grand Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Odesláno 15. února 2012 ako hovoril stary Rousseau /ZanZak/, kym sme ich nenaucili citat, boli to anjelske stvorenia.. edit: som prave v Emiratoch, tak sa to tu na mna lepi, no... Výstižné A to ešte len bude peklo, keď začnú chodiť sem. Napríklad, sestra nosí Seiko SNDY35P1: http://www.thewatchshack.com/seiko-lady-chronograph-7t92-analog-fashion-watch-sndy35p1.html Je len otázkou času, kedy nasadí na ruku niečo poriadne.
Chumpus Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Odesláno 15. února 2012 instant, grand: Jojo, od té doby co si ta moje začala sama vyhledávat hodinky a informace o nich, tak musím být trochu obezřetnější Ale věřím(doufám), že první nákup to zamázne na delší dobu. Do Paříže jezdím docela často (prodejna Seiko je mimochodem ve stejné ulici jako České centrum), ale stejně bych třeba za SBGH001 zaplatil radši 5900 eur v Praze než 6300 v Paříži... Je mi jasné, že ani jedna z těch cen není konečná - počítám, že v Praze bych musel přes dealera a ten by mi udělal konkrétní návrh, je to tak? Ale říkáte, že v USA je to lepší? Máte nějaké tipy na obchod v NY? Ujme se toho přímo Altro, alespoň to tak dělá u jiných věcí. Přímo v NY oficiální AD není, akorát vedle v Jersey. Hodně referencí na internetu má AZfinetime, komunikují rychle. Seznam máš tady.
bassman Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Odesláno 15. února 2012 Přímo v NY oficiální AD není, akorát vedle v Jersey. Hodně referencí na internetu má AZfinetime, komunikují rychle. Seznam máš tady. To je divný... takový velký město to je a člověk si tam ani nemůže koupit pořádný hodinky... Každopádně děkuji Chumpusovi za zajímavé odkazy!
Chumpus Odesláno 12. června 2012 Nahlásit Odesláno 12. června 2012 Překvapeně koukám, že Seiko má butik i v Sofii. Nepodařilo se mi ale dohledat jak dlouho je otevřený. http://www.seikowatches.com/seiko_center/index.html
lukin_ova Odesláno 12. června 2012 Nahlásit Odesláno 12. června 2012 Překvapeně koukám, že Seiko má butik i v Sofii. Nepodařilo se mi ale dohledat jak dlouho je otevřený. http://www.seikowatc...nter/index.html Vyšlu tam jednoho místního člena na výzvědy .... Podám report ....
Dantechno Odesláno 12. června 2012 Nahlásit Odesláno 12. června 2012 At se prosim podiva jestli tam maji Marinemastery SBDX001 a za kolik. Diky
Chumpus Odesláno 12. června 2012 Nahlásit Odesláno 12. června 2012 Vyšlu tam jednoho místního člena na výzvědy .... Podám report .... Murphyho? Napadl mě, ale čekal jsem jestli se nechytí někdo sám. At se prosim podiva jestli tam maji Marinemastery SBDX001 a za kolik. Diky Počítám, že to bude stejné jako třeba v Paříži. Možná by se ale mohla lišit náchylnost ke slevám?
MutraBG Odesláno 12. června 2012 Nahlásit Odesláno 12. června 2012 Vyšlu tam jednoho místního člena na výzvědy .... Podám report .... Špión byl vyslán..
Slevin Odesláno 12. června 2012 Nahlásit Odesláno 12. června 2012 Trochu OT ale mohl by mi někdo prozradit proč mají Grand seiko mechanical line kolem 13mm a normální sarb 11mm na výšku. Pochopil bych, kdyby to bylo opačně, ale tohle nechápu. Zkoušel jsem najít údaje o kalibrech, ale pokud se nepletu, tak na official stránkách to není....
Chumpus Odesláno 12. června 2012 Nahlásit Odesláno 12. června 2012 Opačně? Předpokládáš, že levnější hodinky by měly být robustnější? Já teda ne. Tam přeci hrají roli jiné faktory. A taky samozřejmě strojky, pokud si to dobře pamatuju, tak 9s kalibry jsou o necelý milimetr "tlustší" než 6r15.
Slevin Odesláno 13. června 2012 Nahlásit Odesláno 13. června 2012 Aha, tak to jsem nevěděl o té tloušťce 9s kalibrů. Blbý je, že nevím kde v čr vyzkoušet, abych mohl porovnat, jak sedí na ruce.
instant Odesláno 13. června 2012 Nahlásit Odesláno 13. června 2012 Opačně? Předpokládáš, že levnější hodinky by měly být robustnější? Já teda ne. Tam přeci hrají roli jiné faktory. A taky samozřejmě strojky, pokud si to dobře pamatuju, tak 9s kalibry jsou o necelý milimetr "tlustší" než 6r15. nizky profil, to je ta krasa plechu, ze..
lukin_ova Odesláno 15. června 2012 Nahlásit Odesláno 15. června 2012 ad Seiko butik v Sofii Na dotaz jestli mají nějaké GS, byla první odpověď: Co je to GS .... ? Jinak jsme zadali průzkum cen na některé modely (např SBDX001). Ceny se zjišťují a prý budou určitě lepší než má konkurence. Otázkou je, kdo je konkurence ..... ? No uvidíme, dám pak info.
Dantechno Odesláno 15. června 2012 Nahlásit Odesláno 15. června 2012 Diky moc. Jsem fakt na tu cenu zvedavy...
Návštěvník J. V. Pleva Odesláno 15. června 2012 Nahlásit Odesláno 15. června 2012 A byli jste tam už někdo?
lukin_ova Odesláno 15. června 2012 Nahlásit Odesláno 15. června 2012 A byli jste tam už někdo? Jak jsem psal výše. Byl tam vyslán člen MutraBG. Zatím tam jen volal, ale půjde tam osobně na inšpekci.
Návštěvník J. V. Pleva Odesláno 15. června 2012 Nahlásit Odesláno 15. června 2012 Díky - MutruBG jsem pochopil, ale to jsem se právě, ptal, jestli osobně. Je pravda, že po telefonu se dají zažít nejrůznější storky, ale to ostatně tváří v tvář taky.
lukin_ova Odesláno 15. června 2012 Nahlásit Odesláno 15. června 2012 Půjde tam o víkendu, tak uvidíme.Jsem spíše skeptik, ale o to více pak můžu být překvapen.
Návštěvník J. V. Pleva Odesláno 15. června 2012 Nahlásit Odesláno 15. června 2012 Já abych věděl, jestli se tam mám taky štrachat.
Návštěvník J. V. Pleva Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Odesláno 18. června 2012 Zbytečná cesta: čtvery Ananty, dvě vitríny Seiko (pětky & spol.), dvě větší vitríny Lorus a jedna Converse(?).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se