz. např. Milisákovy homoklády vod Zenithu ( BTW pokud Zenith končí s řadou Defy, máš pak šanci na relativně slušnou prodejnost). Bílé OP budou mít blbou likviditu. Řešil jsem podobný problém 000 a 210 od Sibirnayi, ale nakonec jsem se na to vykašlal a nechal to být. Prostě dvoje v historizující řadě je výraz magořiny, zhýralosti, absolutního fandovství, upnutí se na design.... vyber si dle libosti edit:vymazání obrázku Upraveno 23. března 2010 uživatelem Roman I.
Kalifx Odesláno 23. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 23. března 2010 http://forum.chronomag.cz/index.php?s=&...st&p=402642 No právě já tyhle fotky viděl a ty mě posunuly spíš k "ano" stran nákupu. Akorát jsem si říkal, že s ohledem na absenci sendviče (pokud se nepletu) u všech bílejch modelů, bych šel do nejjednoduššího a tím pádem nejlevnějšího modelu. Bílý modely mají nějakej historickej základ nebo je to až novodobá aktivita soudobé Panerai?
Návštěvník SukHoi Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Odesláno 23. března 2010 No právě já tyhle fotky viděl a ty mě posunuly spíš k "ano" stran nákupu. Akorát jsem si říkal, že s ohledem na absenci sendviče (pokud se nepletu) u všech bílejch modelů, bych šel do nejjednoduššího a tím pádem nejlevnějšího modelu. Bílý modely mají nějakej historickej základ nebo je to až novodobá aktivita soudobé Panerai? historii v tom nehledej - jinak existují i žluté,nebo oranžové, teď nevím
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se