Kajot007 Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2010 Dobrý den,neznáte někoho na opravu starožitných zlatých hodinek IWC,kapesních, ve VČ? jedná se o opravu nátahu. Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2010 A které z nich mají ten špatný nátah: http://www.aukro.cz/show_user_auctions.php?uid=10361799 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2010 (upraveno) No nazdar první příspěvek a tohle co na to moderátoři? Upraveno 17. března 2010 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2010 (upraveno) nic Upraveno 17. března 2010 uživatelem lolohh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajot007 Odesláno 18. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2010 A které z nich mají ten špatný nátah: http://www.aukro.cz/show_user_auctions.php?uid=10361799 Ani jedny............. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 18. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2010 U několika kapesních hodinek (včetně bicích) v nabídce na aukru máte uvedeno: "Seřízené a vyčištěné hodinářem" a nemáte nikoho, kdo by vám opravil nátah? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Odesláno 19. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2010 U několika kapesních hodinek (včetně bicích) v nabídce na aukru máte uvedeno: "Seřízené a vyčištěné hodinářem" a nemáte nikoho, kdo by vám opravil nátah?Tam je velkej rozdíl, čistí a seřizuje i můj hodinář a dělá to za 3 stovky, ale pokud je potřeba sehnat nebo spíš vyrobit nějakej díl, tak je v koncích, to už chce Hodináře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajot007 Odesláno 19. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2010 Tam je velkej rozdíl, čistí a seřizuje i můj hodinář a dělá to za 3 stovky, ale pokud je potřeba sehnat nebo spíš vyrobit nějakej díl, tak je v koncích, to už chce Hodináře. mám hodinky i s nátahem,jen jsem je při manipulaci /asi/ poškodil tím,že jsem je chtěl natáhnout a vysunul jsem korunku na nátah. To bych potřeboval opravit. Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Gaga Odesláno 25. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2010 (upraveno) mám hodinky i s nátahem,jen jsem je při manipulaci /asi/ poškodil tím,že jsem je chtěl natáhnout a vysunul jsem korunku na nátah. To bych potřeboval opravit. Děkuji Přivez to ke mě do Prahy, rád Ti to za 2 minutky opravím... (někdo s tím kšeftuje, ale neví o vnitřku hodinek nic... Kolik to asi tak vynáší?...) Upraveno 25. března 2010 uživatelem Dr.Gaga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se