Přejít na obsah

Bude Grand Seiko dostupnější ?

Doporučené příspěvky

Odesláno

ako hovoril stary Rousseau /ZanZak/, kym sme ich nenaucili citat, boli to anjelske stvorenia.. :)

edit: som prave v Emiratoch, tak sa to tu na mna lepi, no...

Výstižné :) A to ešte len bude peklo, keď začnú chodiť sem. ;)

Napríklad, sestra nosí Seiko SNDY35P1: http://www.thewatchshack.com/seiko-lady-chronograph-7t92-analog-fashion-watch-sndy35p1.html

Je len otázkou času, kedy nasadí na ruku niečo poriadne.

• Odpovědi 49
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

instant, grand: Jojo, od té doby co si ta moje začala sama vyhledávat hodinky a informace o nich, tak musím být trochu obezřetnější :) Ale věřím(doufám), že první nákup to zamázne na delší dobu.

Do Paříže jezdím docela často (prodejna Seiko je mimochodem ve stejné ulici jako České centrum), ale stejně bych třeba za SBGH001 zaplatil radši 5900 eur v Praze než 6300 v Paříži... Je mi jasné, že ani jedna z těch cen není konečná - počítám, že v Praze bych musel přes dealera a ten by mi udělal konkrétní návrh, je to tak?

Ale říkáte, že v USA je to lepší? Máte nějaké tipy na obchod v NY?

Ujme se toho přímo Altro, alespoň to tak dělá u jiných věcí.

Přímo v NY oficiální AD není, akorát vedle v Jersey. Hodně referencí na internetu má AZfinetime, komunikují rychle. Seznam máš tady.

Odesláno

Přímo v NY oficiální AD není, akorát vedle v Jersey. Hodně referencí na internetu má AZfinetime, komunikují rychle. Seznam máš tady.

To je divný... takový velký město to je a člověk si tam ani nemůže koupit pořádný hodinky... :D Každopádně děkuji Chumpusovi za zajímavé odkazy!

• po měsících...
Odesláno

Vyšlu tam jednoho místního člena na výzvědy ....

Podám report ....

Murphyho? Napadl mě, ale čekal jsem jestli se nechytí někdo sám.

At se prosim podiva jestli tam maji Marinemastery SBDX001 a za kolik. Diky

Počítám, že to bude stejné jako třeba v Paříži. Možná by se ale mohla lišit náchylnost ke slevám?
Odesláno

Trochu OT ale mohl by mi někdo prozradit proč mají Grand seiko mechanical line kolem 13mm a normální sarb 11mm na výšku. Pochopil bych, kdyby to bylo opačně, ale tohle nechápu. Zkoušel jsem najít údaje o kalibrech, ale pokud se nepletu, tak na official stránkách to není....

Odesláno

Opačně? Předpokládáš, že levnější hodinky by měly být robustnější? Já teda ne. Tam přeci hrají roli jiné faktory. A taky samozřejmě strojky, pokud si to dobře pamatuju, tak 9s kalibry jsou o necelý milimetr "tlustší" než 6r15.

Odesláno

Aha, tak to jsem nevěděl o té tloušťce 9s kalibrů. Blbý je, že nevím kde v čr vyzkoušet, abych mohl porovnat, jak sedí na ruce.

Odesláno

Opačně? Předpokládáš, že levnější hodinky by měly být robustnější? Já teda ne. Tam přeci hrají roli jiné faktory. A taky samozřejmě strojky, pokud si to dobře pamatuju, tak 9s kalibry jsou o necelý milimetr "tlustší" než 6r15.

nizky profil, to je ta krasa plechu, ze.. :)

Odesláno

ad Seiko butik v Sofii

Na dotaz jestli mají nějaké GS, byla první odpověď: Co je to GS .... ? :D

Jinak jsme zadali průzkum cen na některé modely (např SBDX001). Ceny se zjišťují a prý budou určitě lepší než má konkurence. Otázkou je, kdo je konkurence ..... ? :)

No uvidíme, dám pak info.

Návštěvník J. V. Pleva
Odesláno

Díky - MutruBG jsem pochopil, ale to jsem se právě, ptal, jestli osobně.

Je pravda, že po telefonu se dají zažít nejrůznější storky, ale to ostatně tváří v tvář taky.

Návštěvník J. V. Pleva
Odesláno

Já abych věděl, jestli se tam mám taky štrachat.

Návštěvník J. V. Pleva
Odesláno

Zbytečná cesta: čtvery Ananty, dvě vitríny Seiko (pětky & spol.), dvě větší vitríny Lorus a jedna Converse(?).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...